..presne tak! Ja s tým, aká som, nič neurobím. Teda možno by sa aj dalo s tým niečo urobiť, ale prečo alebo na čo?! Prečo by som sa mala meniť ja? Prečo nie ostatní?

Možno by som mala zmeniť trošku len tú starostlivosť o seba a lásku k sebe samej. Nemám sa rada, vyzerám otrasne, moja povaha je ešte horšia, urážlivá! Nie som však sebecká, samoľúba, či egoistická. Nepáčim sa sa sebe. Aj ked to je najdôležitejšie. Ak nebudeme mať radi sami seba, potom nemôžme mať radi ani ostatných. Ah..tie citáty a výroky...hej, niekedy sa podľa nimi riadim, lebo niektoré hovoria pravdu, ale iné sú podľa mňa čisté bludy!

Teraz tá neláska voči sebe samej. Prečo sa vlastne tak veľmi nemám rada? Ved mám na hlave všetky vlasy, končatiny mám tiež všetky, som, zdravá ako rybka (aspoň dúfam) Ľudia si možno hovoria: "čo sa jej na sebe nepáči, ved je zdravá, čo niektorí povedať nemôžu"! A ja to viem, ale tu idem o to, že keby si ma obzriete zblízka, tak neviem či ako ja, ale ja sa hanbím samej seba. Nos mám dlhý, preto sa nerada fotím z profilu, vlasy bár jako lietajú, bacuľatá tvár a ruky, na tvári menšie jazvičky od jebákov a takto by som mohla pokračovať aj dalej.

Ale viem, čo chcem? Chcem sa pokúsiť zmeniť tú nelásku k sebe a mať sa rada. V prvom rade urobiť šťastnou seba a potom okolie. -Mám predsa rodinu, ktorú nemá hocikto, aj ked to medzi na mi nie vždy vyzerá ružovo.
-Mám frajera, ktorý ma má rád takú aká som (aspoň mi to tvrdí, ale nie viem to!)
-A mám priateľov, ktorých by som nemenila za nič na svete, lebo sú úžasní, skvelí a všetky ďalšie dobré vlastnosti!

Preto dám radu aj vám Nemeňte sa len kvôli niekomu inému, ked sa už chcete zmeniť tak len kvôli sebe, ale hlavne sa začnite mať radi! Uvidíte aké zázraky sa budú diať A bude vám sveta žiť!

 Blog
Komentuj
 fotka
flyleaf  1. 6. 2012 21:03
...len kvôli sebe, presne
 fotka
hotaru  2. 6. 2012 10:06
trošička gýčik už od nadpisu.
 fotka
onaj123  14. 6. 2012 11:26
Len zmeň uhol pohľadu na samú seba!

Vôbec to nie je tak ako ty hovoríš !

Skús sa odfotiť seba a nos zo spodu a budeš ho mať taký krátky že ti do neho aj naprší !

taký krátky by si ho chcela mať? a tak by sme mohli pokračovať vo všetkom!Ale to sa mi páči že ako sa budeš správať ty k okoliu tak sa budeu všetci správať k tebe len daj pozor na špekulantov!

Ale celý članok sa mi páči, pekne píšeš!

a čo študuješ? aká profesia chceš byť ?
Napíš svoj komentár