Viem, že sa Vám to nechce čítať, ale skúste to

Môj zaujímavý život sa začal peknej letnej noci, presnejšie 8.8.1992. Narodila som sa o 5 minút 12, možno aj preto robím všetko na poslednú chvíľu. Už v pôrodnici zistili, že môj žalúdok je jednoducho nenasýtiteľný. Neskôr v škôlke zasa zistili, že som riadne šidlo. Vankúšové vojny, zopár bitiek a mnoho odrenín, to všetko bolo na dennom poriadku. No bol to aj čas prvých kamarátstiev a možno aj nejakých platonických lások..
A s pribúdaním zubov, mi pribudlo aj zopár rôčkov a ja som sa musela ako 6 ročné dievčatko presunúť medzi veľké múry základnej školy. Prvý stupeň mi uplynul ako voda i keď s mojím krasopisom som mala menšie problémy.
Na druhom stupni sa všetko postupne začínalo meniť. Škola mi išla veľmi dobre a dá sa povedať, že na to že som sa vôbec neučila až vynikajúco.
Počas základnej školy som navštevovala aj zakladnú umeleckú školu, kde som sa sažila rozvýjať môj talent. Prvé 2 pokusy však zlyhali, lebo klavír sa mi akosi nepáčil. Neskôr som si však našla cestu a veľmi dobrou spoločníčkou sa mi stala gitara.
Príchodom tzv. puberty pribudol na hlavách mojich rodičov nejeden šedivý vlas. Ja som však odrazu začala nachádzať pre mňa to "pravé". Na prvé počutie mi metal počaroval a môj vkus sa rapídne zmenil. Odrazu sa zo mňa stalo pre mnohých len divné dievča v čiernom. No nie len to. Aj moja životná filozofia sa postupom času menila. Vonkajší obal často falošných ľudí pre mňa neznamená nič. Ľudí som teraz hodnotila najmä od veľkosti srdca a nie ega. Puberta ma čoskoro prešla, no moje názory mi ostali. A tak som sa pobrala na strednú, hotelovú akadémiu. Keďže je moja škola vzdialená od mojej rodnej dedinky, musela som sa stať aj ja jednou z obyvateľov internátu. Za tie necelé 2 roky som si už na tieto podmienky, aj keď nerada zvykla.
A čo plány do budúcnosti? Chcela by som úspešne skončiť strednú školu a dostať sa na filozofickú fakultu. Mojím najväčším cieľom však nie je zachrániť svet, alebo zmeniť zkazenú spoločnosť, stačí mi prežiť plnohodnotný život i v nej...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
brekekee  11. 1. 2009 13:32
suma sumárum plnohodnotný život. gratulujem. páčila sa mi pasáž ,,s pribúdaním zubov mi pribudlo pár rokov,, je to veľmi chytľavé. a.. tú hotelku sme si vybrali viaceré..tak želám aby si nestrácala trpezlivosť, poslušnosť a také ľahké nadnesenie nad určitými vecami (my ,,hoteláci,, vieme o čom). ešte ti tam spravím nejaké hviezdičky.. počkaj.. aha..
 fotka
wednesday  11. 1. 2009 14:03
krasopis, poznáme
 fotka
majusniiq  15. 1. 2009 19:31
dobre sa ti daríí si šťastný človiečik!!
 fotka
kaira07  24. 1. 2009 11:29
aj ja som sa narodila o 5 minút 12 nočné hodiny a 29.6.1992 inac pekny blog
Napíš svoj komentár