Diskusie - 1041. stránka fóra
16
Ako ste sa učili anglickú gramatiku?
Len ste sa to nabifľovali, alebo mali ste nejaký systém klúč ako sa to naučiť? A učili ste sa angličtinu pomaly, alebo ste šli na to rýchlo? Otvor fórum »
3. 4. 2016 09:07
12
Cvičenie
Mám 12 (1. 7 budem mať 13) výška: 160cm čítal som si o posilňovaní a dočítal som sa že by sa pri posilňovaní v skorom veku keď ešte rastiem mohol zastaviť rast s dvojručkou zdvíham 20kg na posilňovaciej veži 30kg... Otvor fórum »
3. 4. 2016 08:083D okuláre v kine
Zdravím. Dnes idem do kina v BA na IMAX 3D a kedze idem 1x na IMAX tak ma zaujíma, že to má vlastný 3D Systém a treba si kupit 3D okuliare priamo tam alebo či stačia tie isté čo... Otvor fórum »
3. 4. 2016 07:19
6
Psy-cho
Je mozne sa dostat psychologovi bez vymenneho listku s tym ze to plati poistovna?? Otvor fórum »
3. 4. 2016 01:03
5
SPU NR
Ahoj. Chcem sa opýtať na názor na: 1. školu SPU NR - prírodovedecká fakulta - Aplikovaná bio 2. Alebo Bezpečnosť a kontrola potravín 3. Viem že na aplikovanej bio sa študuje... Otvor fórum »
2. 4. 2016 22:36
5
Cviky na brucho
Zdravím všetkých. Potrebujem vašu pomoc od niekoho kto sa vyzná v kulturistike. už dlhšie cvičím na bruchu a na ľavej strane už je to super ale pravú stranu neviem dorysovať je to nerovnomerné akoby som robil brušáky len... Otvor fórum »
2. 4. 2016 22:08
2
Navigacia Sygic pre nokia c5
ahojte, viete mi poradiť, ako je možné nainštalovat tuto navigáciu pre nokia C5?..nejaký konkretny link, postup?..dakujem. Otvor fórum »
2. 4. 2016 21:56
9
Chcela by som sa naučiť tancovať, ale som už príliš stará
Mali ste aj vy takú dilemu, že ste sa chceli niečomu venovať, vždy vás to fascinovalo, ale z rôznych dôvodov ste to nikdy nezačali? A neustále obviňujete rodičov, prečo vás k ničomu neviedli, keď ste... Otvor fórum »
2. 4. 2016 21:09
3
Opravenie wifi.
Ahojte, potreboval by som pomoc nejde mi wifi neukazuje mi nič s wifi žiadne nastavenia v nastaveniach počítača nič. Skúšal som vypnúť zapnúť pc aj wifi router z elektriky a nič. z pomoc Ďakujem. Otvor fórum »
2. 4. 2016 20:33
25
Ochrana pri sexe
Ahojte potrebujem súrne poradiť. Ja a môj priateľ sme donedávna normálne sexuálne žili, ale prišiel veľký nátlak, lebo 2 baby z okolia , ktoré poznáme otehotneli a môj priateľ tomu (ochrane) prestal úplne veriť a už 3 mesiace sme... Otvor fórum »
2. 4. 2016 20:21
20
Pomoc!!!!!!!
ahojte. dnes som spoznala dvoch chalanov na takom spolocenstve. moc som s nimi nekecala ale nejake slova sme prehodili.. a teraz problem... mam ich poziadat o priatelstvo na fb ci cakat kym poziadaju oni mna co sa... Otvor fórum »
2. 4. 2016 20:18Ubytovanie
Ahojte, prosim Vas, viete mi poradit nejake najlacnejsie ubytovanie v BA? Na lokalite nezalezi ani na type (intrak/ubytovna/podnajom), len aby som mala VLASTNU izbu. Otvor fórum »
2. 4. 2016 19:52
1
Mediálne štúdia 2016/17
Ahojte maturanti :) je tu niekto, kto posielal prihlášky na: - masmediálne štúdia v PO - žurnalistiku v RK - marketingovú komunikáciu a reklamu v... Otvor fórum »
2. 4. 2016 19:46
12
PHOTOSHOP
ahoj viete mi poradiť nejaký dobrý photoshop?? Napr, že sa tam bude dať zúžiť tvár alebo zúžiť pás a zvačšiť boky? :) Ked nie na PC a viete o nejakom na mobil nejaký fakt dobrý tak možte napísať aj... Otvor fórum »
2. 4. 2016 19:37
18
Cital si moj profil ????
Chcem vediet vase nazory lebo neviem vobec nacom som kto som :-) diki aj chalani aj baby :-) Otvor fórum »
2. 4. 2016 17:11
37
Moja inteligencia ,,.
Nevedel by mi niekto pomôcť s týmto príkladom ? (možno je ľahký , ale neviem na to dojsť :D) Hľadané šesťciferné číslo sa začína jednotkou. Ak presunieme túto jednotku na koniec čísla, zväčší sa číslo trojnásobne.... Otvor fórum »
2. 4. 2016 16:15
46