A je to tu! Chvíľa, na ktorú som čakal pomaly od kedy som nastúpil do svojho prvého zamestnania vo funkcii skladníka. Už nemusím viac hádzať ani kartón!

V stredu bola posledná zabalená filiálka - Piešťany (takže všetci čo ste z Piešťanov ste mali tú česť byť mojími poslednými zákazníkmi), posledná rozlúčka s chalanmi, posledné odpichnutie kartičkou a odchod z firmy, kde som bol zamestnaný od 8. 12. 2008.

Je pravda, že mi tá robota veľa dala. Naučil som sa, že je ťažké zarábať si na to čo chceme, treba sa vždy vedieť snažiť a robiť vždy tak, aby sa na nás nikto nemusel sťažovať.

Okrem toho som ale skončil s posunutou platničkou a zrejme budem nútený ísť na operáciu, kde mi chrbticu dajú opäť do poriadku a prestane mi bolesť strieľať do ľavej nohy. Je to skvelý pocit.

Prežil som tu veľké množstvo zmien v oblasti kolektívu a keď som odchádzal, tak z pôvodnej zostavy tam ostali len asi traja ľudia. Všetci odišli za inou prácou alebo boli prepustení z nejakých dôvodov.

Jediná výnimka a dosť smutná je môj bývalý kolega Peter Horný, ktorý prvý septembrový týždeň vo štvrtok upadol do kómy po tom, čo ho bodla včela a týždeň na to zomrel. Mal 37 rokov a bolo to pre nás veľmi ťažké sa s tým zmieriť. Dúfam, že sa už má lepšie než sa mal doteraz.

Takže na konci všetkého je krásne to, že začína niečo nové. Takže od 1. októbra hurá do niečoho nového a verím, že aj lepšieho.

Zbohom moja skladnícka kariéra.

 Blog
Komentuj
 fotka
overexcitedgirl  24. 9. 2010 19:15
a čo konkrétne je to nové? ak sa môžem spýtať
Napíš svoj komentár