Diskusie - 1211. stránka fóra
38
Nezvládam sa učiť
Ako už názov napovedá, od začiatku druhého ročníka sa nejak nezvládam učiť. Prvý ročník som mal samé jednotky, ale aj tam som sa veľa učil. Teraz som sa učil biológiu týždeň dopredu a dostal som 3,... Otvor fórum »
7. 11. 2015 21:15
1
Kto ide na talentovky na architekturu, dizajn, umenie do BA?
kto ide na talentovky na architekturu, dizajn, umenie do BA tento rok? Otvor fórum »
7. 11. 2015 20:42
7
Najlacnejšie TAXI vo Zvolene
Vedeli by ste mi poradiť aké je najlacnejšie TAXI vo Zvolene ? Potreboval by som budúci týždeň odvoz zo Zvolena až domov... To je asi tak 65km :) o 10 večer Otvor fórum »
7. 11. 2015 20:21
33
Uhla sa
S dlhodobou kamkou som bol na 2. rande a chcel som jej dať pusu, no ona sa uhla. Neskor keď sme sa bavili tak mi povedala že sa vraj zľakla lebo to nečakala. Ja som už... Otvor fórum »
7. 11. 2015 19:40
5
Opustené budovy ?
Ahojte , chcela som sa spýtať či poznáte nejakú opustenú budovu v Bratislave... Pretože kamoš je fotograf a zháňa nejakú ktorá nieje strážne , alebo nejakú kde je sprejovanie legálne. Otvor fórum »
7. 11. 2015 15:29
6
Program na editovanie
Ahojte, vedel by mi niekto poradiť nejaký jednoduchý programček na editovanie videí? :) niečo zdarma samozrejme (najlepšie by bolo bez cracku) :D ďakujeeeem :D Otvor fórum »
7. 11. 2015 14:31
3
Marshall Major (slúchadlá)
Máte niekto skúsenosti s týmito slúchadlami? momentálne mám Koss Porta Pro, avšak tie už po tých rokoch držia po kope len tak tak :D preto hľadám niečo podobné v tejto cenovej kategórii a na tejto úrovni reprodukcie zvuku. ... Otvor fórum »
7. 11. 2015 13:40
7
Smartphone do 100€ Prestigio c3
Ahojte, hľadala som smartfón do 100€ a našla som Prestigio muze c3 niekto kto sa vyzná, je ten mobil dobrý? Ďakujeem :) Otvor fórum »
7. 11. 2015 13:24
23
Má život zmysel?
Celý život sa na mňa všetko sype a ja nevidím dôvod prečo by som sa mala ďalej snažiť... aký to má všetko zmysel? Načo sa zbytočne namáhať a trápiť? Otvor fórum »
7. 11. 2015 12:18
11
Fotky na IG v plnej veľkosti a bez úprav s pozadím
Ako pridám na Instagram fotografiu vo svojej plnej veľkosti a bez akéhokoľvek orezávania? Pretože zatiaľ to každá aplikácia umožňuje iba s úpravou a bielym či iným pozadím, a to nechcem. Ak viete, poraďte mi, ďakujem Otvor fórum »
7. 11. 2015 12:16
4
Facebook emotikony
Ahojte prosím vás nikde to neviem násjť tak sa pýtam tu. Viete prosím ako pridám alebo kde nájdem emotikony na facebook. Aby sa dali pridavať cez notebook a konkretne ide o emotikony napr zatnutá pasť, dva prsty... Otvor fórum »
7. 11. 2015 11:39
20
Keby ste mali 3 hodiny na evakuáciu zo svojho mesta/dediny kam by ste išli ???
Keby sa stala nejaká katastrofa respektíve by sa mala stať kam by ste išli ??? Otvor fórum »
7. 11. 2015 10:53
2
Nočáky zadarmo
Čaute, chcem sa opýtať či sú aj nočáky pre študentov zadarmo (samozrejme odľadnúc od plateného lôžka) :) Otvor fórum »
7. 11. 2015 10:30
1
Záhadná kniha
Veríte, ze v Biblii je skrytá minulosť, prítomnosť a budúcnosť? Čo hovoríte na toto video, ide o výmysel alebo sme vyriešil záhadu tejto knihy?https://m. youtube. com/watch?v=eDqMTE0OxWU Otvor fórum »
7. 11. 2015 10:28
3
VSMU-strihová skladba
Ahojte, chcela by som ísť na VŠMU-strihovu skladbu, lenže robila som to len doma amatérsky. Je veľmi tažké sa tam dostať? Kto ma skúsenosti z prijímačiek prosim poradte ako ich najlepšie zvládnuť :) Ďakujem :) Otvor fórum »
7. 11. 2015 07:50
18
Nezvyčajné zlozvyky
Ahojte... Máte nejaké nezvyčajné zlozvyky? Mimo takých tých klasických (fajčenia, ohryzanie nechtov atd atd... ) ktorymi trpi velka vacsina obyvatelov :D Otvor fórum »
7. 11. 2015 02:52