Diskusie - 1146. stránka fóra
4
Instagram mi pridáva čierne fotky :( !
Ahojte ľudia. Keď chcem pridať na instagram fotku , v pohode mi ju oreže aj upraví ale ako náhle ju chcem pridať píšem mi tam "progressing" a načítava sa to dlho no a aby nebolo málo pridá sa... Otvor fórum »
5. 1. 2016 13:47
2
Zlomena ruka
Nema niekto skusenosti s hojenim zlomeneho zapastia po operaci? ako dlho trva kym sa ruka da do pohybu ako bola pred tym? A cisto nahodou nejake skusenosti s pracovnym urazom v zahranici? (UK) dik :) Otvor fórum »
5. 1. 2016 12:52
19
Ktorý torrent klient je naj?
Donedávna to bol uTorrent ten ale podla vsetkeho obsahuje mallware ktory vyuziva vykon vasho pocitaca na tazenie BitCoinov. V praci sme to vyriesili tak ze sme nahradili uTorrent klient BitTorrent klientom. No teraz pozeram ze je to navlas... Otvor fórum »
5. 1. 2016 12:10
6
Sila značky a obľúbené značky tzv. Lovemarks
ahojte, mohol by som vas poprosit o vyplnenie dotaznika k bakalarke, termin odovzdania prace sa blizi a zacina mi horiet za zadkom, za kazdu jednu odpoved budem vdacny https://docs. google. com/forms/d/1aM1-g1s4oK2ZGWb1PuOQwIeYOTMZEXIh7Iby2zxvKoY/viewform Otvor fórum »
5. 1. 2016 10:43
22
Nájdené hodinky
Inac nasiel som dnes ráno Certina swizerland watches keramicke sklícko proti poskrabaniu, dookola zlaté(možno), zadný kryt nerez, kozeny remienok. Co s nimi? Vyvesím papierik kde som ich našiel alebo čo s nimi? Na policu ich nedam... Otvor fórum »
5. 1. 2016 10:10
116
Moje dieťa je asi gay
V noci som pozerala synov mobil a našla som tam videá ako si to robí chlap s chlapom. Ako zistím, či nie je gay? Bojím sa ho to opýtať, aby si niečo neurobil. Vie mi niekto... Otvor fórum »
5. 1. 2016 10:07
9
Neviem pridávať fotky na Birdz :/
Čavte teraz cca o 23:30 som sa registroval na Birdz , no neviem prečo ale ak chcem pridať sem nejakú fotku tak mi ukáže že "Uploadujem fotku, snáď ňou ohúriš svet...." je tam 100% a nič proste kliknem... Otvor fórum »
5. 1. 2016 01:26
8
Slovensko vs Zahraničie
Prosím vás o radu neviem kde by sa viac oplatilo bývať tu na slovensku alebo v zahraničí mám v pláne sa odsťahovať a neviem kde by bolo lepšie bud do Bratislavy alebo do zahraničia preto by som chcel od... Otvor fórum »
5. 1. 2016 00:40
11
Samsnug galaxy A3
Mate niekto tento mobil? :D som si sice citala recenzie ale nestaci mi to nejak :D trosku ma vydesil fakt ze sa neda(?)otvorit zadny kryt a dostat sa tak k baterke... alebo snad da ale tazko? A jeden chlap vo... Otvor fórum »
5. 1. 2016 00:38
14
Brno-lepšie podniky
zdravim viete mi poradit urovno lepsie podniky v brne popripade hudobne bary( pop music ) Otvor fórum »
4. 1. 2016 23:03APZ
Prečo sa na prijímačkách na APZ v BA v odbore Ochrana osôb a majetku robia psychotesty, fyzické testy aj vedomostné testy a v odbore Bezpečnostné verejno-správne služby sa robia len vedomostné testy. Je veľký rozdiel v tých odboroch? Otvor fórum »
4. 1. 2016 22:13
5
Ktorá umelecká škola je najlepšia??
Ktora je najkvalitnejšia ? Kde je aka šanca prijatia? Ževraj Zlin je najlepši. A v Ostrave je to ako?? Presnejšie graf dizajn Otvor fórum »
4. 1. 2016 22:05
5
Tetovačka a nápis
Ahojte, kámoši. Chcela som sa spýtať tých, ktorí sa do tetovaní vyznajú, či si mám vybratý nápis sama vytlačiť, alebo si vybrať konkrétny typ písma, ktorý už len ujovi oznámim, alebo mu... Otvor fórum »
4. 1. 2016 18:07
5
Foťák d3200
Ahojte nieviete ako nastavím na foťáku d3200 stálu uzávierku?? Pls poradte. Vopred diki. :) Otvor fórum »
4. 1. 2016 17:42
8
Dabing, výška a hĺbka hlasu atď
Chcel by som sa stať dabérom ale potrebujem niekoho, kto sa vyzná v dabingu a v hlase (výška, hĺbka atď). Má niekto skúsenosti s dabovaním alebo sa vyzná niekto ? Prosím poraďte, bude konkurz na dabéra... Otvor fórum »
4. 1. 2016 16:03
13
6
Rodinné konštelácie
Aký máte názor na metódu "Rodinné konštelácie"? Máte s tým niekto nejaké skúsenosti? Ja osobne sa momentálne k tomu vyjadriť neviem pretože je to pre mňa niečo nové, preto pridávam jeden link: http://www. konstelacie. info/cosu. html Otvor fórum »
4. 1. 2016 12:44- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 4 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR