Diskusie - 1352. stránka fóra
13
Staré hry a nove filmy
čaute mohli by ste mi poradiť nejaké komédie a ešte aj nejaké akčné filmy ? chcel by som ešte poradiť nejakú hru čo by šla aj na úplne starom pc a bez internetu diky :D Otvor fórum »
3. 7. 2015 23:27
10
UK prekladateľstvo nemčina - fínčina
Ahojte ľudia:) Niekto koho už prijali na Komenského odbor prekladateľstvo nemčina - fínčina? :) S kým sa vidím v septembri? Otvor fórum »
3. 7. 2015 19:46
9
Kam na strednú
Čaute mám na vás otázku že kam mám ísť na strednu... Mám zatial v 8. triede priemer 1, 4..som z Rimavskej Soboty.. Dik moc za rady :) Otvor fórum »
3. 7. 2015 18:36
10
Tip na vikend pre dvoch,,
Nejaky tip na pekne miesto..? :) myslim hotel motel botel alebo penzion to je jedno :D cena tak do 200€ .. Mam uz nieco vyhladnute v tatrach no nejaky tip by sa este zisiel.. Nie nejake kupalisko alebo nieco.. Nieco... Otvor fórum »
3. 7. 2015 17:42
20
Birdz dvojice
Napiste dvojice ludi z birdz ktore sa podla vas nemaju radi Napriklad ze ich vzdy vidite ako sa tu hejtuju Otvor fórum »
3. 7. 2015 15:58
4
PSA - dekrét o prijatí
Ahojte, chcela som sa spýtať či je tu niekto kto sa hlási na odbor Pozemné stavby a architektúra na STU. Ak áno došiel vám už dekrét o prijatí? Lebo na stránke píše, že som prijatá, ... Otvor fórum »
3. 7. 2015 11:48
20
Iphone 5 vs 5s
ahojte, rozhodujem sa medzi iphonom 5 a 5s. chcela by som sa teda spýtať v čom je medzi nimi hlavný rozdiel, najmä teda či pocítim nejaký výrazný rozdiel v rýchlosti, pretože som mala teraz mobil ktorý... Otvor fórum »
3. 7. 2015 11:44
6
Rimini
Ahojte chystáme sa s kamošmi navštíviť mesto Rimini. Vela som si oňom pozrel a je plné zaujímavých pamiatok ale aj iných vecí. Rovnako v jeho okolí je toho veľa k videniu. Chcel by som sa poradiť či... Otvor fórum »
3. 7. 2015 10:57
6
Tattoo BB
Ahoj, kde v BB alebo v okolí je dobré štúdio, spoľahlivo vás otetujú a za prijateľnú cenu? Máte osobnú skúsenosť? :) Otvor fórum »
3. 7. 2015 10:04
8
Video editor
Neviete mi niekto poradiť nejaký dobrý video editor na win 7? Okrem movie maker. Otvor fórum »
3. 7. 2015 09:05
4
Smart hodinky
Ahojte, je v nejakých smart hodinkách aj funkcia písacieho bloku? Alebo že texty z ntb či už vo worde alebo v pozn. bloku by sa mi premietli do hodiniek..?? Otvor fórum »
3. 7. 2015 01:08
29
Kde v lietadle najradšej sedíte?
2. 7. 2015 23:41
30
Medici
Ahoj zdravím :) budúci rok nastupujem do Oktávy a prakticky od vždy chcem ísť na medicínu. Popravde ma ale začali v poslednom čase nahlodávať pochybnosti o tom, že kam, aké to bude, či to zvládnem... Otvor fórum »
2. 7. 2015 22:58
14
LF UK Bratislava vs. LF Plzeň
Ahojte ľudia :) kedže som vcelku nerozhodný človek a zobrali ma na 2 lekárske fakulty na (ne)šťastie :D.. tak tu hľadám radu. Vidím plusy aj mínusy na oboch fakultách : lf komenského v BA je blízko, štúdium v... Otvor fórum »
2. 7. 2015 22:12
20
Výtvarné umenie
- Bližšie mi je konkrétne umenie ako abstraktné
- bližšie mi je abstraktné umenie ako konkrétne
- páči sa mi iba konkrétne umenie, abstraktné ide mimo mňa
Ďalšie možnosti »
2. 7. 2015 21:58- bližšie mi je abstraktné umenie ako konkrétne
- páči sa mi iba konkrétne umenie, abstraktné ide mimo mňa
Ďalšie možnosti »
5
Názov filmu
Ahojte, chcela by som si pozrieť film, lenže neviem ako sa volá, ani akí herci tam hrali viem len zhruba tému: Nejaké 3 dokonalé kamarátky museli prijať medzi seba ďalšiu, ale škaredú a nepopulárnu. ... Otvor fórum »
2. 7. 2015 21:55
2
Cs go nejde aktualizovat
Caute potrebujem pomoct kupil som si csgo dal som ho stiahnut no zastalo to na 1gb a zacalo aktualizovat no potom to prestalo a vypisalo mi toto: Pri aktualizovani hry: Counter Strike Global Offensive nastala chyba (stazene souboty su poskodzene).... Otvor fórum »
2. 7. 2015 21:54