Diskusie - 1176. stránka fóra
8
Pomoc na nete
Čo si myslíte o hľadaní pomoci na internete? Napríklad internetová poradňa... šli by ste do niečoho takého? Otvor fórum »
8. 12. 2015 22:49
5
Vegan kozmetika
ahojk čauk, hľadám nejaké slovenské eshopy s touto kozmetikou a rôznymi blbostičkami vlastne, niečo ako lush no k nám je dosť drahé poštovné. :( Otvor fórum »
8. 12. 2015 22:33
3
Pesnička :)
Čauko!Neviete mi náhodou prosím pomôcť s pesničkou 'načo pôjdem domov' vo verzii, kde sa spieva že; "Nechala ma žena --> (žena, žena pojašená)< -- take ako keby vokaly sú tam práve toho čo je v zátvorke. Počula som... Otvor fórum »
8. 12. 2015 22:26
1
VSCO CAM
Nainštalovala som si vsco cam a ked si chcem stiahnuť tie free efekty navyše, pise mi "nieje možné pripojiť sa k iTunes store" co mam urobiť? Otvor fórum »
8. 12. 2015 19:54
16
Je tu baba, ktorú zaujíma ,,.
Čafte holky. Zaujímalo by ma, či sa tu nachádza baba ktorá miluje LETECTVO, Ano presne tak, keď autá, prečo nie lietadlá nejaké pekné bombardéry z WW II :D :D . Rád by som sa... Otvor fórum »
8. 12. 2015 19:41
5
Daňové priznanie a náklady
Zdravím, neviem či sa tu niekto vyzná, no mám pred sebou prvé daňové priznanie. Ešte predtým ma čaká uzatvorenie roku 2015. Nie som si istý či si mám uzatvoriť rok v zisku... Otvor fórum »
8. 12. 2015 19:10Internat v BŠ
Ma niekto skusenosti s intrákom pri Spojenej škole v Banskej Štiavnici ? Popripade celkovo nazor na intraky :D Otvor fórum »
8. 12. 2015 18:48
11
Sex- Dotazník
Ahojte, chcela by som vás poprosiť, či by ste nevyplnili mojej kamarátke tento dotazník :D ... Bude vám určite moc vďačná. https://docs. google. com/forms/d/1TGCD-tPp6Ysd3dVEDspXiij5YfQQjxRLP50iF3-M00o/viewform?embedded=true Otvor fórum »
8. 12. 2015 18:29
10
Aki ste fajnovi!
- Dojedam po vsetkych ludoch,aj po bezdomovcoch, ciganoch a imigrantoch
- Dojedam len po blizkej rodine a pribuznych
- Vyjedam odpadkove kose
Ďalšie možnosti »
8. 12. 2015 16:13- Dojedam len po blizkej rodine a pribuznych
- Vyjedam odpadkove kose
Ďalšie možnosti »
13
Help me
Pomer strán v trojuholniku je 2:4:9. Najkratšia strana ma dlžku 18cm. Vypočitaj dlžky ostatných strán a zisti, či daný trojuholník je pravouhlý. Skusi nejaký matikar? Diky Otvor fórum »
8. 12. 2015 15:04
9
Práca v rádiu
Je vôbec možné aby som mohol pracovať v rádiu ako niekto kto sa dostane do on AIR bez akýchkoľvek skúseností, ale z veľkým všeobecným rozhľadom... a dalším predpokladmi pre túto prácu ? .. poprípade aké rádio by ste... Otvor fórum »
7. 12. 2015 22:58
9
Sport
teraz dám lepšiu tému a to je šport velmi by ma zaujalo od vás či máte radi šport..aký šport máte radi a prečo no mne sa páčia tennis krasokorčulovanie atletika futbal biatlon skok z mostu s lyžami a podobne vy... Otvor fórum »
7. 12. 2015 22:58
13
Voľný čas
Čaute chcem sa vás spýtať ako trávite voľný čas, v poslednej dobe ho mám celkom dosť a už mi dochádzajú nápady čo mám robiť. Chodím síce do fitka ale tam sa nedá stráviť celí deň. Budem rád... Otvor fórum »
7. 12. 2015 22:53
7
Cezhranicny SEPA, western union a moneygram
Vie mi tu niekto poradit ktore je najrychlejsie a najlacnejsie pri prevode iba 40€ do EÚ ? Dakujem. Otvor fórum »
7. 12. 2015 22:44
15
Baby prosím poradte
Keď som bola na malej potrebe pri "utretí" som mala na toaletnom papieri ktv, nemobla taká ako keď pri menštruacia e taká svetlejšia. Neviete z čoho by to mohlo byť? Som 7 dní po menšturácii. A tehotná... Otvor fórum »
7. 12. 2015 22:31
3
Programovanie v lazaruse
Ahoj, viete mi niekto poradiť s menšou vecou? :) Všetko napíšem do komentára lebo sem sa mi to nezmestí Otvor fórum »
7. 12. 2015 20:18
25
Kúpa auta pre študenta
Do piče, toto je jak u kokotov .... Píšem do komentu, tam to hádam nieje také jebnuté, že mám obmedzený počet znakov. Otvor fórum »
7. 12. 2015 20:14- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem