Diskusie - 1311. stránka fóra
25
Práca v NEXT-LEVEL
Zdravím, pred pár dňami mi volal jeden týpeka tvrdil ze pracuje pre next-level a ponukal mi prácu, bol som s nim na jednom stretnuti a hovoril len o tom ako vela sa dá z toho zarobit... Otvor fórum »
10. 8. 2015 15:49
4
Stream
Gogo dnes bude mať live stream na fb, Ako sa da zapnuť Live Stream na fb? Otvor fórum »
10. 8. 2015 15:27
21
Čo ma dnes nasralo
Nech sa páči, uvolnite sa tu :) Mňa naštvalo pripomenutie tohto problému :/ https://www. youtube. com/watch?v=AbUqJm9WQdg Otvor fórum »
10. 8. 2015 15:14
3
Problém so slúchadlami
Ahojte! Moje slúchadlá fungujú na mojom tablete dobre a taktiež na každom mobile čo máme doma. Len na mojom mobile po čase začalo hrať len jedno slúchadlo. Toto sa mi stalo už u 2 slúchadlách. Neviete čo... Otvor fórum »
10. 8. 2015 14:53
4
12g CO2 bombicky
Caute. Hram airsoft a mam doma par zbrani na 12g co2 bombicky a uz sa mi ich doma trosku nahromadilo a tak som rozmyslal ci by som ich nemohol vyuzit nejako inak. Doteraz som prazdne bombicky vyuzival tak... Otvor fórum »
10. 8. 2015 11:49
7
Skype a Win 10
Zdravíčko, potrebujem radu, odkedy som upgradol na win 10 tak mám problém dostať sa na skype. Strašne dlho načítavalo prilasovanie až na koniec sa to preplo na úvodne menu. Ako keby to nemalo internet, ... Otvor fórum »
10. 8. 2015 11:25
15
Song čo sa vám na prvé počutie nepáčil, ale potom ste si ho oblúbili
https://www. youtube. com/watch?v=W0QxN6Il6q4 Wiiiiizaaaaaaaards :D Otvor fórum »
10. 8. 2015 11:10
32Instagram
Čaute ľudia, hodte sem váš instagram, pokiaľ postujete nejaké pekné a zaujímavé fotografie. :) Otvor fórum »
10. 8. 2015 10:24
9
Maturita na PaSA
Ahojte, hľadám niekoho kto študoval Pedagogickú školu (to je jedno kde).... Chcela by som vedieť ako dlho trvala praktická matura a kde ste maturovali či v ŠKD alebo v MŠ :) inak odbor: učiteľstvo pre MŠ a vychovávateľstvo Otvor fórum »
10. 8. 2015 09:57
3
Izba na družbe
Ahojte, prepáčte, že sa pripájam k tomu vysokoškolskému spamu, čo tu je, ale tiež mám otázku. Rada by som vedela, ktoré izby na družbe sú s balkónmi, či sú medzi tými izbami nejaké... Otvor fórum »
9. 8. 2015 23:05
12
Otravny clovek
Kratsiu dobu poznam jedneho cloveka, s ktorym ma zoznamili rodicia (jeho a moji rodicia si celkom rozumeju)... Je to taka brzda, starsi odo mna a napriek tomu si pri nom pripadam inteligentnejsie, ale hlavne mi strasne lezie... Otvor fórum »
9. 8. 2015 22:32
2
Ked pocuvate hudbu cez DAC aky vystup volite? (Digikonvertor na Audio)
- Opticky SPDIF ( taka mala stvorcova dierka ,kde svieti take cervene svetielko)
- Coaxialny SPDIF (klasicky RCA konektor)
- USB Vystup , hranata zasuvka
Ďalšie možnosti »
9. 8. 2015 21:37- Coaxialny SPDIF (klasicky RCA konektor)
- USB Vystup , hranata zasuvka
Ďalšie možnosti »
12
Ako unliknúť facebookové stránky?
Potrebujem odliknúť všetky moje stránky na fb. Mám ich cez 5100+. Fakt sa mi nechce po jednom má niekto nejaký spôsob alebo aspoň ako ich odstrániť z nástenky? DIk Otvor fórum »
9. 8. 2015 21:18
7
ZŠ/ SŠ vs VŠ
Zdravím, neviem si predstavit, ze by som chodil denne do školy a mal by som trebars 6 (minimum) hodin za sebou nejake predmety, kde sa furt daco uci. Proste ja nechapem, ale podla mna... Otvor fórum »
9. 8. 2015 21:07
14
Anglické alebo nemecke bilingvalne gymnázium???
Čaute. Mám ttaký problém. Neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvomi možnosťami štúdia školy. Bývam v okolí Bratislavi, takže mám blízko Rakúsko ( Dovod: peniaze) , ale angličtinou sa dohovorím všade. V škole mám z... Otvor fórum »
9. 8. 2015 20:45
24
Romanticke filmy
nejake tipy? :) videla som ich vela takze uz mam celkom problem nieco vybrat... a musia byt romanticke, alebo aj romanticke komedie :D mam narocnu spolubyvajucu :D Dakujem :) Otvor fórum »
9. 8. 2015 20:15