Diskusie - 1275. stránka fóra
14
Ubytovanie v Trnave
Ahojte, s kamarátkou ideme na vš do Trnavy, internát nič a samozrejme všetky inzeráty čo sme našli sú buď neaktuálne alebo človek ani nedvíha telefón. Tak som chcela vedieť či je tu niekto v rovnakej situácii a... Otvor fórum »
7. 9. 2015 22:17
11
Oprava
Nemá niekto náhodou približnú predstavu o tom, koľko stojí oprava práčky, ktorá pri poslednom praní prestala žmýkať? Vďaka Otvor fórum »
7. 9. 2015 21:37
48
Ako sa vám dari?
Ako sa vám vodí v poslednom čase. Ide všetko podla plánu? Otvor fórum »
7. 9. 2015 21:22
12
Profilovka na Birdz-i
Čaute, ako to je s profilovkou na BIRDZ-? pridá mi ju, no vôbec ju neukazuje. Otvor fórum »
7. 9. 2015 21:15
9
Aká stredná alebo vysoká škola má na Slovensku budúcnosť
čo si myslíte vy? Otvor fórum »
7. 9. 2015 20:48
3
Nejaka vysoka škola
Kvalitna, ktora ma buducnost a malo by to byt niečo spojene s drogovo zavislymi ludmi, drogami, navykovymi latkami, vsetko toto ma zaujima ci uz z bilogickeho hladiska alebo psychologickeho, budem velmi vdacna za kazdu radu... Otvor fórum »
7. 9. 2015 20:34
8
ATF
Ahojte, prosím vás nepoznáte nejakú stránku, kde by sa dalo stiahnuť ATF v plnej verzii ? Našla som žiaľ len DEMO verzie :/ Otvor fórum »
7. 9. 2015 20:05
41
Podviedli ste už partnera?
Lebo čo počuvam tak celkom bežna zaležitosť :D Otvor fórum »
7. 9. 2015 19:29
3
2
Pic Monkey HELP
Ahojte! Pls ako sa robia takéto veci (https://www. youtube. com/watch?v=kZbZ8Yu0oW8) v PicMonkey?? Absolútne som tomu nepochopila. :-( Otvor fórum »
7. 9. 2015 19:10
1
Itzoo.. recenzie
Čaute, máte niekto skúsenosti s nakupovaním repasovaných notebookov cez stránku itzoo. sk? Chcela by som ti totiž odtiaľ objednať jeden z notebookov za celkom peknú cenu, ale trochu sa toho bojím. Čo myslíte? Otvor fórum »
7. 9. 2015 17:47
3
Work & Travel USA
Čavte :D Ja by som sa chcel spýtať či tu má niekto skúsenosti s work & travel od Student agency chcel by som to tento rok skúsiť ale ak nie som študent VŠ iba SŠ s maturitou tak to... Otvor fórum »
7. 9. 2015 17:35Windows 10: Budíky a hodinky
No, môj problém je, že po upgrade mi nefunguje natívna aplikácia Budíky a hodinky Windows, pričom sa neustále snaží aktualizovať pomocou Obchodu, no po neúspešnej aktualizácií zmizne zo zoznamu nainštalovaných aplikácií a čaf. Nemôžem ju... Otvor fórum »
7. 9. 2015 17:23
8
Deskriptivna geometria a a matematika
Ahojte, davam si STU ako poistku ak ma nevlezmu na inu skolu, na ktoru sa chcem dostat. Seminare mam vsak BIO, Chem, Fyz. A preto mam otazku, či ked si dam architekturu alebo... Otvor fórum »
7. 9. 2015 15:33
15
Problém s telefonom
Kamarát má Samsung nejaký mini... gt s5360. keď ho zapne tak stále sa iba načítava do okola logo samsung... som mu povedal, že sa mu na to nejako skúsim pozrieť Nepomohol factory restart ani nič... ... Otvor fórum »
7. 9. 2015 14:46
4
Ubytko v BA
Ciao, od septembra budem studovat v BA a intrak som nedostal. Viete mi poradit kde sa da zohnat privat, resp. Ine byvanie v BA najjednoduchsie? Existuje na to nejake specialne forum? Teraz som aj mimo SR,... Otvor fórum »
7. 9. 2015 14:27
20
Cudzinecke legie - US armada
Existuje nejaka moznost ako sa neamerican moze stat vojakom americkej armady? Viem ze francuzi maju cudzinecke legie a po sluzbe v ich armade ma moznost vojak ziskat francuzke obcianstvo a dalsie vyhody. Je take nieco mozne aj v Amerike? Otvor fórum »
7. 9. 2015 13:29