Diskusie - 1393. stránka fóra
25
Ako sa stravujete?
Kto sa venuje cvičeniu, alebo porste zdravému stravovaniu... ako sa stravujete? 5-8 jedal denne, IF, IIFYM, paleo ....atd. :) Otvor fórum »
4. 6. 2015 20:35
1
Leto
Ahojte :) nebol náhodou niekto z Vás brigádovať niekde cez prázdniny v zahraničí? Napr. gastronomia (kedže na animátorovanie je veeľmi neskoro, viem) niekde na Rodose alebo tak? kebyže ste mi hodili link or sth bola by som vďačnáááá... Otvor fórum »
4. 6. 2015 20:29
9
Názov syndrómu
Zdravím, nevie mi niekto pomôcť ako sa nazýva syndróm kedy rodičia prenášajú po rozvode svoj hnev z bývalého partnera na deti? Príklad: Manželka svoj hnev na bývalého manžela prenáša na dieťa a opačne. Otvor fórum »
4. 6. 2015 20:25
9
Maturoval niekto z ekonómie?
Bolo to ťažké? Aké ste mali otázky? Kam sa posuniete ďalej? Odporúčate? Dám to aj keď som piča z matiky? :D Potrebujem nejaké vyjadrenia, lebo mám zajtra poslednú možnosť zmeniť si seminár a z ekonómie viem len fakt základné... Otvor fórum »
4. 6. 2015 20:03
6
Farby
Prosím vás neviete ako sa volajú konkrétne tie farby, ktoré sa používajú na "Colour Run" a podobne? také tie práškovo-kriedové, poprípade kde by som to mohla zohnať? :) http://thecolorrun. com. au/wp-content/themes/tcr/images/home-rotations/au/banner-image Otvor fórum »
4. 6. 2015 19:23
9
Ako "pridať" znakové sady na Windows?
Ahojte, mám malý problém. Veľmi často sa mi stáva, že niekde vidím znaky ako ճմ㚫 Otvor fórum »
4. 6. 2015 19:15
13
Svadobný dar
čauko, sesternica (25r) bude mat coskoro svadbu a mam problém nevieme co jej máme kúpit ako svadobný dar keďže so snúbencom už spolu žijú cez 6 rokov takze si do "bytiku" uz vsetko zadovážili . nejaké rady ?... Otvor fórum »
4. 6. 2015 18:04
4
Tabuľka
Potrebujem nejaký program na tvorenie tabuliek, nie EXCEL, kde si viem nastavit veľkosť, počet... dík Otvor fórum »
4. 6. 2015 17:19
14
EUBA-Ekonómia a Právo
Ahojte , je tu niekto kto študuje tento odbor a robil už prijímačky ? :) Otvor fórum »
4. 6. 2015 17:01
6
Pomoc s BSOD :(
čaute mám problém s blue screen of dead neviem vobec co s tým mám spraviť :( píše to STOP : 0x00000116 a atikmpag. sys ak mal niekto rovnaky problem alebo sa do toho vyzna prosim o radu. Otvor fórum »
4. 6. 2015 16:23Pomoooc
Už som to sem dával ale nedostal som odpoveď, pesnička od 1:59?https://m. youtube. com/watch?v=cLqC3GyTCzU Otvor fórum »
4. 6. 2015 16:16
22
Ekonomika
Ahojte, nemá niekto z vás náhodou testy na prijimačky z ekonomiky z minulých rokov? na EUBA... viem, že sú vždy podobné preto by som chcela vedieť načo sa najviac zamerať, čo sa učiť Otvor fórum »
4. 6. 2015 14:11
10
Keď chýba motivácia. neviem, čo mám robiť
Vzdá sa mi že žijem zbytočne. V poslednej dobe ma okrem letectva a kamarátov ma nič nebaví. Chcem sa usadit v leteckej doprave, no vzdá sa mi že mi chýba motivácia. Som náladová. Neviem, ... Otvor fórum »
4. 6. 2015 13:45
14
Operatori
Migrujete medzi operatormi a vyuzivate zlavy pre "novych zakaznikov"? Otvor fórum »
4. 6. 2015 13:37
15
Ukrajina
V lete sa chystam na taky road trip po ukrajine. A preto sa chcem opytat ci tu ma niekto nejake skusenosti s ukrajinou aby som vedel na co si dat pozor co skusit co navstivit a podobne :) Otvor fórum »
4. 6. 2015 12:50