Diskusie - 1100. stránka fóra
14
Hodinovy hotel
Prosim vas neviete niekto ci je v Piestanoch nejaky hodinovy hotel? Otvor fórum »
13. 2. 2016 23:01
1
Tragus
Baby, Mám ucho zhruba mesiac prepichnuté, ale nedali mi v štúdiu dobrý uzáver a stále mi vypadával až som ho stratila, a tragus je to na takom mieste kde si neviem dať uzáver, neviete čo s tým?... Otvor fórum »
13. 2. 2016 22:34
7
Je to len nachladnutie ?
Čaute včera ráno v posledný pracovný deň v týždni som sa ponáhľal a mal som umytú hlavu ktorú som si len vysušil uterákom potom som vybehol von kde bolo -2 stupne a dnes ma pobolieva hlava a citim sa taký... Otvor fórum »
13. 2. 2016 21:13
16
Aké je Vaše životné motto ? Aké ponaučenia máte zo života ? a Čo Vás motivuje ?
Moje životné motto: "What you tell yourself everyday will either lift you up or tear you down"(Čo si poviete každý deň tak Vás to, buď posunie hore alebo Vás strhne dole Ponaučenie som počas svojho života... Otvor fórum »
13. 2. 2016 21:05
3
Rozdiel medzi Cynizmom a Sarkazmom
Aký je rozdiel? Ako sa správa Cynický človek a ako Sarkastický? Alebo sa jedná o jedno a to isté? Ako vnímate Cynických ľudí a ako Sarkastických? Otvor fórum »
13. 2. 2016 20:45
3
Undertale genocide route
Pomôže mi niekto? Prešla som neutral run a začala som genocide. Všetko išlo normálne, až na Snowdin. Keď som tam všetkých vyvraždila, pri save mi naskočilo "that comedian". A keď som došla do mesta, ... Otvor fórum »
13. 2. 2016 19:42
4
Osobná trénerka
Ahojte, chcela by som sa opýtať či nepoznáte nejakú osobnú trénerku v Bratislave. Ktorá by sa mi venovala aspoň jednu hodinu dva-krát do týždňa a urobila mi jedálniček. Ďakujem za rady.. :) Otvor fórum »
13. 2. 2016 19:17
6
VŠ
Chcela by som sa opýtať, či niekto chodí na lekársku fakultu v Hradci Králové? Ako tam je a sú tam ťažké prímačky... . Otvor fórum »
13. 2. 2016 18:52
27
Ste za socialnejší model kapitalizmu? Kapitalizmus ktorý by bol aj pre chudobnejších ľudí, a nielen pre bohatých.
- Som za socialnejší model kapitalizmu. S väčšov angažovanosťou štátu.
- Som za dnešný trhový model.
Hlasuj »
13. 2. 2016 17:35- Som za dnešný trhový model.
Hlasuj »
4
Chlap stetka vs. zena stetka
Preco. mnohym zenam nevadi ked je chlap stetka a kurevnik a chlapom to iste na zenach vadi? Preco mi vadi ked sa zena ktora sa predomňou riesila s inym chlapom teraz ma riesit so mnou? Preco sa chlapi nechcu o... Otvor fórum »
13. 2. 2016 17:28
3
Alternatívne pesničky uvedenej ,,.
Zdravíčko. Prosím vás, ak poznáte nejaké pesničky ktoré sú podobne tejto https://youtu. be/H7DWGQIefXs , mohli by ste ich sem postupne pridávať? Veľmi rád počúvam žáner takýchto pesničiek pri športovaní, avšak od producenta Ceha... Otvor fórum »
13. 2. 2016 17:21
10
Vseobecne znalosti na UK(BA)
Kedze sa tam tento rok hlasim tak by som sa chcela opytat ci neviete o nejakej moznosti sa na vseobecny test nejako pripravit, niekde som citala ze UK predavala CD s 500 otazkami z ktorych nasledne vyberu ale neviem o... Otvor fórum »
13. 2. 2016 15:10Najlepsie VS na ekonomiku?
Nejake dobre, kvalitne vysoke skoly ak chcem studovat ekonomiku/business? Zatial mam akurat Karlovku, Masarykovu, a mozno aj VSE.. ale co som pozeral tak VSE je dost nizko hodnotena.. VIete este o nejakej dobrej skole na tento odbor?... Otvor fórum »
13. 2. 2016 14:33
3
Ekonomika -VŠ
Rád by som sa s Vami poradil o tom ako a kam. Rozmýšľam najmä o KE (tuke a BB ( umb) Problém je v tom že je tam kopa odborov, najradšej by som bol keby sa našli nejaký... Otvor fórum »
13. 2. 2016 14:16
10
Downgrade Windows 10 na Windows 7 Ultimate
Chcel by som downgrade-núť Windows 10 na Windows 7 Ultimate, máte s tým niekto nejaké skúsenosti ako to bude, prípadne ako to funguje? Ide o Win 10 ktorý je nainštalovaný na laptope. Otvor fórum »
13. 2. 2016 13:58Podnikanie v praxi - OF EUBA
Ahojte je tu niekto zo starších študentov OF ktorí už absolvovali predmet PvP? Lebo z toho popisu na webe skoly mam panicku hrozu a bojim sa toho a navyše neviem ani akych vyučujucich mám očakávat ake naroky na mna budu... Otvor fórum »
13. 2. 2016 12:38
3
Tatrabanka - zmena udajov (obciansky)
neda sa cez internet banking nastavit aj nove cislo obcianskeho? volali mi z tatrabanky aby som prisla aktualizovat svoje cislo noveho OP, tak som rozmyslala ci to nepojde aj prostrednictvom IB. dakujem za odpoved Otvor fórum »
13. 2. 2016 11:24
11
Druhá VŠ
Je možné po ukončení jednej výšky začať ďalšiu? Prípadne nájde sa niekto, kto to už absolvoval alebo má kamaráta/člena rodiny/atď? :) Otvor fórum »
13. 2. 2016 11:16