Diskusie - 1102. stránka fóra
18
Cezhranicny prevod (penazi)
Neviete niekto, kolko stoji cezhranicny prevod vo VUBke alebo na studentskom ucte TB? Z Ceska. Viem, ze to ide urcite vygooglit ale I'm too tired for this shit, tak ze ci tu niekto... Otvor fórum »
11. 2. 2016 20:03Je syntak/workstation vhodný na koncerty?
Pripájam sa teraz k jednej rockovej kapele a potrebovala by som zistiť, či sú syntaky ako napríklad tento http://www. muziker. sk/m-audio-oxygen-61-iv vhodné na koncerty(teda či sa s nimi dá normálne hrať a vystupovať aj mimo nahrávacieho študia)? Otvor fórum »
11. 2. 2016 19:57
12
Pagro
Ahojte Prosím vás o to, aby ste dali odber youtuberovi menom Pagro. Je fajn a s vašou podporou by to bolo skvele. Nie som to ja ani nikto môj známy . Len vás o to... Otvor fórum »
11. 2. 2016 18:42
1
MANAŽMENT
Zdravím, vie mi niekto poradiť nejakú literatúru, ktorá sa týka práve manažmentu? potrebujem ju k písaniu práce :/ prípadne nejaký link ... vopred vďaka :) Otvor fórum »
11. 2. 2016 17:21
1
Manazment cestovneho ruch SS
Ahojte, rozhodujem na aku mam ist strednu skolu, a rozmyslala som nad manazmentom cetovneho ruchu vo zvolene, ale na internete toho vela neni, tak sa chcem spytat ci o tom nieco neviete alebo nepoznate niekoho kto... Otvor fórum »
11. 2. 2016 17:12
6
Obnova vymazaných fotiek v mobile
Dobrý deň. Mám jeden problém a potrebujem radu od vás. Zmizli mi fotky z pamäťovej karty a to tým spôsobom, že som si premiestňoval fotky zo starej pamäťovky do novej. Prosím vas, poznáte, resp.... Otvor fórum »
11. 2. 2016 16:34
12
Pohybová etuda
Zdravím ľudia, chcel by som sa dostať na konzervatórium (KONJA v Košiciach) a netuším čo je pohybová etuda :/ . Neviem čo tam odo mňa chcú. Viete mi nielto poradiť? Najlepšie niekto, kto už je alebo... Otvor fórum »
11. 2. 2016 16:13
3
OF EUBA
Ahojte, nie je tu niekto z Obchodnej fakulty EU? Potrebovala by som vedieť či je tam zvladnutelna matika pre cloveka, ktorý má z nej na gympli v priemere trojky :P Otvor fórum »
11. 2. 2016 15:52
3
Moderne garaze
Caute, kto ma doma nejaku fajnovucku modernu garaz? Rad by som sa inspiroval. Mozete poslat aj fotecky. Rad by som si postavil, len neviem ci murovanu klasicku alebo nejaku montovanu... poradte s cim mate dobre... Otvor fórum »
11. 2. 2016 13:29
9
Len pre ženy
Ahojte, chcem sa len opýtať, či je normálne ak mam pocas menstruácie silne bolesti v podbrusku, navaly tepla a pocit na odpadnutia. Niekedy aj zrýchlený tep. ĎAKUJEM. :) Otvor fórum »
11. 2. 2016 13:28
8
Citácie v bc
Prosím, rýchla pomoc od tých, čo už píšu bc. Ako riešite citácie? Mne konzultant dajako neodpisuje zatiaľ. Pozerala som k tomu viaceré dokumenty, no v každom je nejaká zmena, podstata ostáva ale menia... Otvor fórum »
11. 2. 2016 13:16
14
Sublime text3
Ahojte, potrebovala by som nainštalovať do ntb sublime text 3 aj s príslušné pluginy. Vie mi niekto pomôcť ? Sťahovala som to so stránky sublime ale nejako mi to nezobralo neviem prečo. Za normálne odpovede ďakujem. ... Otvor fórum »
11. 2. 2016 12:37
25
Byť teplým v spoločnosti SR
Prečo sú ľudia na Slovensku takí zakoplexovaní? Som teplý a aj keď to na mne nepoznať, celkom tým trpím, že ma skoro nikto nechápe a dusím v sebe pocit voľnosti. Čo je na tom zlé, že... Otvor fórum »
11. 2. 2016 12:22
3
Keby sa z muža stala cez noc na jedeň deň žena
No chlapi, zapojte fantáziu. Večer si pôjdete ľahnúť ako obvykle a ráno sa zobudíte hoci len na jeden deň ako žena a v ten istý deň dostanete krámy. Čo by ste robili? Ako by ste sa zachovali?... Otvor fórum »
11. 2. 2016 10:54
2
Ide niekto na korejcinu?
Caute :) hlasim sa na UPOL a na UK na korejcinu, ide niekto z vas ? Mohli by sme pokecat, pomenit rady a tak ako potencialni buduci spoluziaci :D Otvor fórum »
11. 2. 2016 10:45
38
Aký máte názor na bozkávanie sa na verejnosti ?
Aký máte na to názor a kde sa s priateľom/kou bozkávane vy ? Otvor fórum »
11. 2. 2016 06:13
7
VŠ - PROBLÉM S KREDITMI
Ahojte, poprosím vysokoškolákov aby mi poradili, pokračovanie napišem do komentáru, lebo sa mi to tu celé nezmestí..Na postup do letného semestra potrebujem z 30tich kreditom minimálne 25 ktoré už mám aj zapísane. Hurá prechádzam do letného... Otvor fórum »
11. 2. 2016 05:55