Diskusie - 1346. stránka fóra
9
Založenie účtu v ČR
Zdravím, v akej banke v ČR je výhodne si založiť účet pre študenta? Myslím, žiadne poplatky atď. Danke schön. Otvor fórum »
9. 7. 2015 20:36
40
Počítate si svoj denný príjem kcal? Sledujete ostro, čo zjete?
- áno - počítam si svoj denný kcal príjem, ostro sledujem, čo dám do úst
- áno, počítam si svoj denný kcal príjem, nesledujem, čo dám do úst, hlavne, že to spadá do kcal príjmu
- nie - nepočítam si svoje kcal, ale ostro sledujem, čo dám do úst
Ďalšie možnosti »
9. 7. 2015 20:19- áno, počítam si svoj denný kcal príjem, nesledujem, čo dám do úst, hlavne, že to spadá do kcal príjmu
- nie - nepočítam si svoje kcal, ale ostro sledujem, čo dám do úst
Ďalšie možnosti »
1
Ipod Shuffle kábel
Dobrý deň. Mám ipod shuffle 4 generácie z bazáru. Dostal som k nemu kábel ale nie je originál. Keď ho pripojím k macu tak sa ani nezasvieti ledka a ani sa nezobrazí v... Otvor fórum »
9. 7. 2015 20:15
23
Otazka na telo
Takze teraz mi povecte ako sa hanbite. Ci sa hanbite sa pred niekym prezliekat. Ci sa hanbite napr. u doktora alebo na masazi alebo v kupeloch kde treba byt holy. Aky s tym mate problem? Otvor fórum »
9. 7. 2015 20:04
12
Torrenty na Cz Trackeri
Chcem sa spýtať, že prečo sa mi nedajú sťahovať aj torrenty ktoré hneď pridajú. Sú vždy sivé, iba po 2-3 týždňoch zmodrejú a dajú sa stiahnúť. A XXX vidá sú stále sivé. Kamarát vravel, ... Otvor fórum »
9. 7. 2015 19:20
22
Uplne naj komedia?
Ahojte. Mám chuť sa rehotať :D Poradte nejakú super komédiu, aj nejakú hovadinu.. Niečo naozaj dobré.. Ďakujem :) Otvor fórum »
9. 7. 2015 19:08
4
Kumkoy beach turecko
Ahojte. Ak ste tam niekto boli, čo poviete na tento hotel a plaž ? Je to oblubeny hotel ale mne sa zda byť už tošku "po zadu " Otvor fórum »
9. 7. 2015 18:47
24
Telesná Výchova (úbor)
takze co ma zaujima: a, nosite ubor v igelitke alebo v platenom vrecku? b, je alebo njeje Vam trapne ak Vas spoluziaci / spoluziacky vidia v ubore /hocikde/ v satni,... Otvor fórum »
9. 7. 2015 18:36
29
Ženy surne potrebujem radu!!!
Stalo sa vam uz ze sa vam zvrzala uplne farba a po vysuseni ste mali chut sa ritualne upalit? Davala su daka z vas dve farby po sebe? Potrebujem to surne stmavit a drogerka je este otvorena. Takto nemozem ist... Otvor fórum »
9. 7. 2015 17:23
11
Priatelia
Čaute mám taký problém a viem, že to tu už bolo možno mnohokrát ale... sme "partia" 4 ludí kde patrím aj ja a problém je v tom, že chodíme von stále spolu my 4 nikto iný s nami... Otvor fórum »
9. 7. 2015 16:54
9
MEDIciCI
Medicici, našiel som si brigádu v kuchyni, kde pracujem s horúcimi jedlami a často sa stane, že sa popálim. Chcem sa vás spýtať, či tie popáleniny na prstoch môžu a budú mať nejaký vplyv na... Otvor fórum »
9. 7. 2015 15:51
25
Toto nemôže byť náhoda :D,,,,
už asi mesiac vkuse sa toto deje a ja absolutne nechápem čo to má znamenať . jednoducho vždy keď sa pozriem na hodinky je buď 10:10 alebo 18:18, 15:15 a tak, chapete... zo začiatku prvé dni... Otvor fórum »
9. 7. 2015 15:24
42
Pijete kávu?
- 1x denne - áno
- 2x a viac denne - áno často - mám ju rád
- - len keď som unavený/a, inak ju nepijem vôbec
Ďalšie možnosti »
9. 7. 2015 15:11- 2x a viac denne - áno často - mám ju rád
- - len keď som unavený/a, inak ju nepijem vôbec
Ďalšie možnosti »
14
Nuda plaz
Zaujimalo by ma aky mate vztah k nuda plazi, alebo ci ste tam uz boli. ma niekto skusenost? Otvor fórum »
9. 7. 2015 14:25
10
Ako sa stať animátorom ?
Prosím dajte nejaké typy ako sa stať animátorom v aquaparkoch, kúpaliskách a pod. , prípadne nejaké najlepšie, najvýhodnejšie organizácie pretože ja sa vtom nevyznám. Otvor fórum »
9. 7. 2015 00:53
13
Letná rozbíjačka
Ahojte, Pominulé roky som už mala playlist na leto vždy pripravený ale tohto roku mi nejak nejde kartu jednoduchá otázka na čom sa teraz rozbíjate vy ? Hľadám niečo typické letné na večery s kamošmi preferujem house, ... Otvor fórum »
9. 7. 2015 00:09
11
Pohoda!!!
Nejde niekto na Pohodu zo Zvolena? Neviem si nejak nájsť lowcost odvoz a neviem či mám risknúť stop takto sám. Nenájde sa nejaký parťák? A vôbec, dáme nejaké stretko dajme tomu na vodnici v... Otvor fórum »
9. 7. 2015 00:09