Diskusie - 1174. stránka fóra
3
Nižšie rozlíšenie na veľkej obrazovke
Dajme tomu, že by som mal stiahnutý film ktorý by bol v nejakom nižšom rozlíšení. Zaujíma ma či by sa obraz nižšieho rozlíšenia zobrazoval na celej TV obrazovke alebo či by sa zobrazoval len v tzv. ... Otvor fórum »
11. 12. 2015 09:21
12
Cestovanie
chcel by som vedieť že v roku 2016 kde by ste chceli ísť v lete na dovolenku či máte takú vytúženú krajinu ja mám ale asi zasa sa horko ťažko dostanem tam i ked hrozne by som šiel preto sa... Otvor fórum »
11. 12. 2015 01:47
19
3
Brazílsky keratín
Ahojte, chcem sa spýtať, nemáte skúsenosti s nejakým brazílskm keratínom na vyrovnanie vlasov ? Ako to vlastne funguje ? Stačí mi šampon s keratínom či niečo viac ? Aký keratín je najlepší na vyrovnanie vlasov, pretože sa... Otvor fórum »
10. 12. 2015 22:59
6
Viedeň
Ahojte, idem s kamoškou túto nedeľu prvykrát do Viedne a kedže sme tam ešte nikdy neboli, rád by som sa Vás spýtal ako kde čo :-D Z mapy som ostal len vystresovaný, tak to... Otvor fórum »
10. 12. 2015 22:53
5
Práce cez Personálnu agentúru
Dobrý deň. Máte niekto skúsenosti s hľadaním práce cez Personálnu agentúru. Ale nemyslím prácu za "pásom". To viem že to je hrôza. Ale tie čo vyberajú vyššie pozície. Konkrétne http://www. trigon-consulting. sk... Otvor fórum »
10. 12. 2015 21:36
37
Bohatstvo vs chudoba
Teraz vám dám troška inej témy chcel by som vedieť čo by ste vybrali..Zivot v chudobe alebo v bohatstve a prečo kde je lepší život v biede kde podstate nič nie je alebo v bohatstve kde môžeš si dovoliť hocičo... Otvor fórum »
10. 12. 2015 19:44
11
Ako prežívate Vianoce??
- Vianoce milujem prežívam ich so všetkým výzdoba,jedlá
- Vianoce már rád ale neprežiívam ich len sa dobre najem
- Vianoce nenávidím
Hlasuj »
10. 12. 2015 19:00- Vianoce már rád ale neprežiívam ich len sa dobre najem
- Vianoce nenávidím
Hlasuj »
3
Ktoré je lepšie?
10. 12. 2015 18:26
33
Nenavidim vianoce
Nenavidim vianoce pretoze je to jeden z komercnych sviatkov a jedine co mam na vianociach rad su vianocne trhy. som sam alebo ma niekdo podobne zmyslanie na cele vianoce Otvor fórum »
10. 12. 2015 18:08
2
Interpretacia
Ahojte, nevedel by mi niekto poradit nejaku zbierku ci uz poezia alebo proza vhodnu na interpretaciu - seminarka, nejakeho dobreho autora dakujem pekne :) Otvor fórum »
10. 12. 2015 17:39
4
Názov filmu :O
Už dávnejšie som videla jeden film a vobec si neviem spomenuť ako sa volá. Bolo to o mužovi, ktorý skrachoval a mal na starosti let lietadla, no potom mu začali chodiť SMS-sky toho typu, že si má... Otvor fórum »
10. 12. 2015 16:45
10
Porucha napalovačky
Ahojte, vždy ked napalujem , tak mi sa mi to v 3 štvrtine vypne, pri čom napíše, že to prebehlo uspešne, ale cd/ dvd mi aj tak nejde spustiť. Porucha mechaniky alebo programu? Neviete kde... Otvor fórum »
10. 12. 2015 16:41
21
Utopený mobil - pomoc
Včera sa mi "podarilo" utopiť si mobil... samozrejme, hneď som ho povypínala, vytiahla baterku a dala sušiť, ale dnes, keď som ho skúsila zapnúť, zistila som že je tu menší problém... a síce,... Otvor fórum »
10. 12. 2015 16:19
7
TEV
Caw. Zajtra ma TEV a vazne sa mi nechce cviciť.. Chcem sa Vás teda spýtať čo by som si mohla dať ako dvôvod vážne ma nic nenapadá. BTW bolesť brucha uz nemozem ; ( Otvor fórum »
10. 12. 2015 15:48
2
Steinová vs. egjak
prosím o váš názor som ôsmačka a chcela by som prestúpiť na nejake 5rocne biling. gymkov KE ale no v ANG nie som najlepšia . som si pozerala ake maju kritéria prijatia na steinovu tak no dá sa to... Otvor fórum »
10. 12. 2015 14:29
6
Pozvánka na Javor ak ma tam nájdete pomocou appky GoCatchMe máš u mňa punč.
Pozývam všetkých birdzákov/člny na SOŠ drevársku vo Zvolene bude sa konať jubilejný 20. Javor 8:00-12:00 tjst. prezentácia školy, odborov, + vyhodnotenie osobnosti školy , verejne prístupná, určená najme pre budúcich stredoškolákov. Pozýva Kiko. Otvor fórum »
10. 12. 2015 12:57- 1 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 2 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 3 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem
- 1 Zavist a zmeny
- 2 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 3 30 rokov nezamestnaný panic
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 5 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 6 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 7 Že ja im na to poviem, že ja neviem, možno že nepoviem