Niekedy mi to príde ako keby dnešná ,,mládež" už nevedela čo to znamená slovo láska a slovo ľúbiť či milovať.

Keď vidím ako sa vláčia tie mladé dievčatká, dá sa povedať s chalanmi ktorí sú s nimi jedine preto že ich chcú dostať do postele, je mi smutno.
Smutno za tými časmi keď sme si písali zaľúbené lístočky, chodievali na dlhé prechádzky a keď prvá pusa znamenala omnoho, ale omnoho viac ako dnes. Spoznávali sme sa na ihriskách, pred školou alebo len tak, nemali sme internet, nepoznali Facebook ani Birdz a to že sme vo vzťahu sme oznamovali osobne a nie zmenou stavu na nejakej sociálnej sieti.

Ale k tomu čo som chcela písať...
Vtedy si ľudia verili omnoho viac, hlavne vo vzťahu. Nepodozrievali sa na základe toho, že nejaká kočka dala vášmu priateľovi like na status, ani kvôli tomu že sa nejakej pozdravil. Jednoducho brali sme to tak, že veriť bolo dôležité. Dnes to tak už bohužiaľ nie je.
Kde je všetka tá dôvera vo vzťahu? Kedy pochopíme, že ľudský kontakt je dôležitejší ako čokoľvek iné.

Neviem si predstaviť že pred tromi rokmi (ty brďo fakt som už dlho nemala chalana) by som môjmu chalanovi neverila a sledovala by som ho na nete čo robí. Jednoducho neviem.....

Koľkým z vás ešte niečo hovorí keď ľúbim verím?

 Blog
Komentuj
 fotka
simi3  2. 3. 2011 00:19
zaujímavé a veľmi pravdivé .. no ľudia žijú sociálnymi sieťami v tomto období .. aj keď žiť v dobe ako hovoríš ty predtým by bolo veľmi pekné .. vzťah by mal byť o dôvere svojmu partnerovi ..podľa mňa je to na partnerovi čo spraví a ak spraví niečo zlé nieje to ten pravý/pravá a možno je a to čas ukáže a je hlavne na nás ako sa k tomu postavíme ..každopádne vzťah by sa mal zakladať na dôvere to naozaj áno..a povedať niekomu Ľúbim ťa alebo Milujem ťa by sme mali až vtedy keď si budeme istý že to ten pravý/pravá je ..
 fotka
greenlime  2. 3. 2011 08:54
závidím..a stále budem všetkým "skôr narodeným" že mali tú možnosť ŽIŤ..na rozdiel od nás ktorí len prežívame pomocou FB a s tým spojenými vecami..a pritom sú to len malé vekové rozdiely a tooľko sa toho zmenilo..
 fotka
acvd43xa7w  2. 3. 2011 16:46
je pekne verit, kym ta nepodvedu.. bez sicialnych sieti..
 fotka
simi3  2. 3. 2011 16:48
najhoršie je keď človeka podvedú viackrát..
 fotka
ena233  2. 3. 2011 17:47
@greenlime ja som rada že som niečo také zažila, ale verím že tie časy sa raz vrátia



@acvd43xa7w presne, kým nepodvedú... potom treba čas...



@simi3 veľmi veľakrát sa mi to už stalo, ale treba sa naučiť veriť znova a znova inak sa ľúbiť nedá
 fotka
simi3  2. 3. 2011 23:50
@acvd43xa7w aj mne sa to už stalo viac krát .. no vždy sa snažím veriť a dôverovať a hlavne dúfať že raz naozaj príde ten čas že sa mi to nestane.. presne tak znova a znova taký už asi bude ten život..
 fotka
simi3  2. 3. 2011 23:57
@ena233 malo byť adresované tebe ..som to troška preklepol .. pardoon
Napíš svoj komentár