Keď som sa už skoro pred štyrmi rokmi sem registroval, tak som neveril, že sa cez internet dokážu nájsť priateľstvá, ktoré by si človek dokázal viac vážiť, než tie zo skutočnosti. Lenže nie je to tak. A tento blog venujem jednej takejto osôbke, ktorá je pre mňa od momentu, kedy sme sa začali spoznať - SESTRIČKA!

Pre tých, ktorí nevedia o kom hovorím, tak prezradím, že ide o Userku s Nickom - OWAD. Spoznali sme sa už ani neviem ako. Tuším, že som dostal od nej komentár na nejaký blog a začala sa naša prvá debata na www.birdz.sk

Mnoho komunikácii začalo, no nakoniec skončilo a jeden druhému sme sa už neozvali. Ale tu to bolo iné. O chvíľku sme už jeden druhého dali do priateľov, označili sme nás oboch za - STELESNENIE NEUVERITEĽNOSTI a ja som si uvedomoval, že je to osoba, ktorej verím. Verím jej všetkými 10-timi a nedal by som na ňu v ničom dopustiť.

Možno by si mnohí teraz povedali, že to je ideálna možnosť na to ako sa dať dokopy a začať spolu chodiť. Ja hovorím - Kravina. To, že si so Zuzkou (owad) rozumiem je jedna vec. Ale my sa máme radi celkom iným spôsobom. Viem, že s ňou môžem rátať a ona môže rátať so mnou. A tak to nie je len medzi zamilovanými. Ale hlavne medzi súrodencami.

Neviem už, či keď sme jeden druhého vzali do rodiny, či sme si obaja uvedomovali pravosť toho našeho súrodeneckého puta. Pre mňa to bolo vždy tak trošku humorne, no úprimne brané. Mal som ju od začiatku rád, hovoril som jej sestrička, spolu sme sa smiali, pomáhali si, vymýšľali hovadiny a náslende sa smiali na našich výmysloch.

Súrodenecké puto sme ale oveľa viac prehĺbili, keď sme si uvedomili, že to nie je povedané medzi nami len tak. Že keď moju sestričku o niečo poprosím, alebo vidí, že ma niečo trápi, tak hneď príde na internet a podá mi ruku a pokúša sa ma utešiť. A ja zase naopak. Inak povedané, nie sme len tak zo srandy súrodenci. My sme aj dušou spojení súrodenci.

A na záver tohto malého vyznania chcem mojej sestričke Owad odkázať toto:

"Ďakujem ti sestrička, že si vždy stála pri mne. Že si ma nikdy nesklamala, že si ma nikdy nenechala samého, keď som sa kvôli niečomu trápil. Vždy si bola, si a navždy budeš moja sestrička, ktorú budem brániť tak, ako ona bránila mňa. A ľúbim ťa tak, ako len brat môže ľúbiť svoju sestru."

Končím blog.

 Blog
Komentuj
 fotka
owad  30. 9. 2010 10:44
no, úprimne povedané, nemám slov



ale páči sa mi ako si to celé spísal, je milé spomínať na to a je priam neuveriteľné koľko času ubehlo odvtedy, čo sme sa označili za stelesnenie neuveriteľnosti (to pomenovanie je celkom humorné



a viac sem písať nebudem, viac v TS
 fotka
husky  30. 9. 2010 10:50
a stretli ste sa aj niekedy?
 fotka
charlie007  30. 9. 2010 11:13
hmmm peknééé
 fotka
sarah_whiteflower  30. 9. 2010 23:45
Aj mňa by zaujímalo Vladko, po tomto peknom blogu, stretli ste sa už niekedy?
 fotka
die  2. 10. 2010 23:39
mozem sa aj ja spytat ? stretli ste sa ?
 fotka
endre-silentname  2. 10. 2010 23:43
@husky , @sarah_whiteflower , @die - Ešte nie. Ale verím, že sa nakoniec stretneme. Už to plánujeme a chceme sa konečne naživo objať. Všetko raz príde a verím, že toto už čoskoro.
Napíš svoj komentár