Diskusie - 1286. stránka fóra
4
Plat veterinára a stredná škola
Ahojte! Chcela by som ísť študovať veterinu na túto školu: http://www. sosvetnr. sk/main/titulka. html Niekto kto tam chodí alebo vyštudoval, prosím aká je too škola. A ak je tu niekto vyštudovaný veterinár tak... Otvor fórum »
31. 8. 2015 21:00
18
Reklamácia
Ahojte :) objednala som si na nete na stránke http://www. 3d-obaly. sk/ MODRÝ obal na mobil. Prišiel mi ale ružový (ja tú farbu nenáidím -_- ). Na stránke sa píše že v prípade reklamácie treba napísať mail. ... Otvor fórum »
31. 8. 2015 20:07
4
Problem s wifi Iphone 5s
Ahojte. Už si neviem naozaj rady. Mám problém s wifi pripojením. Iphone ukazuje, že je k wifi pripojený ale vôbec nereaguje, nereagujú aplikacie a ani safari. Neviem či bude problém v Routery, kedže na tablete, na notebooku a ostatným... Otvor fórum »
31. 8. 2015 19:31
3
Máte niekto skúsenosti s CRM?
Ahojte všetci! Pred cca pol rokom som si rozbehla vlastný malý podnik a teraz plánujem rozšíriť výrobu, čiže potrebujem najať nových ľudí a to znamená, že na efektívne spracovanie a monitorovanie zamestnancov a klientov hľadám... Otvor fórum »
31. 8. 2015 19:24
8
Myslím na sex VS neefektívny počas dňa
Cavte, chcem sa svami podeli o moje konštatovanie: často mávam v hlave haluz keď viem že večer budem mať sex, tak celý ten deň myslím na sex a som neefektívny - celý deň namotávam :) Otvor fórum »
31. 8. 2015 18:56
13
Postel pre dvoch,,.
caute, hladame novu postel, no neviem aky budget by bol optimalny pre velmi kvalitnu, lebo zas 1200 je too much. a tu je fakt super cena len ci aj bude kvalitna. http://www. novynabytok. sk/manzelska-postel-160-cm-tempo-kondela-nazuka-s-rostom-772222... Otvor fórum »
31. 8. 2015 17:57
10
Nazov pesničky
ahojte..uz dlhsie sa snazim najst pesnicku jednu slovensku..refren tam je asi takýto "preto si jediná tá ktorú mám tak uprimne rád.." nieco take :D :D je to blbost ale chcem ju prroste najst tak ak vite prosim poradte :) Otvor fórum »
31. 8. 2015 17:01
8
Medicína Martin, Košice
Zdravím, dopredu sa ospravedlňujem, ak tu podobná alebo rovnaká téma už je. Rád by som sa opýtal zasvätených ľudí na konkrétne informácie o prijímacích skúškach na medicínu v Martine... Z čoho konkrétneho sa pripravovať, ... Otvor fórum »
31. 8. 2015 15:51
6
Chromebook
Chromebook! Aky nazor na operačný system? Ma s nim niekto skusenosti? Otvor fórum »
31. 8. 2015 14:32
25
Máte nejaké nápady na poživatelninu ktorou by som sa mohol za pc napchavat ale priberat minimalne?
PS:Vodu nie, za posledne mesiace ju spotrebuvam viac nez je zdrave Otvor fórum »
31. 8. 2015 13:36
12
Stredná škola
Ahoj. Chcel by som sa spýtať , že koľko sa priemerne učíte na vyučovanie ? Ja idem tento rok na gympel , a mám nasraté jak decko :D Neviem , čo čakať :) Otvor fórum »
31. 8. 2015 13:10
5
čiapka vs. vlasy
takže... nikdy som nemala vo zvyku nosiť pokrývky hlavy, ale nedávno som si kúpila strašne super šiltovku a na zimu som si nachystala pletenú čiapku a hrozne sa mi to páčilo. Lenže potom som sa dala ostrihať... Otvor fórum »
31. 8. 2015 12:01
9
Hry do mobilu
Zhanam nejaky dobre hry do mobilu na travenie dlhych chvil, nejake tipy? Najlepsie zadarmo :D .. akekolvek, ktore vas bavia dlhsie ako dve minuty.. vdaka Otvor fórum »
31. 8. 2015 11:41
9
Remington zehlicky
ktora z remington zehliciek robi aj pekne vlny? lebo mam doma 2 a ani jednou sa mi nedaju urobit, neviete mi poradit? dakujem Otvor fórum »
31. 8. 2015 11:12
44
Spokojný zo životom
keď sa zamyslíte nad svojím životom... ste s ním spokojný? čo sa vám na ňom páci a čo naopak nie? čo vám doposial najviac zmenilo život? Otvor fórum »
31. 8. 2015 09:58
5
Aktualizácie Android
Ahojte. Potrebujem poradiť, ako zastaviť automatické aktualizácie na mobile Huawei Y530. Pamäť telefónu je 4GB, no voľné mám stále len 1GB. Vždy keď zapnem Wi-Fi alebo sa pripojím na internet mi už sťahuje alebo inštaluje... Otvor fórum »
31. 8. 2015 00:18
28
Vztah s vyhodami?
Ahojte, snad ma nebudete preklinat (tiez som len clovek) :) Prave som sa vratil po rokoch zo zahranicia a tak nejak sa este rozkukavam. Budem priamy.. kde a ako si najdem vztah cisto na... Otvor fórum »
31. 8. 2015 00:08