Diskusie - 1145. stránka fóra
3
Segway - Hoverboard
Caute! :) Mate niekto skusenosti s Segway - Hoverboard? Kde to kupit lacno? Hlavne originalne ziadne Fake. :) Otvor fórum »
6. 1. 2016 10:15
12
Stopovanie (:
Aký je váš názor na stopovanie?:) Mňa to veľmi baví, mám za sebou už takmer 10. 000km. Nikdy sa mi nestalo nič zlé, naopak tie zážitky patria k najlepším v mojom živote. Nemám ani moc... Otvor fórum »
6. 1. 2016 06:51
8
Co to znamena?
AHojte, dnes mi uz asi 8x tiekla krv z nosa.... neviete aky by dovod moze byt? zacinam uz sa kus bat :/ nikdy doteraz sa mi to nestalo. Otvor fórum »
6. 1. 2016 01:06
6
Prírodná či z obchodov?
Cawes :D Mohol by mi niekto poradiť či je lepšie vyrábať si šampóny, masky na tvár bylzamy na pery a ďalšie poodbné veci doma, alebo si to všetko dašej kúpiť v obchode?(potrebujem sa len uistiť ; )) (Inak... Otvor fórum »
6. 1. 2016 00:53
16
Prosím o pomoc!
Ahoj -B. :) Prichádzam sem po dlhej dobe a vidím že sa to tu dosť pomenilo. No v kútiku duše dúfam že sa tu nájde niekto, kto by mi vedel pomôcť. Celý život som si myslela... Otvor fórum »
6. 1. 2016 00:11
10
Hľadám pesničku
Čaute bircáci čo ešte nespíte, potreboval by som pomoc s pohľadaním jednej pesničky. Spievajú ju takí dvaja týpci, jeden z nich sa volal Indy alebo tak nejak a druhý neviem za boha si spomenúť a nie je... Otvor fórum »
5. 1. 2016 23:42Anglický jazyk a kultúra/literatúra UKF NR
Má niekto skúsenosti s týmto odborom? Aká je obtiažnosť jednotlivých predmetov? Maturoval som z B2, na jednotku A čo ENG jazyk a literatúra, dá sa to študovať ako jednoodbor, alebo to musím skombinovať s iným odborom?... Otvor fórum »
5. 1. 2016 22:48
4
Online kniha, ebook
Ahoj, Strašne potrebujem zohnať jednu knihu.. ale nie som ochotná si ju kúpiť na amazone za 130 eur. Viete mi poradiť kde sa to dá nejako stiahnuť poprípade kúpiť ako ebook ale za normálnu sumu, ide o... Otvor fórum »
5. 1. 2016 21:54
28
Oplati sa studovat pravo?
Jednoducha otazka, oplati sa studovat pravo ak v rodine nemate ziadneho pravnika ci nevlastnite nejaku vacsiu firmicku?..dnes ked je takmer vsetko a vsade o rodinkarstve a znamostiach..a vy nemate ani jedno :). . Otvor fórum »
5. 1. 2016 21:47
23
Kradnete malickosti?
ja som ako sopliak kradol, ale tak teraz mam uz 23, a tiez som nedavno si iba ukradol zo tri razy zuvacky a raz balzam na pery a tka som sa paradne citil, ani mi neslo o... Otvor fórum »
5. 1. 2016 21:25
12
Nejde mi inicializovať disk.
Čaute ľudia, potrebujem takú menšiu pomoc. Mal som starý nb, z ktorého som vybral HDD a kúpil som si na to externý obal. No po pripojení disku do PC mi nabehne v štarte asi až po... Otvor fórum »
5. 1. 2016 19:51
2
Akordy na pieseň
Prosím Vás, neviete mi niekto náhodou napísať akordy na ukulele na pieseň šťastie zdravie pokoj svätý? Otvor fórum »
5. 1. 2016 18:38
32
Zjavenie Pána a traja králi
Drahí kresťania, ako budete tráviť tento, dovolím si povedať jeden z troch najvýznamnejších kresťanských sviatkov? Otvor fórum »
5. 1. 2016 18:14
1
Video
Prosím vás nepozná niekto náhodou nejakú appku či už na PC alebo na mobil na upravovanie alebo ako keby spájanie rôznych videií? Otvor fórum »
5. 1. 2016 17:16
99
Keby padol birc, kto by ti najviac chýbal?
Sme sa bavili so Strangelove na základe nedávneho výpadku birdzu... Keby birdz definitívne padol a vy by ste na nikoho nemali iný kontakt, kto by vám najviac chýbal? (len chcem vedieť koľkí ma tagnú) Otvor fórum »
5. 1. 2016 15:42
4
Hodnota značky, obľúbene značky tzv. Lovemarks (dotazník)
ahojte, mohol by som vas poprosit o vyplnenie dotaznika k bakalarke, termin odovzdania prace sa blizi a zacina mi horiet za zadkom, za kazdu jednu odpoved budem vdacny docs. google. com/forms/d/1aM1-g1s4oK2ZGWb1PuOQwIeYOTMZEXIh7Iby2zxvKoY/viewform Otvor fórum »
5. 1. 2016 14:19- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 4 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 5 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 3 Zavist a zmeny
- 4 30 rokov nezamestnaný panic
- 5 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 6 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Neznášam súčasnú hudobný produkciu
- 9 Verejne popravy na Slovensku po vzore KLDR