Diskusie - 1366. stránka fóra
1
Cudzie jazyky na Vš
Zdravím, pred časom som zakladala fórum ohľadne cudzích jazykov na Vš, či sa vyučujú všade a sú povinné. Tento rok nastupujem na FSES UNIBA na Európske štúdiá a veľmi rada by som pokračovala v španielčine. Písala... Otvor fórum »
23. 6. 2015 14:31
4
4
Roaming
Zdravim..Ked mám roaming ( Orange ) kolko môže stáť volanie do zahraničia ? Moc stým nemám skúsenosti. Dakujem za každú odpoved. Otvor fórum »
23. 6. 2015 13:02
32
Jaro Filip
Dnes by mal Jaro Filip 66 rokov. Žial tu už nieje. Počuvate ? mali ste ho radi ? Otvor fórum »
23. 6. 2015 12:32
12
Vysokoškolské štúdium v Česku
Ahojte, v septembri nastupujem na VŠ v Brne (FSS MUNI :) ) a myslím, že využijem každú jednu radu ohľadom života v Česku. Ako ste riešili mobilného operátora, financie atď. Každé know how... Otvor fórum »
23. 6. 2015 12:12
5
UK / EUBA - Manažment
Meh, viem že to tu bolo už 150 krát, ale... Prijali ma na UK - manažment, EUBA - obchodná a EUBA - Podnikový manažment. Nikde na nete sa nedá nájsť nijaké objektívne hodnotenie týchto... Otvor fórum »
23. 6. 2015 12:08
21
Precitlivenost a láska
Ahoj chcem sa opýtať po strašne dlhom čase (rokoch) som sa zamilovala a myslim ze som našla toho pravého, Nič také silné som ešte nezažila a neviem to ani ovládať som veľmi precitlivena, pritom som bývala silná osobnosť len tak... Otvor fórum »
23. 6. 2015 11:53BIOTECHNOLOGIE UK
Zdravím, prosím vás, je tu niekto kto písal prijímačky na antropológiu alebo biotechnológie na UK v Bratislave ? Mám na mysli tie na magisterský stupeň. Veľmi by ma zaujímalo ako to tam prebieha. Kto by... Otvor fórum »
23. 6. 2015 10:07
6
Zárobok brigáda na internete
Chcete zarobiť ? Pisem ohladne refundo prace ktorú zvládne každý Otvor fórum »
23. 6. 2015 08:02
25
Favoritka - auto pre študenta
Caute.. oplati sa studentovi kúpiť škodu favorit? spoľahlivé autíčko? Otvor fórum »
23. 6. 2015 05:27
19
Turecko
Fajn ľudia. Idem na dovolenku do Turecka a potreboval by som poradiť. Čo vyskúšať (zjesť, vypiť, vyfajčiť) a čomu sa najradšej vyhnúť? Diky Otvor fórum »
22. 6. 2015 23:41
19
Masturbácia v sprche - najlepšie techniky!
Ahojte, baby, robím prieskum, v ktorom by som potreboval zistiť, aké techniky masturbácie sú pre baby najlepšie v sprche. Vedeli by ste sem pridať svoje tipy? :-) :D Rozšíril by som tento... Otvor fórum »
22. 6. 2015 23:08
7
Hrazdy, posilka v Petržalke? :D
Ahojte :D Zobrali ma na FMV EUBA :D A keďže tam budem bývať pravdepodobne na intráku a som závislák na cvičení chcem sa opýtať na nejaké dobré miesta na cvičenie :D A či by sa niekomu nechcelo chodiť so mnou... Otvor fórum »
22. 6. 2015 22:30
12
Komu totálne jebká na gebuľku? kľudne a bez hanby hlasujte!
22. 6. 2015 21:51
4
Reklamácia mobilu
Dobrý deň Chcem sa spýtať ako je to s reklamáciou mobilu keby napríklad: kúpim od niekoho z bazoša mobil a on ten mobil ukradol napríklad z O2... Mne by sa niečo pokazilo a šiel by som to reklamovať,... Otvor fórum »
22. 6. 2015 21:09
- ... .--. .-. .- ...- .. -- / .--- ..- / .- -.- --- / -. .- -.- --- -. .. . -.-.
- ..- .-.. --- .... -.-- / .-. --- -... .. -- / .-. .- -. -.. --- --
Hlasuj »