Diskusie - 1388. stránka fóra
15
Odbor fotografia
rozhodla som sa že chcem študovať fotografiu tak by ma zaujímalo kde všade na Slovensku a v Čechách sa to dá aká je tam kvalita štúdia, odbory, prímačky, prístup k študentom. Ak máte niake skúsenosti poprosím... Otvor fórum »
8. 6. 2015 23:15
8
Akú značku kinofilmu používate?
čaute:) Rada by som sa opýtala ľudí čo fotia na film aké značky kinofilmov vám najviac vyhovujú/ s akými máte najlepšie skúsenosti? dakujem:) Otvor fórum »
8. 6. 2015 22:16
10
Vysoká škola v Prahe
Ahoj, je tu niekto koho prijali do Prahy a chystá sa tam ísť bývať? Mňa zobrali a určite chcem ísť ale nemám tam žiadných známych. Otvor fórum »
8. 6. 2015 21:55
5
Ntb problem
Caute mám taký problém s ntb. Pri písaní mi blbne klavesnica. Proste keď napr stlačim nejaké písmeno napr A nenapise to ale hodí ma to to napr "tento počítač" alebo pri W je to "ovládaci panel" keďže som... Otvor fórum »
8. 6. 2015 21:35
48
Vaša najšťastnejšia spomienka
Názov je jasný, opíš, spomínaj a podeľ sa s ostatnými o niečo, čo ti doteraz vyvolá úsmev a pekné pocity :) Otvor fórum »
8. 6. 2015 21:18
53
V čom večer spíte?
Obliekate sa v týchto teplých nociach, tak že si obliekate aj hornú časť? :D Otvor fórum »
8. 6. 2015 20:55
7
Whiskey
Caute, Ktoru whiskey by ste mi odporucili ako dar do 40Eur? Kde najdem v Bratislave karafy na Whiskey? Otvor fórum »
8. 6. 2015 20:11
10
Telefón
hľadám dobrý telefón - výkonný foťák, procesor, odolnosť plusom :D ale hlavne baterka nech vydrží aspoň dva dni proste smartphone so všetkým ale hlavne baterkou :D neviete o nejakom? Otvor fórum »
8. 6. 2015 19:54
21
Nestarostlivý rodič
Predstavte si situáciu, že celé detsvo vás vychováva iba jeden rodič, pričom ten druhý sa o vás absolútne nezaujíma, nedáva vám peniaze, nespomenie si na vaše narodeniny, nestretávate sa a ním. A po rokoch... Otvor fórum »
8. 6. 2015 19:53
25
Vysoká, budúcnosť,,.
Čauko, zaujímalo by ma čo sa podľa vás v tejto dobe naozaj oplatí študovať. Hoďte sem hocičo, zaujímavé, nezaujímavé... čo vám napadne. Diky :) Otvor fórum »
8. 6. 2015 19:53
9
UCM TT
Ahojte, chcem sa spýtať či študuje niekto na UCM Verejna sprava, radšej mi nehovorte že je to katastrofa alebo podobne negativne ohlasy, pretože pravdepodobnosť že ma zoberu na EUBA je minimalna, tak toto mam zachranny bod,... Otvor fórum »
8. 6. 2015 19:36
6
Archeológia UK
Ahojte ludia, o rok idem maturovať a pomaly si začínam vyberať vysoké školy. Najviac zo všetkého sa chcem dostať na Archeológiu na Univerzite Komenského a preto sa vás chcem spýtať a hlavne tích ktorí tam chodia alebo resp.... Otvor fórum »
8. 6. 2015 19:01
8
Nosové dierky
Už dlhšiu dobu dýcham len jednou nosovou dierkou. Občas sa striedajú ale je to neefektívne. Som objednaná na nosné v júly ale začínam sa báť. čítala som na internete, že sa môžu vyskytovať nosové polypy... Otvor fórum »
8. 6. 2015 17:47
10
VUT FIT alebo STU FIIT?
Ahojte, potrebujem poradiť s výberom školy. Prijatý som na obe ale neviem sa rozhodnúť, ktorá bude pre mňa tá pravá. Chcel by som sa stať programátorom, čoho presne, to ešte neviem. Bol som... Otvor fórum »
8. 6. 2015 16:43
14
Aka najvtipnejsia prihoda sa vam stala?
mate nejake vtipne prihody alebo veci so zivota Otvor fórum »
8. 6. 2015 15:04
14
Citacky e-knih
Dobry den. Chystam sa kupit si nejaku citacku, ale mam s tym nulove skusenosti. Oplati sa to? Ako sa do toho kupuju/stahuju knihy? Ake dalsie vyhody to ma? Zatial je moj favorit... Otvor fórum »
8. 6. 2015 14:32
7
Názov pesničky
Čaute, nevedel by mi niekto prosím povedať názov jednej pesničky, v klipe tancujú také brušné tance. Ani kúsok textu som nezachytil takže podľa toho to nepôjde. A možno je v názve... Otvor fórum »
8. 6. 2015 14:03