Uplynul nejaký ten čas a Roman sa stále neobjavil. Gabika začala mať pocit, že sa na ňu vykašlal. Zväčša jej to bolo jedno. Klienti povedali a nedodržali. Ale jemu verila, že sa naozaj vráti. Už to bolo mesiac čo si naposledy užili. Bola to krásna noc. A nielen plná sexu a vzrušenia, ale aj vyprázdnenia jej vnútorných nepokojov. Možno ho nemala ešte na záver večera zviesť. Ale keď on sa jej tak páčil. Rozhodla sa počas voľnejšej časti dňa porozprávať so svojou kamarátkou Martinou. Nakoniec ona bola v tomto smere viac zbehnutá. Plánovala odísť aj so svojim priateľom niekam ďaleko. Preč od tohto sveta.
Nuž si k nej prisadla na pohovku a začala rozhovor:
"Ahoj Mati. Máš chvíľku čas?"
"No momentálne tu nikoho nemáme, takže ho mám dosť. Čo potrebuješ?"
"Vieš, myslím na toho mladého chalana, čo tu vtedy bol u nás. Vieš, keď sem prišiel Milan robiť bordel."
"Jasné. Viem. A čo s ním?"
"Bol tu niekedy v čase, keď som mala voľno."
"Neviem. Ja som ho tu odvtedy nevidela. Môže to byť nejaký mesiac. Prečo?"
"Len tak. Sľúbil, že príde zase za mnou."
"Tak to už povedalo toľko ľudí a koľkí to dodržali?
"Máš pravdu. Ale on mi prišiel celkom iný."
"Neviem. Možno ešte príde. Ako to medzi vami vtedy dopadlo? Spravila si ho?
"Nie. Akosi to nešlo."
"A možno to je celý problém. Čakal orgazmus, ktorý nebol."
"Ale naopak on mňa spravil. Bolo to krásne. Páčilo sa mi to s ním. Chcem, aby sa vrátil."
"Radšej toľko nesnívaj Gabi. Takých klientov je málo. A teraz poď. Máme tu klientov." ukončila Martina debatu, nakoľko pri dverách zvonil zvonček.

Doma Gabika ležala na posteli a hľadiac do stropu premýšľala nad Romanom. Strašne chcela, aby sa vrátil. Ale isté to nebolo. Chcela ho vidieť znovu. A úplne by jej stačilo, len aby ju prišiel pozrieť. Aby vedela, že jeho priateľskosť a náklonnosť boli úprimné. Chcela mu veriť. S takýmito myšlienkami zaspala a samozrejme mala z toho aj celkom pomiešané sny. Snívalo sa jej ako je na izbe s Romanom a užívajú si spoločnú hodinku, keď do izby vtrhol Milan s poriadnou palicou. S obrovským krikom ich rozdelil, pričom sa najrpv pustil do Romana. Gabika kričala, aby prestal a s tým sa zobudila. Mala pocit, že jej z práce začína prepínať.

(pokračovanie nabudúce...)

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár