Diskusie - 1103. stránka fóra
8
Draco Malfoy
Co si myslite o postave Draca Malfoya z HP? Totiz jak si tak sedime s kamoskami zistujeme, ze ho kazda vnimame inak.. myslite, ze je dobry? Zly? Nepochopeny? Budem rada ak sa... Otvor fórum »
11. 2. 2016 02:06
3
Zablokovany iPhone
Ahojte po strasne dlhej dobe som zapol svoj stary iPhone 5 a zadal som velakrat zle heslo (nepametam si ho) az som si o zablokoval... Moze mi niekto poradit ? Co najskor pretoze som teraz bez mobilu Otvor fórum »
10. 2. 2016 23:48
57
Zažili ste niekedy halucinácie / paranoje alebo iné psychotické stavy vedomia ?
Nehanbíte sa. Ja som to zažila párkrát. :D Otvor fórum »
10. 2. 2016 21:21
10
Písomky za deň.
Ahoj. chcela by som sa opýtať, že koľko pisomiek može žiak za deň napisať, lebo my píšeme bežne aj 3-4 pisomky za deň. ďakujem za odpoveď. Otvor fórum »
10. 2. 2016 21:01
16
Po použití ústnej vody (listerine,,. )
10. 2. 2016 19:22
1
Kto študuje/študoval geografiu na VŠ, venujte mi chvíľku a poraďte odbor, alebo zverte nejaké vlastné informácie/skúsenosti.
- Geografia, kartografia a geoinformatika
- Geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia
- Geografia a demografia v štátnej správe a samospráve
Ďalšie možnosti »
10. 2. 2016 18:28- Geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia
- Geografia a demografia v štátnej správe a samospráve
Ďalšie možnosti »
16
Ako sa obliecť
Ľudia potrebujem radu, keďže s vekom prišla povinnosť vyzerať trochu slušnejšie ktorá mi prekazila můj mampičistický štýl a ja teraz neviem do čoho sa obliecť, resp ako to skombinovať. Keď sa mi už niečo páčilo tak... Otvor fórum »
10. 2. 2016 17:43
6
Predskolska a elementarna pedagogika v Rk
Ahojte. Vie mi niekto poradiť, či sa tam oplatí študovať? Ja mám záujem o externe štúdium, ale chcela by som vedieť ako to tam prebieha. Ma tu niekto s touto univerzitou skúsenosti? Otvor fórum »
10. 2. 2016 17:23
3
Golier
Ahoj! Nepoznáte nejaký sloveský/ český eShop kde by som zohnala nejaký ,,falošný,, golier? Otvor fórum »
10. 2. 2016 17:20
6
UNIPO!
Ahojte, aké študijné programy s učiteľským zameraním študujete na UNIPO??? Mala som záujem o anglický jazyk a literatúru, ale je tam potrebné zmaturovať na B2 a to už nezmením..napíšte čo študujete a ako ste spokojní, prosím. Otvor fórum »
10. 2. 2016 17:09
1
PREHRIEVANIE NABÍJAČKY PRI NABÍJANÍ TABLETU
Pred pár dňani sa mi pri nabíjaní začala prehrievať nabíjačku. Nabíjam tablet 10 minút a už je vriaca. Vyskúšal som nabíjať druhov a výsledok bol taký istý. Neviete mi poradit ako sa môžem tomuto vyhnúť a nabiť... Otvor fórum »
10. 2. 2016 16:28
9
Uchylka na prihorene veci
strasnu mam uchylku na prihorene veci, dakedy uz to je aj riadne riadne prihorene, ale ja to tak akosi mam radsej, myslite ze je to ale fakt take skodlive jak vravia daktori ze rakovina a zajete si... Otvor fórum »
10. 2. 2016 15:41
1
KARAOKE
Mám tento bezdrôtový mikrák http://www. eplay. sk/produkt/990/4674/proel-wm100-m-bezdrotovy-mikrofon. Chcel by som spraviť karaoke cez notebook, lenže nemám repráky. Vedeli by ste mi odporučiť aké sú najlepšie na to, aby to bolo hlavne bez šumu? Díky Otvor fórum »
10. 2. 2016 15:28
1
Sociálna pedagogika a vychovávateľstvo Trnava
Ahojte. Je tu niekto, kto študuje sociálnu pedagogiku a vychovávateľstvo v TT? Druhý stupeň štúdia. Rada by som sa informovala ako je to tam s praxou, keďže ja mám inú VŠ (pedagogika pre stredné školy) Mám... Otvor fórum »
10. 2. 2016 14:44
12