Diskusie - 1034. stránka fóra
30
Ja: Minulosť vs. Teraz
Pre toto fórum vám ponúkam dve metódy ako reagovať a najlepšie je keď urobíte obidve... :) 1. Myšlienky povaha vlastnosti názory atď vás pred viac ako 5 rokmi a k tomu porovnanie súčastnosti 2. Fotka... Otvor fórum »
9. 4. 2016 12:45
12
Také makové ako orechovník
Vitám , mám dve otázky:1. čo pomôže odbúrať stres alebo zmierniť stres ? totiž chvejem sa jak vibrátor pred niečim veľmi dôležitým aj keď som pripravený ... Otvor fórum »
9. 4. 2016 11:33
17
Zostavte 5 najdôležitejších jazykov pre slovákov?
Podľa mňa je poradie takéto: 1. angličtina ... Otvor fórum »
9. 4. 2016 09:21
5
Stredná pedagogická súkromná BREZNO
Ahojte..Ide niekto na strednú pedagogickú v Brezne a na internát od septembra? :D Otvor fórum »
9. 4. 2016 07:46
9
Pánske obtiahnuté rifle
Neviete kde zoženiem pánske obtiahnuté rifle ? Otvor fórum »
9. 4. 2016 06:37
29
Aké sny sa vám snívajú?
8. 4. 2016 23:36
2
3D max-program
Zdravim. zacala som pracovat v 3d maxe a skusala som modelovat podla navodu, ale nejak mi to nesedi.. prosiml. ako zapnem tu pomocnu sietku/ciary ? posielam odkaz fotky: http://www. blog. moonday. fr/2014/08/modelling-tips-create-hollow-sphere. html Otvor fórum »
8. 4. 2016 22:01
52
Moje najväčšie faux pas na bz
Dajte sem váš najväčší trapas na bz aký sa vám stal alebo to môže byť úsmevná situácia atď ... Ja si spomínam ako som tu jednej slečne napísala pod fotku, že sa podobá na inú slečnu, ... Otvor fórum »
8. 4. 2016 21:41
18
Spravili ste niekedy niečo také pri čom ste si pripadali ako čudák?
Napríklad sledovanie či špehovanie niekoho.... Alebo odcudzenie niečoho čo vám nepatrilo prípadne napísanie tajného listu osobe ktorá nič netuší... Hocičo čo vás napadne pri čom ste si povedali ,,Óh Bože je normálné že toto robím?'' :) Otvor fórum »
8. 4. 2016 20:56
7
Cudzie slová
Napíšte slová z iných jazykov, ktoré vám akosi "chýbajú" v slovenčine. Príklad: bakkushan (japonsky): žena, ktorá je pri pohľade zozadu krásna, až do momentu, kým nezbadáte jej tvár... vukojebina (srbsky): "miesto,... Otvor fórum »
8. 4. 2016 19:56
3
Rozvrh hodín NA SOBOTU :-)
Ak by vám v ďalekej alebo blízkej budúcnosti povedal váš 16 ročný syn v sobotu ráno, že sa nudí a nevie čo má robiť, aký program by ste mu vymysleli? 1. možnosť - dedina, 2. ... Otvor fórum »
8. 4. 2016 19:36
18
Prečo ľudia odcudzujú neveriacich a nazývajú ich pohanmi?
Dosť ma to zaujíma (ako neveriaceho) prečo to tak je? Stretol som sa s tým a niektorý ľudia mi dávali stále najavo, že som "neznaboh". Akoby bolo povinné chodiť každý deň do kostola a modliť sa k... Otvor fórum »
8. 4. 2016 19:15
4
Poradťe dokument o dikobrazoch / ježkoch
Zdravím :D nepoznáte nejaký dokument kde sa rozpráva o dikobrazoch a ježkoch alebo aspoň trošku? Robíme si zo spolužiaka srandu kvôli jeho naježeným vlasom tak sa chcem zasmiať.. Vdaka :D :D Otvor fórum »
8. 4. 2016 18:29
40
Ktoré sú podla vás nepísané pravidlá do života ktoré by mal každý rešpektovať a dodržiavať?
Banality alebo vážné veci.... Či už sú to pravidlá slušnosti pri čakaní pri pokladni a či správanie ktoré by dokázalo svet zmeniť od základov.... Čoho by sa mal každý držať aby nám tu všetkým bolo lepšie?... Otvor fórum »
8. 4. 2016 17:38
20
Hriech
Chcem sa opitat. Je to hrjech keď som nebol v škole ale namjesto školy som bol zo spolužiakmi v bare ? Otvor fórum »
8. 4. 2016 17:25
52
Aké iracionálné veci ste si mysleli ako deti? Máte spomienku na nejakú vtipnú alebo čudnú vec čo ste robili z nevedomosti?
Aké iracionálné veci ste si mysleli ako deti? Máte spomienku na nejakú vtipnú alebo čudnú vec čo ste robili z nevedomosti? Otvor fórum »
8. 4. 2016 14:01
1
Viedeň / Kaviareň, Club
Zdravím, viete mi odporúčiť nejakú reštiku resp. kaviareň + nejaký nočný club vo Viedni? Môžu byť aj nejaké pamiatky. Vďaka. Otvor fórum »
8. 4. 2016 13:13