Internet... tak zvláštne slovo plné moci... ako to myslím? Jednoducho.

Internet, jednoduché slovíčko, ktoré skrýva rôzne tajomstvá, záhady, všetko vie a behom jednej sekundy sa môžeme presunúť na druhú stranu sveta. No niekedy stačí aj na druhý koniec republiky.

V týchto dňoch už nie je problém spoznať nových ľudí z rôznych častí republiky, kontinentu či sveta. Ak nám niekto odíde pracovať "za tú veľkú mláku" (v preklade - do Ameriky), tak nemáme problém sa s ním skontaktovať cez MSNko, či ICQ alebo ostatné komunikačné programy.

Tak a teraz k veci. Ja a internet. No tak to je zapeklá situácia. Mnohokrát som bola prihlásená na MSNku a mala status, že keby niečo stačí prezvoniť, a že sa tvárim, že nie som na nete závislá. Aj keď... povedzme si to narovinu... nikdy to nebude možné, lebo ja na nete závislá som.

Ak treba zohnať nejaké obrázky, piesne, či filmy viem to (A)... ale tak dá sa to len treba mať cvik a vedieť hľadať na tých nových stránkach.

S internetom sa spája mnoho. Nielen hľadanie filmov, obrázkov, piesní, klipov, ale aj zbieranie informácii, či zoznamovanie sa s novými ľuďmi.

Ako už mnohí z vás vedia... maniačim na tzv. RPG hrách. Som registrovaná snáď na všetkých stránkach tohto typu, kde sa také niečo hráva. Viem "až" o jednej, na ktorej nie som... práve na týchto stránkach som sa zoznámila s pár skvelými ľuďmi.

Po pár rokoch som si uvedomila, že len pár z nich môžem nazvať pravými priateľmi a dokonca niektorí sú mi ešte viac bližší.

Vždy som počula o tzv. "láske cez internet" ale bola som tá, ktorá tvrdila, že mne sa také isto nestane. No po posledných dňoch neviem. Nie som si istá tým čo som si myslela. Pri zoznamovaní sa cez písmenka vzniká mnoho otázok. Mnoho záhad, ktoré chcete, aby boli čím skôr odhalené a vy aby ste mohli ďalej dúfať, že sa to naplní, alebo by ste sa čo najskôr prebrali kým by to zašlo ďalej.

Myslela som, že tu napíšem o tej svojej "láske". No nie som si istá, či je to láska. No viem jedno. Je to brutálna, ale fakt brutálna náklonnosť...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
petronellka  13. 7. 2008 21:04
no to poznam..zazila som to aj ja uz...
 fotka
americangirl  13. 7. 2008 21:12
nikdy nemozes vedet co ta na vlnach nasho internetu postihne Ci su to uz dobre alebo zle veci, podla mna sa oplati presediet tu zopar hodiniek lebo jednou vyhodou netu je, ze ak sa ti daco nepaci, mozes to cele jednoducho vypnut, dalej neriesit v reale ta to vzdy najde A laska cez net...drzim ti palceky moja, nech ti to s nim vyde
 fotka
inkheart  13. 7. 2008 21:40
Láska sa dá nájsť kdekoľvek, tak prečo nie aj na Internete? V poslednom čase je to miesto, kde chodia ľudia, čo sú možno ostýchavejší v reáli a takí možno práve takouto cestou nájdu to, čo dovtedy nevedeli nájsť... Prečo nie? Držím palce...
 fotka
huligang  13. 7. 2008 21:53
ja by som dodal len velky vysrazny vykricnik...ale tiez sa pridavam k drzaniu palcov
 fotka
holyknight  13. 7. 2008 22:46
hm po tolkych nevydarenych vztahoch kde sa sa spoznali cez internet uz takym veciam neverim...
 fotka
zrnko_piesku  15. 7. 2008 13:20
Pekný blog a jo, stáva sa to

Len mám v hlave jednu otázku, kto z nich je ten šťastný?
 fotka
vanessiatko  15. 7. 2008 18:31
Ja si myslím že som to ja, že Zuzka? (A)... Ale nie... Som síce šťastná, že ťa mám, ale nie som práve TEN šťastný, o ktorom hovorí tento blog... Netrebalo mi ho čítať, na čo? Veď ťa poznám, možno lepšie ako seba, lebo pred sebou samou mnoho skrývam, ale ty predomnou neskrývaš nič... A preto ťa teraz vidím sedieť na posteli, čo na stoličke a pozerať na book, baviť sa s grafikou, alebo robíš avy? Dobre, ale mám istú predstavu o tvojich činnostiach. Och nie, veď ty možno ležíš na posteli... Ale... Ale nie doma. ... Ale k veci... YK tomu ako ho majko nazval "Šťastnému"... Pán Šťastný je naozaj výherca, lebo vyhral teba... A hovor si tomu náklonnosť, viac ako kamarátstvo... Nepovedz tomu láska... Láska to nazvem ja, a mne to už nevyhovoríš... Zuzi, poznám ťa... A viem aká si... a toto s tebou urobí IBA láska... Láska k tomu Šťastnému! ...
 fotka
skapato  3. 12. 2008 22:24
No tak to je zapeklá situácia. - skapal som..som mrtvy... piciiiiiiiiiii zapekla situacia toto neni mozne zajeeeeeb



nejebe ti dievca?
Napíš svoj komentár