Diskusie - 1319. stránka fóra
4
20
Neústupčivosť rodičov
Mám skoro 20rokov. Mám vzťah s 22ročným chalanom už 3 roky. Avšak sa musím stále pýtať mojich rodičov keď chcem niekam ísť, vravieť im kedy prídem. Keď si dovolím ísť dva víkendy po sebe kamsi, ... Otvor fórum »
3. 8. 2015 13:43
1
Poznáte hru Bionic Commando?
3. 8. 2015 12:04
17
Windows 10 nenačíta niektoré stránky
Ahojte, dnes som spravila upload na Windows 10 z 8. 1 a je jedno či zapnem Microsoft edge, Firefox alebo chrome, no ani na jednom mi nechce načítať Facebook ani YouTube a len napíše "táto stránka je... Otvor fórum »
3. 8. 2015 11:19
6
Prihláška na VŠ
milí študenti :) kedy si posielali prihlášky na vysoké školy? :-) Otvor fórum »
3. 8. 2015 10:57Jihočeská univerzita, České Budějovice
Ahojte, chodí/chodil niekto na túto školu? Rada by som sa informovala na niektoré veci :) Otvor fórum »
3. 8. 2015 10:41
12
RUBIKOVKA
Ahojte, vie tu niekto skladať rubikovú kocku? Ako dlho ste sa to naučili? Skúšali ste aj návod na youtube "Jak složit rukovou kocku rychleji?"? Aký je váš najlepší čas? :P Otvor fórum »
3. 8. 2015 09:26
15
Keď voláte šéfovi/šéfke (nadriadenému proste), tak:
- len prezvoním, a on/ona zavolá naspäť
- on/ona ma zruší a zavolá naspäť
- normálne zdvihne
Ďalšie možnosti »
3. 8. 2015 09:16- on/ona ma zruší a zavolá naspäť
- normálne zdvihne
Ďalšie možnosti »
26
Duch alebo fantázia
Ahojte!:-) Dnes keď som sa pohádala s maminou som po hádke bežala von sa vyplakať. (Nechcela som plakať pred bratom v izbe) Sadla som si na rebrík , ktorý bol opretý o dom, plakala som a rozmýšľala som... Otvor fórum »
2. 8. 2015 22:24
31
Ako reagovať keď ma osloví dievča na ulici?
Občas sa mi stane, že keď ide oproti mne dievča tak ma zastaví a opýta sa na nejakú blbosť typu "Koľko je hodín?", "Či mám cigaretu?" a podobne... Je jasné, že sa chcú "nenápadne" zoznámiť, ... Otvor fórum »
2. 8. 2015 22:14
5
Makarská riviéra tipy
Ahojte birdzáci :) V piatok sa chystám so segrou na Makarsku a chcem sa opýtať na nejaké tipy čo tam vidieť, kde ísť na pláž, či sa tam oplatí kupovať oblečenie aj či sú tam tie typické stánky s... Otvor fórum »
2. 8. 2015 21:46
12
Nový život v USA
Ahojte. Chcem sa opytat na par rad ako zacat zivot v USA. Najlepsie by bolo keby ste vraveli z vlastnych skusenosti :) Dakujem za kazdu radu a prosim fakt o radu len tych ktory budu vraviet nieco... Otvor fórum »
2. 8. 2015 21:23QuakeCon
To sú reflexy od zhruba 25 minúty chytil Cypher nejaký Rage https://www. youtube. com/watch?v=hU8cqFx-IVI Otvor fórum »
2. 8. 2015 21:22
15
Bude to podla vas ešte fungovať?
Ahojte... s priatelom sme sa rozišli nejak pred dvomi mesiacmi hlavne kvoli tomu že sme nedoverovali jeden druhemu.. ano ja viem je to strašna chyba. . / :/ ale akosi sme si začali znovu písať a ono sa... Otvor fórum »
2. 8. 2015 20:41
3
Eshopy
Viete niekto poradiť nejaký eshop s oblečením ? Niečo kde sa dá nakupiť aj za rozumné ceny .. ja najradšej nakupujem v bonprixe ale skúsila by som aj nejaky iný eshop . . Otvor fórum »
2. 8. 2015 20:10