Diskusie - 1003. stránka fóra
Primárne vzdelávanie
Ahojte :D Niekto kto študuje primárne vzdelávanie? Zaujíma ma obsah výučby, ku kt. sa neviem nijako dopracovať. Otvor fórum »
11. 5. 2016 08:24
9
Bestiar
Ahojte chcem vedieť či je tu niekto z Birdzu čo ma svoj vlastný BESTDIÁR ? kde mate zoznám všetkých beštií ... vlkodlaci, kanime, beshee a take sprostosti :) pošlite fotku alebo aspoň tutorial ako ste to robili... Otvor fórum »
10. 5. 2016 22:00
3
Externé štúdium stredná škola ?
Externé štúdium - E-Learning (a popritom pracovať), dochádzanie z Viedne do Bratislavy do školy (na intráku byť nechcem) alebo chodiť na Abendgymnasium, kde chodíte večer a popritom chodíte cez deň do práce, ale s tým, že... Otvor fórum »
10. 5. 2016 21:18
7
Gymnázium - Pezinok, Hubeneho-Rača
Aký máte názor na pezinský gympel a hubeneho v rači. Kde myslíte že je lepšie? Otvor fórum »
10. 5. 2016 19:43
6
Cudzojazyčný chat
Ľudkovia neviete náhodou o stránke, kde sa dá písať s ľudmi z iných krajín? Okrem interpalsu.... :) Otvor fórum »
10. 5. 2016 18:28
8
Kto ma zachráni pred maturouuuuu :D
kruci ja nič neviem ... na dejepis ešte fakt nie to sa budem učiť ešte ... dufam že sa to budem vediet naučiť... lebo tych papierov bude veeelmi vela... no a nemčina... ked dostanem blbu... Otvor fórum »
10. 5. 2016 18:20
4
Angličtina rozprávanie
Ahojte angline sa venujem už dlhšie a chcel by som sa zlepšiť v rozprávaní po anglicky. Nevravím že mi to ide veľmi zle ale musím na tom popracovať. Neviete mi niekto odporučiť nejakú stránku kde sa dá takto... Otvor fórum »
10. 5. 2016 18:18
45
Váš názor na Maďarov
Aký je váš postoj k Maďarom? Trápi vás, čo Slovákom spôsobili ich predkovia? Máte radi Maďarčinu? Boli ste v Maďarsku alebo hovoríte maďarsky? Páči sa vám viac ako Slovensko? Čo by ste zmenili na Maďarsku a Maďaroch, keby... Otvor fórum »
10. 5. 2016 13:54
2
Cierna plocha Win 8. 1
Lenovo IdeaPad Z50-70 po zapnuti je cierna plocha, prehliadac je cierny a aplikacie su cierne. Vsetko je funkcne. Len ako by sa biela zmenila na ciernu. Neviete cim to moze byt?Viac informaci nemam. Len tolko ze predtym pri zatvarani... Otvor fórum »
10. 5. 2016 09:03
9
Čo je lepšie - Štúdium Podnikovej Informatiky na Masaryčke alebo Manažérskej Informatiky na VUT?
Neviem sa rozhodnúť - priaty už som na obidve. Moje Parametre :) matika není nič moc uprednostňujem lahšiu a lacnejšiu školu (klasika) a stačia mi základné znalosti ekonómia je na nižšej úrovni informatika je... Otvor fórum »
10. 5. 2016 01:41
26
Virtuálna nevera
Frajer ma virtuálne podviedol. Získala som prístup k určitým dokumentom, použiť či nie? Pomôže mi to nejak vôbec po psychologickej stránke? Čo by ste robili na mojom mieste? + odpustiť frajerovi a nechať to... Otvor fórum »
10. 5. 2016 01:08
4
Xbox 360 zdroj
Mam xbox a pokazil sa mi na nom zdroj. Da sa to opravit doma ked je ten zdroj zhoreny? Otvor fórum »
9. 5. 2016 21:01
61
Mate nejake rasove predsudky vramci vyberu partnera / partnerky
Alebo to vôbec neriesite? Odmietli by ste peknu zenu, ktora by vyzerala trebars ako Jessica Alba len preto ze nepatri k bielej rase? Otvor fórum »
9. 5. 2016 20:06Prijimacky farmacia
Ahojte, chcela by som sa spýtať niekoho, kto študuje farmáciu v Bratislave a robil prijimačky vo forme scio testov, aký percentil ste mali na to, aby vás prijali? Môžte mi napísať aj správu ďakujem :) Otvor fórum »
9. 5. 2016 19:48
5
Hľadá sa spevák/-čka
Hľadá sa spevák/-čka do rockovej kapely z neďalekého okolia PO/KE. Vek približne 18-26 rokov. Ak máte vážny záujem píšte, pošlem viac info poprípade nahrávku. (Nemôžem nikoho nájsť tak to skúšam tu :) ) Otvor fórum »
9. 5. 2016 17:11
3
Kto rád vyplňa dotazníky tak kuk sem !
Zdravím ak by ste cheli vyplnat dotazníky mám stránku a no vyplňujete dotazníky na internete nove produkt nápoje drogéria a to čo ma na trh prísť nove a hľadajú ľudí čo im to ohodnotia či by... Otvor fórum »
9. 5. 2016 15:27