"Prosím ťa prepáč mi to. Prosím." ospravedlňovala sa Gabika svojmu priateľovi, no ten ju absolútne nevnímal. Hneval sa. Veľmi.
"A čo teraz čakáš? Čo si myslíš, že bude? Že sa zmierim s tým, že každú noc máš v sebe aspoň piatich ty kurva? Myslel som si, že znamenáš niečo viac. Zbohom."
Ani sa neotočil. Rovno opustil klub, nasadol do auta a odišiel. To bol koniec. Koniec všetkého, čo roky budovala. Celý život dúfala, že Milan sa jej tajomstvo nedozvie. Úspešne ho nejaký čas, no všetko sa pokazilo, keď na návštevu do erotického klubu prišiel jeden z Milanových super kamarátov a samozrejme si vybral za dievča na izbu práve ju. A na druhý deň už mala Milana tu. Zrejme sa nezabudol pochváliť, že mu pretiahol babu. Na hodinu za 100 Euro.

Gabika pomaly prešla od vchodu k pohovkám a usadila sa vedľa svojich kolegýň Martiny a Júlie. Chvíľku len tak ticho sedela, no netrvalo dlho a do očí sa jej nahrnuli slzy. To bude krásny pracovný deň. Tváriť sa, že sa nič nestalo, byť ku klientom milá a plniť ich túžby. Prvýkrát sa jej zmocnil ten zlý pocit. Nenávidela seba samú. Urobila zo seba kurvu. A žiadny chlap nemiluje kurvu. Kurva je len pre sex. Sex bez lásky.

Z týchto myšlienok ju vyrušil zvonček. Niekto prišiel. Bude práca. Pevne dúfala, že klient bude mať záujem radšej o niektorú z jej kolegýň, lebo naozaj nemala na žiadnu spoločnosť momentálne náladu. Ale mala smolu. Chcel ju. Bola najmladšia a najkrajšia, čo občas prináša aj svoje nevýhody. Nemala na výber. Bolo to zamestnanie. Rýchlo sa dala dokopy a už o pár minút prichádzala k stolu, kde klient zatiaľ pil minerálku. Pozrela sa na neho. Nevyzeral ako mnohí iní. Niečo z neho vyžarovalo. Niečo iné. Bol to mladý, najviac asi 25 ročný mládenec a sotva sa na ňu pozrel, usmial sa a podal jej ruku: "Ahoj. Ja som Roman. A ty?"
"Gabika." povedala so sileným úsmevom.
"Dáš si niečo so mnou? Bohužiaľ nemôžem si s tebou aj vypiť. Som tu autom."
"Vieš čo? Dám si to čo ty." rozhodla nakoniec a šla si objednať.

Už o chvíľu bola naspäť pri Romanovi, ktorý medzitým stihol svoju minerálku už vypiť. Objednal si ďalšiu a zatiaľ začal svoju reč. "Vyzeráš nejako smutne. Všetko v poriadku?"
"Ale hej. A čo ty? Čo takto neskoro vonku?"
"Nechcelo sa mi spať. Nuž som sa rozhodol sem vybehnúť. Bol som zvedavý ako to tu vyzerá."
"Ach tak." tentokrát sa jej podarilo prvýkrát usmiať trošku úprimnejšie. Ten klient na ňu robil dobrý dojem. Pomaly jej vracal aj chuť žiť."
"Čo človek neobzrie, to nespozná." povedal pomaly a hneď sa opýtal. "Keby s tebou chcem ísť na hodinku na izbu, koľko by ma to vyšlo."
Chcela mu rovno odpovedať, no po spomienke na Milana jej slová uviazli v hrdle. Až po pár sekundách konečne z nej vyšlo: "100 Euro. Máš záujem?"
"Áno. Idem to rovno zaplatiť." usmial sa na ňu a pomaly prešiel k pultu. Gabika sa však absolútne necítila dobre. Vôbec nevedela ako bude s niekym hodinu na izbe a ako bude schopná ho spraviť. Teraz sa na to vôbec necítila. Nevedela ale ako mu to má povedať. Vyzeral tak milo.

Už o minútku boli Roman i Gabika hore na izbe a pomaly sa vyzliekali. On sa na ňu pozeral s úsmevom, ona na neho s výčitkou. "Naozaj si v poriadku? Mám radšej ísť a povedať, že to rušíme?" spýtal sa jej.
Akoby jej čítal myšlienky. Naozaj mala chuť to všetko odpískať. No nevedela ako to povedať.
"Ak chceš, môžeme si ľahnúť spolu na posteľ, a porozprávať sa. Možno ti to pomôže. Na sex možno nevyjde, ale aspoň ti bude lepšie. Tak mi povedz. Čo ťa trápi."
Gabike chvíľku trvalo, kým si uvedomila, že Roman jej ponúkol výhodu. To sa jej ešte u žiadneho klienta nestalo. Všetci len rýchlo do postele a poriadne si to užiť. Naopak Roman sa k nej nesprával ako ku kurve, ale ako k dievčaťu.

(pokračovanie nabudúce)

 Blog
Komentuj
 fotka
kokinka  17. 8. 2010 03:13
hmm začína to slubne ...
 fotka
1v4nq4  17. 8. 2010 23:02
jop, myslím ,že to bude dobrý príbeh .. pekný začiatok
Napíš svoj komentár