Diskusie - 1397. stránka fóra
11
Mobil
Vedeli by ste mi poradiť? Samsung galaxy ace 4 alebo Sony xperia M2? Otvor fórum »
1. 6. 2015 21:41
4
Policajná kynologia
Zdravím. má niekto skúsenosti alebo vie, že čo musí vedieť pes ak ho chcem predat do policie ? Mám doma NO s PP 11 mesačného .. Tá chovná stanica chová prevažne psov ktorých kupujú policajti.. Chcel by... Otvor fórum »
1. 6. 2015 21:35
41
Masturbácia vraj oddiaľuje menštruáciu
Už párkrát som od známych počula a dokonca sa mi marí, že som to čítala aj niekde na nete a zaujímalo ma či to je pravda. Nejako sa mi tomu nechce veriť keďže kamoška máva pravidelne sex a... Otvor fórum »
1. 6. 2015 21:20
12
Pretvorenie súvetia na jednočlennú vetu
Čauky čau, hlboko sa ospravedlňujem, že zakladám fórum kvôli takej blbosti, ale dostali sme na úlohu zo slovenčiny pretvoriť súvetia na jednočlenné vety. Mám nejaké nápady, ale neviem, či je to dobré, nejako... Otvor fórum »
1. 6. 2015 21:08
2
Looking for way (problem)
Mám problém s mojim mobilom... Ide o to, že mobilný telefón sa nedá naštartovať, vždy to skončí pri logu "samsung" a ďalej nič... Snažím sa nainštalovať pôvodný firmware pomocou Odin... No tu... Otvor fórum »
1. 6. 2015 20:57
3
HP Warner Bros Studio London
ahojte, bol niekto v HP štúdiu pri Londýne? ak hej, prosím dajte mi rýchlo vedieť, pretože chcem kúpiť tour, ale nejak sa v tom neviem zorientovať. ďakujem pekne :) Otvor fórum »
1. 6. 2015 20:38
4
Viackanálové DVD
Ako zistím pri originálnom filmovom DVD že sa jedná o viackanálové DVD? Otvor fórum »
1. 6. 2015 19:06
6
Sloh
Neni tu niekto kto sa nudi a napisal by mi sloh uvaha na jednu z tychto tem: ucime sa pre zivot nie pre skolu, zivot je na to aby clovek stupal a nie klesal, zajtra zmenim svoj zivot... Otvor fórum »
1. 6. 2015 18:47
4
Známky zo strednej- na VŠ
Ak by som sa chcela vybrať smerom napr. do Dánska na VŠ, berú sa ohlady velmi na známky ? ... Nemám ich totiž najlepšie ... Nejaký ten priemer 1. 8 každý rok. na gymnáziu..Alebo aj teda... Otvor fórum »
1. 6. 2015 18:46
31
Krupica
Jete krupicu? S maslom? Rozpustenym, alebo "nakrajanym"? S grankom? Skoricou? Kakaom? V tanieri, pohari alebo miske? Ake su vase su vaze zvyklosti pri konzumovani tohto legendarneho pokrmu? Otvor fórum »
1. 6. 2015 18:26
11
Príjmu ma?
Ahojte, ja viem že to je asi odveci ale chcem sa spýtať či má z nemenovanej odbornej školy môžu prijať na právo? mám šancu? alebo som mala ísť naozaj len na gympel? Otvor fórum »
1. 6. 2015 17:14
5
Názov filmu
Ahoj kamaráti. Mojej sestre sa páčil jeden film no nevie ako sa volá a ja to neviem tiež. Opísala mi ho takto: "bol tam taký týpek na začiatku, čo robil všetko presne na sekundu, lenže... Otvor fórum »
1. 6. 2015 16:38
15
Podnikanie / Firma
Zdravím, je tu niekto, kto si založil firmu buď na živnosť alebo na sročku? Mám pár otázok, keby dačo správa/koment. Po ďalšie, váš názor na živnosť, ... Otvor fórum »
1. 6. 2015 16:19
10
Nejde napísať zavináč (@)
Caute, poprosil by som o nejaku radu o to ako písať @ (normálne ako ctrl+alt+v) troška som hladal preco to nejde , ze vraj nejake jazykove metody... ale tie mam v poriadku a nic som nemenil...... Otvor fórum »
1. 6. 2015 15:40
5
Viedeň
Čaute, nevedeli by ste mi poradiť alebo nemáte skúsenosť s tým, keď je v Rakúsku štátny sviatok, či su pozatvárané všetky obchody? Aj pamiatky? Máme naplánované vo štvrtok ( kedy je štátny sviatok ) Schonbrunn, Mariahilfer... Otvor fórum »
1. 6. 2015 15:33
- akustická
- elektroakustická
Hlasuj »