Diskusie - 1090. stránka fóra
13
Fico
Predstavte si situáciu, že zapnete internet a všade uvidíte články o tom, že nášho premiéra našli mŕtveho, že spáchal samovraždu.. zároveň že nechal list na rozlúčku kde píše že už nevie žiť s tým, ako ho... Otvor fórum »
22. 2. 2016 17:19Externé štúdium
prosím vás ste tu niekto, kto študuje externe v Česku a pritom pracuje na Slovensku? Potrebovala by som zistiť ako to presne je lebo som z toho debil :/ Otvor fórum »
22. 2. 2016 14:52
11
Alkoholizmus
Mam problem z alkoholom. Teraz si uvedomujem ze asi to bude zavislost, ked uz rano musim doplnit hladinu aby mi nebolo zle a netriasol sa..Alkoholizmus sa v rodine vyskytol a este aj pretrvava, preto chcem nieco zo... Otvor fórum »
22. 2. 2016 13:36
24
Vychodniari
chcem sa opytat preco sa vychodniari nestahuju radsej do kosic ale do ba.... ved v ke su tiez pracovne prilezitosti navyse kazdy vieme ze su trocha lokalpatrioti a tak by mohi ostat medzi svojimi a vo svojej kulture...... Otvor fórum »
22. 2. 2016 10:54
10
Tiez klikate na clanky "sest dovod preco nepit pomarancovy dzus" a pod.
Akosi sa v poslednej dobe furt zachytavam v tychto tristo dovodov preco alebo pozrite sa co spravil jeden eskimak ked mu manzelka povedala ze caka dieta s bocianom. Chapem ze to bude tym ze ako nezamestnany mam... Otvor fórum »
22. 2. 2016 06:15
11
Raz to pochopite ze som to myslel dobre :)
mozno ne hned asi urcite ale raz urcite aj deti antifunebracka-y :D ked to teda nebudu islamisti :D Otvor fórum »
22. 2. 2016 03:47
17
Včelí med
Konečne som našiel super včelára od ktorého som začal kupovať med, najprv som si kúpil kvetový a agátový a koncom leta lipový a medovicový. No a ten medovicový to je proste top, má tak skvelú chuť, ... Otvor fórum »
21. 2. 2016 22:46Alice Clayton - Poslední výkřik
Ahoj, nemal by náhodou niekto knihu od Alice Clayton - Poslední výkřik v Pdf formáte ? :) Vopred ďakujem za odpoveď ... :) Otvor fórum »
21. 2. 2016 21:35
47
Žiarlivosť a nízke sebavedomie
Mojim najväčším démonom je, že si neverím. Keď sa pozriem do zrkadla, postavím na váhu, stále sa mi chce plakať, mám pocit že všetky ženy okolo mňa sú oveľa krajšie a neviem si pomôcť. ... Otvor fórum »
21. 2. 2016 21:32
5
Vyrastok ma mandli
Ahojte, na mandli mam nejaky vyrastok, taky dzincík, asi 1cm. Boli ma to na tej strane ked polykam. Je cely vo farbe ustnej dutiny, na 1 pohlad by to človek nezbadal. Mal to... Otvor fórum »
21. 2. 2016 21:22
11
Pomáhajúce prof. (medici, psychológovia,,) a chemici
Študenti /študentky pomáhajúcich profesií (medicíny, psychológie, ošetrovateľstva, urg. zdr. starostlivosti atď) a študenti chémie (najlepšie STU), chcela by som vás poprosiť o vyplnenie krátkeho dotazníka k mojej BP :) naozaj by ste mi... Otvor fórum »
21. 2. 2016 19:58
4
MAC book
Prosím vás neviete koľko stojí približne taký lacnejší MacBook ? Alebo kde ho môžem kúpiť za dobrú cenu Otvor fórum »
21. 2. 2016 19:14
5
Orange paušály
Ahojte, keď mám každé 2roky možnosť vybrať si nový mobil ku koncu viazanosti, zistím cez net koľko budem zaň platiť?napr pre zákazníka ktorý má kenguru 30 je cena nejakého mobilu 100 €, ale bude zaň toľko platiť aj... Otvor fórum »
21. 2. 2016 17:41
4
Druh Hudby - Deorro
Chcel by som sa spýtať, že aký druh hudby je od skladateľa Deorro. Ďakujem Otvor fórum »
21. 2. 2016 17:21