Diskusie - 1390. stránka fóra
3
Nenačítané JPEG
Fotky z gopro keď otvorím na PC mi nenačíta, pravdepodobne je chyba s kartou. Viete mi poradiť čo sa s tým dá robiť? Ďakujem Otvor fórum »
7. 6. 2015 15:28
1
Noty - Majerán, majerán
Zdravím, má niekto noty na Majerán, Majerán repsektíve Popod háj? Vopred ďakujem Otvor fórum »
7. 6. 2015 15:02
6
Solárium
Som dosť bledá a každé leto sa vždy spálim do červena nech robím hocičo, použila som už vela opalovacích krémov a aj tak vždy skončím červená. Chcela by som preto teraz skúsiť solárko aby som sa konečne pekne... Otvor fórum »
7. 6. 2015 14:12
24
Casting agentúra
Ahojte, nemáte niekto skúsenosť s touto agentúrou? Nie je to len odrb? http://www. novetvare. sk/clanky/88-928-zaregis trujte-sa-do-agentury Otvor fórum »
7. 6. 2015 12:29
27
Prepojenie PC cez switch
Ľudia, ako prepojiť dva PC cez switch? Aby som mohla preniesť hru z jedného do druhého... viem, že nejaké číslo (ip adresa?) musí byť rovnaké v oboch, alebo niečo také, ale už som zabudla ako sa... Otvor fórum »
7. 6. 2015 12:17
56
Za hranicou extremnej výdrže
Cavte, ZASE SE CHLUBÍ :D Pred pár dňami sme sa dohodli že prespí u mňa kamarátka. Bla bla bla až okolo 1dnej sme to odštartovali 69nou, potom sex v roznych polohách. ... Otvor fórum »
7. 6. 2015 11:46
20
Brigáda a TPP
Ahojte, mám so zamestnávateľom uzavretú dohodu o brigádnickej práci študentov kde si uplatňujem aj nezdaniteľnú časť základu dane. Chcela by som sa spýtať či by som aj popri tejto brigáde mohla uzavrieť TPP a ako je to... Otvor fórum »
7. 6. 2015 11:37
6
Matfyz / Žilina?
Kam ísť študovať informatiku? Aké sú vaše skúsenosti, plusy a mínusy týchto škôl? Otvor fórum »
7. 6. 2015 10:10
7
Prijímačky
Ahojte, máte tu niekto skúsenosti s týmto... mám ísť cca o mesiac robiť prijímačky (to už bude 2. termín prijímačiek) no viem už teraz že budem vtedy na dovolenke, je už zaplatená a tak... nedá sa s... Otvor fórum »
7. 6. 2015 09:54
21
28
Kedy a kde sa vám dobre učí?
pýtam sa lebo ja sa viem na skriptá sústrediť len keď mám pokoj a keď všetci doma spia. chcem vedieť či som sama taká odveci alebo sú aj viacerí jedinci ako ja.. (nechce sa mi učiť to je ďalší... Otvor fórum »
6. 6. 2015 23:38
43
Ako často bijete svoju priateľku?
- Raz do týždňa a je to jej chyba
- Dva krát do týždňa a je to jej chyba
- Tri až šesť krát do týždňa a je to jej chyba
Ďalšie možnosti »
6. 6. 2015 23:16- Dva krát do týždňa a je to jej chyba
- Tri až šesť krát do týždňa a je to jej chyba
Ďalšie možnosti »
7
Bolesť a rupanie kĺbov
Má niekto skúsenosti s bolesťou kĺbov v mladom veku? Mám 18 rokov, a nedávno som začala trpieť konkrétnejšie bolesťami ľavého čeľustného kĺbu. Spočiatku mi len tak rupalo, akosi som to neriešila, neskôr keď... Otvor fórum »
6. 6. 2015 21:59
3
Pocit že stojíte na mieste
ahojte, mám taký problém.. v septembri by som mala nastúpiť na VŠ, (momentálne robím ) ibaže stále neviem či chcem ísť denne alebo externe, a keďže riešim prioritne otázku podnájmu pretože dooma to je už neznesiteľné neviem... Otvor fórum »
6. 6. 2015 21:53
6
Peonza
Ahojte, chcel by som sa vás opýtať že či poznáte peonzu. Kedysi bola v mode ale už nie je. Máte ich ešte? A aké ? ja mám, cobru a orion.. poprípade či viete na ňu triky... Otvor fórum »
6. 6. 2015 21:43