Kamarátka (Z) sa ide odsťahovať na dedinu. je mi to trochu ľúto, bývala oproti nám v paneláku, kývali sme si a tak. Raz sme si chceli natiahnuť lanká, aby sme si po nich mohli posielať odkazy. A medzi našimi panelákmi bol taký prašiak, kde sme sa hrávali. Bolo to naše detstvo. Sklo, guma, raz-dva-tri-gong... Alebo sme si chceli zarobiť na náš spoločný dom, kde budeme bývať aj z vychovávateľkou, tak sme predávali kvietky zapichnuté v štoplíku z hlinou po 5sk . jeden chlapík si to kúpil... ale potom nám moji rodičia nadali, že sme ako cigánčatá (nič proti Rómom).
A ešte veľa vecí. To sme chodili spolu do školy... Lenže teraz ona chodí na iný gympel a ja na iný... A viete ako, gympel je gympel, von sa dá chodiť iba v piatok, a aj to chce ísť každá s novými spolužiakmi, aby sme zapadli - ani jedna z nás nie sme nejaké hviezdy, ktoré si môžu vyberať... A ona má teraz novú najlepšiu kamarátku :C ktorou som ja bola asi tak do 6 triedy, lebo potom sme si nejako prestali rozumieť a ja som si na začiatku roka sadla s takou druhou kamarátkou (N), tak sa na mňa Z nahnevala.
Ale postupom času sme si potom opäť začali rozumieť, a tú druhú kamarátku (N) som začala neznášať. Chcela som to znovu dať dokopy s tou prvou - Z, najlepšou, ale ona nechcela. Chcela byť zase s nejakou inou, s R, ktorú sme mali radi obe. Ale R stále hovorila Z, že ona nechce naj kamarátku, že ona berie všetkých ako naj kamarátov. Tak sme potom boli akože veľká trojka...ale aj tak som ja bola vždy niekde mimo. Z a R spolu sedeli v škole, v bude keď sme niekde šli, a ja len tak, 3tia do počtu.
Ale potom si R našla naj kamarátku B z inej školy, čo Z dosť ranilo, lebo ju odmietla. Ja som si samozrejme myslela že ja a Z sme znovu naj kamarátky, a Z si myslela, že ona a R sú naj kamarátky. Tak sme sa tvárili, že naj kamarátky sme my dve, ja a Z, ale to trvalo asi tak mesiac alebo dva, lebo potom sme šli každá na inú školu, a tam si Z našla novú NK :C. A R je v triede s tou svojou naj kam. B, a ja som s nimi tiež. Lenže oni sú zase dve, a ja ako tretia do počtu, história sa opakuje...
A teraz sa Z ide sťahovať, takže ju už skoro vôbec neuvidím....
:C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
matwejo  14. 4. 2009 20:04
ospravedlňujem sa, ale vyjadrenie mien začiatočnými písmenami, mi pripadalo strašne komicky, , normálne som sa smial, že čistá story z telenovely, aj keď ma to pravdepodobne nemalo pobaviť, stalo sa a ja ti ďakujem za vyrobenie úsmevu, nehnevaj sa na mňa za to,
Napíš svoj komentár