Diskusie - 1229. stránka fóra
5
Koleno je sviňa :D
Ahojte, o pár týždňov mám naplánovanú operáciu kolena, rekonštrukcia predného krížneho väzu. viem že to tu už pár krát bolo :P ale nenašiel som odpoveď na svoju otázku ,, po koľkých dňoch budem schopný chodiť bez barlí... Otvor fórum »
20. 10. 2015 21:08
41
Si nezávislý človek (dokážeš byť sám, a nie stále s niekým, vieš si užívať aj samotu)?
- áno som, mám to v sebe
- nie nie som, nikdy som to v sebe nemal
- áno som, ale musel som sa to naučiť
Ďalšie možnosti »
20. 10. 2015 19:43- nie nie som, nikdy som to v sebe nemal
- áno som, ale musel som sa to naučiť
Ďalšie možnosti »
5
Maturita z Matematiky vs. Informatiky
V skratkostii : maturujem z MAT a EKO, ale na matiku mam profesora ktory kasle na maturitne temy a riesi vysokskolske uciva.. Takze bojim sa ci vobec pri nom zmaturujem.. Zistil som ze vysoku skolu na ktoru chcem ist... Otvor fórum »
20. 10. 2015 19:35
3
VŠ - šport a zdravie
Ahojte, chcem sa opýtať či niekto študoval na UK v BA odbor šport a zdravie. Kto sa tam má šancu sa dostať a ako to tam prebieha. Ako prebiehali skúšky a ako sa na... Otvor fórum »
20. 10. 2015 18:36
10
Nespokojnosť so službami
Keď ste nespokojní so službami predavačiek, úradníkov a všetkých, ktorých slúžia ľuďom. Vyjadríte svoju nespokojnosť nahlas? Poviete im priamo, že tu majú veľmi neochotnú obsluhu alebo si to necháte pre seba a vždy to nejak pretrpíte? Aká... Otvor fórum »
20. 10. 2015 18:29
5
VŠ - škola vs. voľný čas
Ahojte, koľko času počas semestra venujete príprave do školy?..napr. cez bežný týždeň (či už učeniu, rysovaniu, písaniu sem. ... proste príprave na ďalší deň alebo týždeň), čo študujete a koľko máte voľného času... Otvor fórum »
20. 10. 2015 17:59
2
Zdravie-otázka na niekoho z Trenčína
Chcela by som poradiť od niekoho z Trenčína a okolia, ktorého neurológa by ste doporučili ako odborne najlepšieho? Otvor fórum »
20. 10. 2015 16:48
6
Akú tému si vybrať na rečnícky prejav do školy?
Ahojte, prosím poraďte mi nejaké zaujímavé témy na prejav. Bude pre mňa veľmi veľký problém sa postaviť pred celú triedu a pred všetkými rozprávať (mám sociálnu fóbiu).. Neviem, či to zvládnem. Potrebujem aspoň tému, o... Otvor fórum »
20. 10. 2015 16:35
1
Kroj
Neviete o niekom, kto lacno požičiava/ predáva slovenské kroje? Otvor fórum »
20. 10. 2015 15:04
28
Výmena darčeka
Ženy, predstavte si, že by ste dostali od priateľa darček. Náušnice. Veľmi sa Vám páčia, skutočne sú krásne. Avšak zapínanie na náušniciach je menšie ako potrebujete. Poviete mu to? ... Otvor fórum »
20. 10. 2015 15:03
4
Kto do kina? ,,. polus
Jedná sa o to že Cinema city má akciu na film "na lane" obyčajne to stojí 5 eur ale na tento film dávajú akciu 1+1 zadarmo, takže nájde sa žena ktorá by na ten film so mnou šla... Otvor fórum »
20. 10. 2015 14:48
22
Uz ste sa rezali ?
Napadlo vas to niekedy ? Skusali ste to ? Ak ano ake to bolo ? Kamarati to robia a vravie ze nie si " in" ked sa nerezes... Fotia si to a davaju na Fb Otvor fórum »
20. 10. 2015 13:43
6
Kamarát
Zisťujem že niečo ciťim k jednému kamarátovi , ako mu to mam dať najavo ? Ale tak aby to nezničilo naše kamarátstvo ? Pomôžte mi prosim... Otvor fórum »
19. 10. 2015 23:56
14
Vysoké školy - vzdialenosť od domova
- Chcem študovať/študujem v meste, v ktorom bývam - lebo... (v komente)
- Chcem študovať/študujem v inom meste - lebo ... ( v komente)
- Chcem študovať/študujem v zahraničí - lebo ...
Hlasuj »
19. 10. 2015 22:46- Chcem študovať/študujem v inom meste - lebo ... ( v komente)
- Chcem študovať/študujem v zahraničí - lebo ...
Hlasuj »
18
Tajomstvá
Máte niečo čo ste nikdy nikomu nepovedali a neplánovali povedať?myslím vážne seriózne veci a nie veci typu, v osmej triede som sa docikal Otvor fórum »
19. 10. 2015 21:34
8
Sprievodca Slovenskom
Existuje nejaka firma kde sa da prenajat sprievodca ktory vam poukazuje ako tak slovensko alebo tatry aspon ? Pre sukromnu osobu ? Otvor fórum »
19. 10. 2015 21:27
22
Dokumentárny film
Prosím vás, neviete ako sa volá ten dokument o tom meditátorovi, či fakírovi či čo to bol, ktorý vedel srať hovná na šírku? Otvor fórum »
19. 10. 2015 20:36