Diskusie - 1043. stránka fóra
9
Zvládnem Linux?
Ľudia chystám sa kúpiť si notebook. Lenže nemá Operačný systém a rozmýšľala som o Linuxe lebo som o ňom čítala dosť dobrých vecí. Máte s ním skúsenosti? Zvládla by som ho nainštalovať sama? Ešte som neinštalovala žiaden systém.... Otvor fórum »
1. 4. 2016 21:07
8
Doučovanie účtovníctva (Omega, Olymp, Alfa)
Ahojte , je tu niekto kto doučuje? Alebo poznáte niekoho najlepsie z okolia TN , popripade BA, ale nemam problem prist kamkoľvek. Potrebovala by som doucit veľmi vela toho, samozrejme slušne zaplatím , najlepsie... Otvor fórum »
1. 4. 2016 21:04
62
Kto má ADHD,, Ľahká mozgová disfunkcia
Nedávno som zistil že mam túto poruchu. Je to hyperaktivita dospelých. Ktorým to zostáva z detstva. Takito ľudia sú často mimo spoločnosť. A ja mám pocit že ma celý život nikto nechápe. Chcem nájsť niekoho... Otvor fórum »
1. 4. 2016 19:28
7
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Zdravím, je tu niekto kto študuje na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre a mohla by som mu položiť zopár otázok ohľadom prijímačiek? Vďaka :) Otvor fórum »
1. 4. 2016 18:32
1
Gymnázium Metodova
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto študoval na bilingválnej sekcii? Zaujímalo by ma, či je to veľmi náročné, čo sa času týka, ale aj celkovo, či sa dá štúdium zvládnuť aj keď nie som... Otvor fórum »
1. 4. 2016 18:26
21
Čo si myslíte o I phonoch?
Čo si myslíte o I phonoch... ? Myslím aj v praxi, nie len z hľadiska parametrov, pretože mnohí na I phone nadávajú, mnohí ho chvália... Oplatí sa mi kúpa I phonu 5S a stačí 16GB? Otvor fórum »
1. 4. 2016 17:20
81
Koľko krát ste boli naozaj zamilovaní?
Vo vzťahu k opačnému pohlaviu? :) Otvor fórum »
1. 4. 2016 16:19
19
Zmena neznámeho na normal číslo.
Ahojte. :) Mám zopár dni nový fón konkrétne Honor 5x. Všetko funguje tak, ako má. Avšak každému komu volám sa zobrazuje neznáme/súkromné číslo. V nastaveniach mám zvolené neznáme ale nedá sa na to kliknúť. ... Otvor fórum »
1. 4. 2016 13:39
8
Čo viete o námornej škole v BA ?
Chcem vedieť, či sú seriózny a čo všetko o nich viete, nechcem zaplatit 3200 e na rok a vyhodit tie peniaze do vzduchu, ak viete o niekom kto tam studoval dajte mi pls vediet Otvor fórum »
1. 4. 2016 12:51
18
Z ktorého kúta Slovenska pochádzaš?
1. 4. 2016 12:42
37
Sprcha s priateľkou v oblečení
Aký je na to váš názor ? :) mne to príde veľmi šialené a akčné ; ) šli by ste do toho, len tak niekedy v lete? sami doma, bozkávanie, pohľady, telo na telo, celkom... Otvor fórum »
1. 4. 2016 11:24
8
Jordanshoes
Objednaval si niekto zo stranky jordanshoes. sk??? maju tam podozrivo lacne veci :D Otvor fórum »
1. 4. 2016 11:16
14
Hladanie kamošiek
chcel by som tu nájst normalnu kamaratku aspn na von hoci kde sa prejst po prirode všeličo možné niekam skočit . uplne normalne potrebujem žensku spoločnost samozrejme len bratislava neviem ako ale na pokeci sa to nedá a tu neviem... Otvor fórum »
1. 4. 2016 10:07
4
Transibírska magistrála
Ahojte, chcela by som sa spýtať či je tu niekto kto cestoval transibírskou magistrálou. Máte nejaké tipy a rady? Po maturitách by som chcela ísť sama týmto spôsobom až do Vladivostoku, odtiaľ do Japonska, možno Číny.... Otvor fórum »
1. 4. 2016 01:03
7
Amatérsky film
Tak predsa sme to skúsili, požičali zrkadlovku a dali dokopy niečo ako scenár, bez statívu a podobných sme sa pustili do práce. Prvý krát som držal zrkadlovku v ruke a vzniklo toto : https://www. youtube. com/watch?v=0t_NyJbWkdc Otvor fórum »
1. 4. 2016 00:26
5
Komparz
Ahojte, prosím vás nemáte kontakt na niekoho, kto hľadá ľudí do komparzu už či do serialov alebo do show ako napríklad Tvoja tvár znie povedome a tak... :D Tie skupiny a stránky na fb aj komparzové... Otvor fórum »
31. 3. 2016 23:05
66
Uhádni meno
Zahrajme sa 1. Na BZ si nájdeš na ľavej strane oddelenie "5 minút slávy" 2. Klikneš na prvú osobu, ktorú ti BZ vyhodí. 3. Na základe fotiek si tipneš meno osoby,... Otvor fórum »
31. 3. 2016 22:14