Diskusie - 1285. stránka fóra
15
Kde sa dá opaľovať dole bez? :D
Máte nejaké miesta kde sa nehne ani noha? :D Otvor fórum »
1. 9. 2015 13:04
10
Isic platnost
Ahoj, chcem sa spytat na isicu mám nálepku s platnosťou 09/2015 a teraz mám ísť zase na zapis, tak neviem že či si môžem vypýtať lístok zadarmo alebo pýtať celý, pretože neviem že či tá platnost je do... Otvor fórum »
1. 9. 2015 13:04
5
Wifi problém
Ahojte, mám doma wifi a na nb (macbook) mi stále vypadáva wifi vzdyked robím nejaku online aktivitu (sťahujem, pozerám youtube a tak) Ked vypnem a zapnem wifi na nb ide to dalej ale po čase to zase vypadne.... Otvor fórum »
1. 9. 2015 13:02
4
FSEV aplikovana ekonomia
Ludia cawte.. vcera som zostavovala rozvrh na prvy rocnik z povinnych predmetov a nakonci mi vyhodilo na stvrtok dve prednasky a cvika v jednu a tu istu hodinu. Jedna sa o parny/ neparny tyzden alebo ten predmet si musim... Otvor fórum »
1. 9. 2015 11:21
143
Birdziaci naživo
Tak ma to napadlo lebo ja som videla jedného birdziaka včera a teda ledva som ho spoznala xD... :D Videli ste už niekoho len tak??.... Aké ste mali dojmy..? Prípadne kto to bol?? Otvor fórum »
1. 9. 2015 11:12
12
Bolest chrbta
uz dlhsiu dobu pocitujem bolest na chrbte vlavo ako je srdce len na tej chrbtovej strane. neviem ci je to stuhnute svalsto ked to boli alebo co je s tym, ci to je nervoveho povodu, lebo ma... Otvor fórum »
1. 9. 2015 09:32
10
Bolí ma ucho
Neviete prosím Vás od čoho ma môže bolieť ucho? :D cítim to jak keby ma bolí vnútri ucha a začalo ma to bolieť v noci no najprv ma to svrbelo..dnes nemôžem ísť ani k doktorke lebo je štátny sviatok a... Otvor fórum »
1. 9. 2015 08:32
4
Piercing v uchu (chrupavke)
Ahojte, videla som tu uz kopec diskusii na tuto temu ale vsetky su stare a chcela by som nejake aktualne informacie, kde v BA mi viete odporucit a pribliznu cenu lebo vela studii nema ceny ani zverejnene :)... Otvor fórum »
1. 9. 2015 00:00
23
Pridaj sen na ktorý rád spomínaš alebo ten ktorý sa ti sníval prednedávnom
ja napríklad nemám normálne sny len také psycho :3 Sen ktory konečne stál za to a patrí medzi tie ktoré som si užil :D Stojím von pred domom, je už skoro tma a pozerám sa na... Otvor fórum »
31. 8. 2015 23:40
29
Nemozem zmazat debilny "oursurfing"
Zdravim, jedneho dna spustim mozillu a vyhadzuje mi namiesto mojej domovskej stranky odkaz oursurfing. com... skusal som to mazat podla navodov, no nedari sa mi. Zmazal som vsetky registre mozilly, odstranil pozostatky mozilly v... Otvor fórum »
31. 8. 2015 23:17
5
Výkon pc
Ako nastaviť výkon PC/notebooku na najväčší, aby išiel PC/notebook rýchlejšie, aby viac zvládal hry... Otvor fórum »
31. 8. 2015 23:16
1
Hladam online marketera
Caute hladam kvalitneho online marketera alebo tym ktory vie efektivne spropagovat multimedialny web a to inak ako cez reklamne systemy majoritnych sieti ako su google, fb, youtube Samozrejme je ale moznost vytvorit stranky webu na socialnych sietach.... Otvor fórum »
31. 8. 2015 23:14
1
Bluetooth reproduktor
Ahojte, prosím vás vie mi niekto poradiť nejaký bluetooth prehrávač ktorý by bol kompatibilný na android a aj na iphone ? Ďakujem :) Otvor fórum »
31. 8. 2015 22:51
16
NOtebook do 500€
Ahojte chcem kúpiť priatelke nový notebook cenový strop je okolo 500€ bol by som rád keby sa neprekrocil no ked to bude stát zato tak nevidím problém :) Požiadavky má takáto ľahký, tenký, a čo najvyššiu výdrž batérie...... Otvor fórum »
31. 8. 2015 21:51
15
Krúžky na strednej :)
Čaute, chcela by som sa vás spýtať na krúžky na strednej škole :) idem do 1. ročníka a pozerala som si krúžky, ktoré majú na škole :D chodili ste / budete chodiť na nejaké krúžky ??... Otvor fórum »
31. 8. 2015 21:34
19
Gainer
Zdravím, chcem sa opýtať, aký presne účinok na telo ma gainer? Otvor fórum »
31. 8. 2015 21:20
15
Co robit dnes vecer v blave, nejake bary, disco?
Sme dvaja kosicania v bratislave :) neviete o nejakom bare alebo disco co bude otvorene aj v neskorych hodinach? Alebo popripade nejaka akcia dnes.. Dojdeme do BA okolo polnoci Otvor fórum »
31. 8. 2015 21:10