Diskusie - 1037. stránka fóra
5
"Múdry človek sa učí na cudzích chybách,,. "
Čo si o tomto myslíte a ako to podľa vás funguje v praxi? Otvor fórum »
6. 4. 2016 17:00
52
Som panic
Preco mi nik nechce verit ze som panic ved nie som ziadny kurevnik Otvor fórum »
6. 4. 2016 14:33
6
Herectvo áno, či nie?
Hoooj ľudia!Som tu nová, no chcela by som sa s vami poradiť. Mám sa tak trochu rozhodnúť... a problem je, že mama ma nechce podporiť v tom čo chcem, v herectve. Máte tu niekto takých rodičov ako ja?Čo by som... Otvor fórum »
6. 4. 2016 14:10
29
Šok - šokujúce
ahojte, chcela by som rozviesť tému - šok Kto vám v živote povedal niečo z čoho ste sa nemohli spamätať, prežili ste ,,šok,,? Píšte do komentov - hlavne tí ktorí sa chcú vyrozprávať hh :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 13:28
63
Vytvor si príslovie (a skús ho vysvetliť)
Ahojte kamaráti. V Prahe vymysleli takúto srandu (http://utkl. ff. cuni. cz/prislovnik) , vytvára to nové random generované príslovia zo starých. Je to celkom sranda. Skúste si hore kliknúť a zostaviť nové a... Otvor fórum »
6. 4. 2016 13:26
2
Tesarsky kurz
Ahojte neviete o niektom kto poskytuje tesarsky kurz na stavbu zrubov ? dakujem :) Otvor fórum »
6. 4. 2016 12:15
2
Poštova vs. Šrobarka
Ahoj, tí čo chodite na jednu z tychto skol, isli by ste na nu zasa?odporucate ju?mam si dat na nich prihlasku? Otvor fórum »
6. 4. 2016 09:17
7
Bakalarska praca
Ako velmi kontroluju pracu pri obhajobe s protokolom originality? obsah som davala robiť kamoške, kedže som nestihala a až po nahrati som si všimla, že mi tam chyba 1. kapitola a zaver. chcela by som to doplniť, ale mam... Otvor fórum »
6. 4. 2016 09:04
16
Rast svalov
Trénujem aj keď iba sedím a napinam svalstvo ? Dajme tomu prsia. Keď má človek dobru stravu a len tak sedí a každý deň hodinku ich napína. Rastú aj tak ? Podľa mňa je to tak isto efektívne... Otvor fórum »
6. 4. 2016 07:21Kaderníčka/Kaderník BA
Hľadám šikovnú osobu v Bratislave, ktorá vie aj poradiť ohľadne strihu aj dobre ostrihať. Ak o niekom viete, prosííím podeľte sa o kontakt :) P. S. : aby som po ostrihaní neplakala ani ja... Otvor fórum »
5. 4. 2016 23:25
6
Jazvy
Ahojte. Mala som chrastu na ruke a zlúpla som si ju a teraz mám fľak. Je na to nejaká masťička alebo da sa to odstránit? Otvor fórum »
5. 4. 2016 22:07
1
Kúpa motorky z ČR.
Ak kúpim motorku do 50ccm z Česka, je potrebné postupovať pri prihlasovaní rovnako ako v prípade veľkej motorky ? Pýtam sa hlavne na to či sa vôbec oplatí kupovať motorku za 400€ ak by ma potom všetko okolo prihlásenia... Otvor fórum »
5. 4. 2016 22:00
7
Nezapína sa mi obrazovka na notebooku
Ahoj, mám taký problémik.. Mám Lenovo G50 a dávnejšie sa mi zvykol zasekávať.. Stále sa mi proste zasekne notebook keď na ňom narábam a nadvihnem ho alebo ho niekam položím.. Ale teraz nejde ani zapnúť.. Nezapne sa proste obrazovka..... Otvor fórum »
5. 4. 2016 21:49
12
Význam maľby na surfe v obrázku,,.
Zdravím Birdziaci, viete mi prosím niekto povedať, aký význam alebo čo je na obrázku na surfe? Či je to nejaká prehistorická maľba. Je mi to dosť povedomé ale nie a nie si spomenúť ^^ ... ... Otvor fórum »
5. 4. 2016 21:26
23
Zistenie
Dobryyyy vecer, dlho som nezalozila nijake forum a malokedy to robim, ale dnes ma v radiu inspirovali a pytali sa, ci ste pocas vztahupo vztahu zistili nieco o svojom partnerovi, co vas sokovalo a prekvapilo, ci uz prijemne, alebo aj... Otvor fórum »
5. 4. 2016 21:00Farmácia v zahraničí
Rád by som sa spýtal či je možné sa zamestnať s vyštudovanou farmáciou na Univerzite Komenského a skvelou znalosťou anglictiny (no ineho jazyka nie) v anglicky hovoriacich krajinach. Bude vadit ze neviem 2. jazyk? Co som pocul tak UK uznavaju... Otvor fórum »
5. 4. 2016 20:25