Diskusie - 1354. stránka fóra
8
Proteínové palacinky / lievance , resp. iné proteínové pochúťky
Nejaké nápady ? :) Momentálne mám čokoládu/oriešok - 100% protein... Niečo zaujímavé ? :) Otvor fórum »
2. 7. 2015 14:36
5
Dánčina vs. Švédčina
Ahojte.. Tie jazyky milujem.. Ktorý sa mi oplatí viac učiť? :) Ktorý je ťažší? Ďakujem za názory :D Otvor fórum »
2. 7. 2015 13:20
16
6
Hudba k videu
Čaute, robím spomienkové video zo školského výletu po európskych mestách (fotky+videá) a hľadám k tomu nejakú hudbu. Najlepšie by bolo nejakú rýchlejšiu, čo by sa k tomu hodila. Finálne video chcem posunúť aj ďalším spolužiakom, ... Otvor fórum »
2. 7. 2015 12:11
20
Pečiete palacinky nasucho, alebo na oleji?
2. 7. 2015 11:39
5
Cvičné parkovisko - Bratislava
Zdravím páni, mám vodičák 4 roky, vela nejazdím, iba občas. No a potrebujem praktizovat parkovanie na tatkovom aute. Nechcem platit kondičné jazdy. Vodičák som robil v BA,... Otvor fórum »
2. 7. 2015 11:38
6
Ako sa dostanem do rozbitého mobilu
Ahojte :-D Som "šikovná" na rozbíjanie mobilov, bohužiaľ... Chcela by som sa dostaťk fotkám ale nemám ako kedže mobil nereaguje na dotyk a keď som dala kábel do pc tak mi len nabíja... Je... Otvor fórum »
2. 7. 2015 10:49
39
Hlboka fajka
mali ste uz taku az do hrdla ako ste to znasali natahovalo vas priom ci sa vam to pacilo? Otvor fórum »
2. 7. 2015 00:21
11
Matika,,lebo
nepomohli by ste mi niekto s par prikladmi prosim fakt by ma to zachranilo 1) mam vseobecnu rovnicu priamky q, ktora je rovnobezna s priamkou p: -x+2y-1=0 a prechadza bodom Q=[-3, 2] ... Otvor fórum »
1. 7. 2015 23:25
3
Gymnázium Matky Alexie
Ahojte, máte niekto skúsenosti so školou? :) ďakujem Otvor fórum »
1. 7. 2015 22:28
27
Kava + cierny caj
mala som kavu a o hodinu na to cierny caj. dost sa potim (aj teplo asi robi svoje) a mam sucho v ustach. mam ocakavat este nieco horsie? stalo sa vam to niekedy? Otvor fórum »
1. 7. 2015 22:11
30
Čo cez prázdniny
Ahojte. Prosím, poraďte mi, čo by som mala robiť cez prázdniny :D mňa vážne nič nenapadá Otvor fórum »
1. 7. 2015 21:42
6
Info o prijatí na internete a oficiálny list
Bývajú zhodné? Stalo sa niekomu, že na nete mal, že je prijatý a v liste mu prišlo neprijatý alebo opačne? (Na nete je napísané, že je to informatívne a rozhodujúci je list :D ale ten ešte nemám) Otvor fórum »
1. 7. 2015 20:04Lowplex
Má niekto nejaké skúsenosti s nákupom na internetovej stránke s knihami Lowplex? Pokiaľ áno, tak by ma najmä zaujímala dodacia lehota a v akom stave bola zásielka doručená, prípadne sa vyjadrite aj k iným veciam, ktoré beriete... Otvor fórum »
1. 7. 2015 19:35
5
Vaša povinná výbava / dobrodrúžstvá stopom
Zdravím, cestujem stopom už o pár dní a mňa by zaujímala vaša povinná výbava. Chcem sa usitiť, či som niečo nezabudol. Cestovať budem asi 10 dni resp. 2týždne. ... Otvor fórum »
1. 7. 2015 19:34
9
Kto študuje bio-che na PF v KE?
Ahojte! Prijali ma na UPJS PF na bio-che... no však nie tam som chcela ist, ale na zdravotnicku do Prešova ma neprijali ... chcem sa poinformovať aká je tá škola, aké sú skúšky..viem ze po 3rokoch si... Otvor fórum »
1. 7. 2015 19:02
10
Babeťáci
Čavesky ľudia birdzu mam na Vás otázku, či náhodou neviete ako to je s Babetou. Či stačí na ňu bicigľarska prilba, či treba dačo špecialne, s kamošom sa hádame preto, ukončite prosím naše sváry, ... Otvor fórum »
1. 7. 2015 18:50
15
Lekárska fakulta KE
Krásny deň Vám prajem. Chcela by som sa informovať o vysokej škole v KE. Hlavne tí, ktorí ste tam tento rok robili príjimačky, aké to bolo? Na prihlášku ste písali svoj prospech/známky zo... Otvor fórum »
1. 7. 2015 18:31