Láska prosím o druhú šancu. Každý si ju zaslúži a ja o to viac, že som ťa nikdy nepodviedla ani som ti nejak neublížila. Pamätáš, ked si mi dal čítať všetky tie správy s tvojou bývalou po vašom rozchode? Tie správy ma rozplakali, ked som videla ako si sa ku nej správal ty a ako ona k tebe. Chcel si to s ňou ete skúsiť a to ťa ONA podviedla!
Ked človek dostane druhú šancu, tak sa dokáže zmeniť o 180° a byť z neho lepší človek. Veľmi prosím o druhú šancu. Viem, že som sa niekedy (skoro vždy) správala jak pubertiačka, aj som si to uvedomovala a vždy ked som prišla domov tak som si sama pre seba hovorila: "Domča, správaj sa ako dospeláčka. Máš 20 rokov!"
A teraz to vyvrcholilo. Uvedomujem si, že som ten vzťah veľmi silila a to bola chyba, ktorú chcem tak veľmi napraviť. Chcem mať s tebou taký vzťah, v ktorom hrajú hlavnú rolu dvaja dospelí ľudia, bez tých sladkých omáčiek okolo toho, ako je napr. každodenné písanie si smsiek, ako veľmi sa ľúbime a podobne.
Chcem proste aby v to vzťahu bola dôvery, tolerancia, vzájomné riešenie problémov, proste spolu v dobrom aj v zlom. Zažívať s tebou radosti aj starosti.
Hej, ty si odo mňa chcel aby som prestala fajčiť ( prestala som), aby som schudla (snažím sa), ale viem, že si to všetko chcel len kvôli môjmu zdraviu. Vždy si chcel aby som išla k doktorovi, ked mi niečo bolo. Nie, že by som k nemu nechcela ísť, ale proste som sa bála. Babka mala rakovinu, dedko má rakovinu. U nás je to zrejme dedičné, tak ma cháp, prečo sa tak veľmi bojím lekárov :/
Teba podľa mňa omrzel ten stereotyp, že sme boli stále u nás, u vás alebo v meste..ale nie vždy to tak bolo. Ja to vážne chcem zmeniť. Chcem s tebou chodiť na túry, na hríby, minimálne 3x-4x do týždňa športovať, alebo sa len tak vybrať s tebou niekam do lesa na prechádzku, zobrať bicykle a ísť trebárs na Hrušov starať sa s tebou o bylinky, ku ktorým si ma priviedol a našla som sa v nich, chodiť na všakovaké výlety a všetko si pofotiť.
Kvôli tebe som spoznala aká vie byť príroda krásna. Ty si mi otvoril oči. Nechcem sedieť za blbým facebookom a písať blbé statusy. Úplne vážne rozmýšľam, že si ho zruším. Chcem proste viac žiť! Prežívať a zažívať všetko s tebou. Proste len tak sa niekedy vybrať na lúku a spraviť si piknik. Ležať na tráve a sledovať oblohu. Strašne veľa si mi dal a priviedol si ma k novým veciam a ja to chcem teraz už len zdokonalovať. Ako som ti povedala, nebol si pre mňa len partner, ale aj najlepší priateľ. Najlepší priateľ, po ktorom som túžila 19 rokov, najlepší priateľ, akého som kedy mala. Naši ťa majú veľmi radi, aj každý z rodiny kto ťa pozná. A viem, že aj vaši majú radi mňa. Hlavne Danka. Vždy ked som došla ku vám tak bola celá vytešená. vybozkávala mňa a už celý deň chcela byť len so mnou. Vždy sa na mňa tešila, ked ste jej povedali, že prídem. Uvedomujem si aj to, že som sa ti sťažovala, že ma furt niečo bolí alebo, že už nevládzem chodiť, ked sme niekam išli.
Ale strašne je toho veľa...tie naše spoločné slzy. To bol pre mňa silný okamih! Vidieť niekoho, že pre mňa plače.
Zober si príklad: je nejaká firma a nedarí sa jej, tak pomaly krachne, ale niekto nechce aby prestala len tak existovať, tak všetci čo v nej zohrávajú nejakú rolu sa snažia aby sa firma opäť postavila na nohy a možno bude ešte lepšia. Presne to chcem aj ja s naším vzťahom. Chcem aby si na mňa aj na kričal, ked niečo urobím alebo neurobím a nezaobchádzal so mnou len v rukavičkách. Chcem sa od teba toho ešte veľa učiť.
Zlatko, ja chcem skutočne vážne začať od nuly, s tým, že naše city sú ešte len v zárodku..ako sa budeme viac spoznávať, tak aj tie city sa budú pomaly rozvíjať.

Chcem druhú šancu a ked ju dostanem, tak ti prisahám, že ju využijem naplno!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár