Trvalo to 2 roky aj 4 mesiace. Spoznali sa v jednom klube cez spoločnú kamarátku. Už od prvého momentu tam bol obojstraný záujem.
Vzťah,zaľúbenosť,nekonečné milovania,spoločné zobúdzania,občasné hádky,plánovanie budúcnosti, proste všetko čo k tomu patrí.
Myslela si,že ten 9 ročný rozdiel medzi nimi mu neprekáža, pretože zistila,že to čo k nemu cíti je asi naozaj tá láska alebo ako sa tomu nadáva. Bola ochotná po skončení školy mu porodiť deti,ktoré tak veľmi už chcel.
Lenže prišiel jeden osudný večer, ktorý všetko zničil. Jeho slová o tom,že on je už niekde inde,že ju nechce tlačiť do niečoho na čo ešte nie je pripravená, že chce si nájsť ženu, v jeho veku akoby počúvala z druhého sveta. Ževraj ju má ale stále rád,aj vždy bude len to nevidí na spoločnú budúcnosť.
Prvé mesiace boli menej bolestivé než si myslela že budú.Mala pocit,že s tým je vyrovnaná. Ale potom zistila,že to bolo asi preto,že jej to neskoro došlo. Stretávala sa s ním občas,veď mali spoločných známych. Pozval ju aj na jeho 30ku a tam sa to začalo. Vyspali sa spolu. Neskôr zas. A znova. Vedela,že to nie je správne ,pretože z jeho strany to bolo len čisto o sexe,tak sa o tom porozprávali a dohodli že to ukončia.Vydržalo im to chvilu,kym sa nenaskytla prvá príležitosť si to znovu rozdať. Potom sa dlhšiu dobu nevideli,hoci jej pravidelne písal a zaujímal sa o ňu.Raz boli spolu aj z ostatnými vonku a konečne si myslela, a bola si takmer istá,že k nemu už nič necíti. Asi o dva týždne, v sobotu večer ju zavolal von na nejakú tanečnú akciu. Sami dvaja,ona pila víno,on nepil, bol autom. Vášnivo spolu tancovali,nalepení na sebe a ona vedela,čo bude nasledovať a vedela aj to,že bude z toho zas totálne na dne ale aj tak to chcela. Proste čistý masochizmus.
Je to už vyše roka po ich rozchode, on už vystriedal pár vzťahov,ale zatiaľ nenašiel tú pravú.
A ako sa tento príbeh skončí? To vie asi len osud...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
vreskot000  12. 4. 2014 09:03
pozri najdi si muža približneho veku, ani ja by som nechcel ženu o 9 rokov mladšiu. mal som o 7 rokov mladšiu. Nastastie, no chodili sme spolu rok a pol. ukončila to ona, a ja som tak neskutočne rad ..... nikdy to nebude dobré, to je veľký rozdiel, on rozmýšľa inak ako ty. podobne je to s mnohými mužmi.
 fotka
glamorous  12. 4. 2014 09:09
Toto vyzerá akoby ťa mal fakt len na jedno.... pre chlapov sú láska a sex 2 úplne iné dymenzie... zatiaľ čo jednu chodia pravidelne klepať, druhej nosia kvety a snažia sa o niečo viac ako len fyzické zblíženie... bohužiaľ si sa sama dostala do pozície tej prvej a preto by bolo najlepšie zaraziť to čím skôr pretože trápiš len samú seba. lebo to, že tebe po sexe alebo pred sexom napíše, že ako sa máš, nie je ozajstný záujem.
Napíš svoj komentár