Diskusie - 1035. stránka fóra
3
Kto môže pracovať na UPSVR
No čaute, viete mi nie kto (inteligentný) povedať, ako to teda je ? Je pravdou, že na UPVRS môže pracovať len pracovník s vyštudovanou sociálnou prácou, alebo je to mýt, ktorým si niečo kompenzujú ...... Otvor fórum »
8. 4. 2016 12:50
3
12
Viedenské metro
Je tu niekto kto pozná viedenské metro ? Potrebujem zistiť či sa linka S7 z letiska napája na ostatné dráhy , alebo to chodí úplne inde . Som z toho totiž hrozne konfjuzd . Poprípade mi... Otvor fórum »
8. 4. 2016 11:00
2
čo je to MAGRIBAL
Teraz mi to prišlo na rozum, už som to niekde počul a neviem kde. Potrebujem to vedieť inak nezaspím Otvor fórum »
7. 4. 2016 22:39
10
IPhone 4
Mám iPhone 4 a keď zapnem fotoaparát a idem "prepnúť" na selfie kameru tak sa mi zasekne obraz a nejde to. Čo s tým mám spraviť? Už som ho skúšal resetovať no aj tak to nejde. Otvor fórum »
7. 4. 2016 22:26
18
Mama a pes
Prosim poradte mi co mam robit ked sme byvali v byte tak hovorili rodicia ze mi kupia psa ked sa prestahujeme do domu ale ked sme sa preatahovali tak hovorila ze by som sa o neho nevedel postarat a teraz... Otvor fórum »
7. 4. 2016 21:18
5
Pdf do Wordu
Ahojte mam pdf dokument ktorý keď prevediem do wordu tak je z mnohými chybami a preklepmi. Skúšal som sa na nete dopátrať chyby a ako to previesť bezchybne no neviem si rady. Neviete mi niečo poradiť čo by... Otvor fórum »
7. 4. 2016 21:05
5
Stránky s anglickým textom, ale hlavne nie odborným!
Čaute, chcel by som si začať čítať nejaké články, príbehy alebo rôzne dialógy po anglicky. Nepozná niekto takú stránku, kde sa môže človek zdokonaliť v angličtine pomocou nejakej stránky, kde je všetko po... Otvor fórum »
7. 4. 2016 20:26
51
Ktorá fiktívná smrť vám najviac zlomila srdce? (Knihy, filmy, seriály,,. )
Ktorá fiktívná smrť vám najviac zlomila srdce? (Knihy, filmy, seriály... ) Otvor fórum »
7. 4. 2016 19:17
7
Letná brigáda pre študenta strednej školy v Rusku
Zaujímajú ma Vaše skúsenosti/plány na letnú brigádu v zahraničí. Ste ochotní ísť zarábať aj ďalej, ako k susedom čechom? Ak áno, kam? Alebo si myslíte, že je totálne nevýhodne pre našu ekonomiku a svoj vlastný finančný... Otvor fórum »
7. 4. 2016 17:51
2
Fb messenger update
Myslím, že už všetci dostali ten nový update na messenger, kde je horný bar modrý, no ku mne sa ešte stále nedostal a mám android 5. 1 ... Neviete, kde by mohol byť problém ?... Otvor fórum »
7. 4. 2016 17:27
11
VŠ odpadlíci nechýba Vám výška?
Ľudia čo ste skúšali výšku a nedokončili (dobrovoľne odišli) nechýba Vám univerzitné prostredie ? Ja som to vzdal po dvoch semestroch síce už pred pár rokmi, ale stále sa toho pocitu nemôžem zbaviť. (koment) Otvor fórum »
7. 4. 2016 17:14
6
Joga-co na to klby?
Caute :) uz asi 2 mesiace sa venujem power joge doma a tesia ma pokroky ked uz vidim ako sa mi uvolnili stuhnute svaly a som viac ohybna. Chcela by som sa jej venovat dlhodobo a robit vsakovake uzly... Otvor fórum »
7. 4. 2016 16:42
5
Angličtina-kniha gramatika
Ahoj, prosím vás, nevie niekto z vás o nejakej fakt kvalitnej knihe o anglickej gramatike? V maji robím testy z B2, tak by som si tu gramatiku potrebovala poriadne upevniť... ďakujem všetkým :-) Otvor fórum »
7. 4. 2016 15:52
32
Čo si myslíte o tom keď vám niekto kritizuje čo jete a má na to narážky?
Čo si myslíte o tom keď vám niekto kritizuje čo jete a má na to narážky? Otvor fórum »
7. 4. 2016 15:47
89
Moslim ?
čawtee, chcem vedieť názory ako sa pozeráte na moslimoch - počula som nepeknú správu od mladých turkoch a dosť ma to vytočilo. Čo na to hovoríte? Otvor fórum »
7. 4. 2016 15:09