Len tak som si ležala na posteli a rozhodla som sa napísať blog. Ani neviem prečo, i keď by som radšej mala ísť spať, keďže som po tomto týždni dosť rozbitá, no jeden blog snáď ešte zvládnem..

Najprv som chcela však písať o tom, ako som si predstavovala lásku a ideálneho partnera jednoducho. Len tak, že ho stretnem a že bude jednoduché nájsť takého ktorý by mi vyhovoval. Potom sa naň usmejem a bude ruka v rukáve... No čím som staršia, tým viach chápem, že mám veľké požiadavky i keď vôbec nie na zovňajšok ( čo by bolo jedoduchšie), ale skôr na inteligenciu a pojímanie tohto života atď. A zistila som, že ak raz takého nájdem a usmejem sa naň, tak je dosť pravdepodobné, že sa len otočí a odíde... Potom som zistila, že k tomu už nemám čo dodať a to sa mi zdalo dosť krátke na blog - i keď krátke sú (vraj) obľúbené.. A tak som vlastne trošku nezmyselne spojila tento blog z ďalšími myšlienkami..

A tak sa už pomaly dostávam k pointe. v Podstate chcem len vyjadriť môj názor na túto stránku. Prišla som tu asi pred dvoma rokmi a strašne sa mi tu páči až dodnes. I keď niesom nejaká hviezda, stále je tu pár ľudí, blogov, fór, videoblogov a iných vecí, pre ktoré sa tu snažím byť čo najdlhšie. Chcela by som ešte vyzdvihnúť, že sa tu (asponň vo väčšine prípadov) baví populácia mladých aj starších nezávisle od veku. Nikto sa tu neoháňa svojím vzdelaním, vysokým postavením, alebo nejakými inými privilégiami, i keď sa aj tu určite nájdu výnimky. A touto vetou som sa dostala k tretiemu mini blogu..

Rozpor medzi realitou a birdzom. Je tu plno dobrých ľudí, ale aj drsných a jasné, že nie každý má rovnaký názor na všetko a vznikajú tu rôzne roztržky, lenže to je úplne bežné. Mám skôr na mysli, že tu ma zatiaľ nikto neodsúdil, len preto, že chodím v čiernom. Pritom o tom vie dosť ľudí, no v realite je to iné. Ľudia často len krútia hlavou, nechápavo pozerajú a niekedy im dobre nevyskočia jamky z očí. Už si podo mnou predstavujú satanistku, feťáčku, pijačku a iné podobné veci, ktoré so mnou nemajú nič spoločné. Alebo tá veková tolerancia a podobné veci, ktoré ľuďom na ulici vadia. Ako aj napr. piercing, divné obliekanie, , atď.A tak Vás prosím birdzáci, aby ste ani vy v bežné dni tam vonku neodsudzovali ľudí, len pod)la výzoru a prvého dojmu.
Páči sa mi, že tu sa každý snaží diskutovať s každým aj o cudzích problémoch a nemyslí tu každý len a len na seba. Môžu si tu písať ľudia neobmedzene, bez ohľadu na vieru, alebo ako ďaleko od seba bývajú, bez ohľadu na výzor a iné zbytočnosti. Je tu aj mnoho ľudí, ktorí chápu iných ( alebo sa aspoň tak tvária), alebo prežili to čo oni a radia si a podobne.
Preto to tu mám tak neskutočne rada.

Tak nakoniec pozdravujem všetkých jedincov, ktorý sa dočítali až nakoniec ( ak takí sú ) a buďem vďačná za Vaše názory a komenty.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
bluepanter  6. 2. 2009 21:40
Článok čistý a číri ako voda. Pekné!
 fotka
bluepanter  6. 2. 2009 21:54
@1 bluepanter ty si pekný asshole, napísať slovo číry článok s mäkkým "i"
 fotka
wednesday  7. 2. 2009 16:10
tiež mám kamošku, čo chodí len v čiernom a mám ju moc rada
 fotka
flussica  20. 2. 2009 14:02
Len som sa usmievala pri Tvojich myslienkach, kyvkala hlavou a vycitala si, preco to citam tak neskoro od datumu pridania! Eka, Ty nemas talent na pisanie. Ty mas talent na zivotnu energiu a presvedcenie! (ps: okrem toho, ze mineralka je skodliva a pivo dobre )

No nie, fakt sa mi to pacilo.
Napíš svoj komentár