Ahojte, chcela by som ísť na VŠMU-strihovu skladbu, lenže robila som to len doma amatérsky. Je veľmi tažké sa tam dostať? Kto ma skúsenosti z prijímačiek prosim poradte ako ich najlepšie zvládnuť Ďakujem
to ze si strihala len amatersky doma vobec nevadi, vacsina je tam takych...takze tak ako na ostatnych oboroch všmu , aj tu by mal byt najdolezitejsi talent..ja som bola na prijimackach na strihovu pred tromi rokmi, postupila som do druheho kola, no dalej uz nie...myslim ze rozhodujuci bol pohovor s porotou ktory nedopadol na jednicku ...inak co si pamatam tak este pred prijimackami mate posielat nejake veci vytvorene vami,. tak na to sa nevykasli, lebo z toho byva tiez vela bodov,posli im vsetko co tvoris, je jedno ze sa to netyka strihu, trebars im posli tvoje kresby ak malujes, fotky ak fotis atd,.ide o to aby si ukazala ze mas umelecke citenie a vies narabat s obrazom
fotim kamerujem strihám a veľmi ma to baví takže by som chcela vyskušať niečo také .. rozmýšľala som aj nad kameramanskou tvrbou a fotografiou lenže neviem či by to moje telo zvládlo ...
Najviac sa bojím toho písomného rozboru filmového diela vedela by si mi poradiť aspoň trošku čo by som tam mala napísať? @Patricia47
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Najviac sa bojím toho písomného rozboru filmového diela vedela by si mi poradiť aspoň trošku čo by som tam mala napísať? @Patricia47