Nemám rada keď sa rozpráva o konci sveta. O katastrofách ktoré by túto Zem mali zničiť. Globálne otepľovanie, skleníkový efekt, ozónová diera, kyslé dažde, smog, topenie ľadovcov... Ľudstvo samo seba vedie do záhuby.
Všetci o tom debatujú. Všetci hovoria o tom akoby sa to dalo zmeniť, čo by sme mali robiť aby sme tomu zabránili... Debata skončí, ľudia nasadnú do áut ktoré ničia ovzdušie, zapália si cigarety, pôjdu znovu a znovu pracovať do tovární... Ľudstvo samo seba vedie do záhuby.
Veľké slová a skutek utek. To milujem. Respektíve to neskutočne nenávidím. Ľudstvo samo seba vedie do záhuby.
S tou našou zemeguľou je to proste už raz tak, a nikto to nezmení. Nepomôže tomu tá hŕstka greenpeace-ákov ktorý sa o všeličo snažia. Nepomôže tomu nikto. Ľudstvo samo seba vedie do záhuby.
A ozónovú dieru už aj tak v živote nezmenšíme. Najprv vymrú ľadové medvede, tulene a nejaké tie tučniaky, a potom budeme nasledovať mi. Ľudstvo samo seba vedie do záhuby.
Ľudstvo samo seba vedie do záhuby. Tak mu treba. Samo si za to môže. Nemali sme začať vymýšľať ultra moderné technológie, ktoré nás akurát len pomaly ale isto zabíjajú.
Ľudstvo samo seba vedie do záhuby...

 Blog
Komentuj
 fotka
ronusiq  8. 4. 2010 16:39
pekne a pravdive... to si sa inspirovala z dnesnej hodiny chemie?
 fotka
emulienkaaa  8. 4. 2010 16:47
Hej... :d
 fotka
emulienkaaa  8. 4. 2010 16:47
A inak ďakujem
Napíš svoj komentár