..ale na(ne)šťastie u mňa ešte nezavelila. Ale kedy konečne?
Už ma naozaj štve, že vidím všade samé zamilované páriky. Ja viem, viem, že ono to príde keď to budem najmenej čakať- staré klišé, ale aj tak.

Nechcem vážny vzťah- teda svojim spôsobom áno, taký, ktorý bude už navždy, ale na druhej strane nijak obmedzovaný. Chcem proste vzťah, v ktorom sa budem s mojim partnerom milovať až za hrob a zdieľať spolu svoje radosti aj starosti. Ktorý splní všetko čo sľúbi a nebude sa obhajovať lacnými výhovorkami (Lebo jedno ma život naučil. A to, že keď ti je najhoršie, tak tu pre teba nie je ani ten, kto ti to sľúbil...)

Jedným slovom všetko, čo chcem je byť šťastná. Mať niekoho, komu nebudem na obtiaž, kto sa pri mne nebude cítiť ako väzeň- chcem aby sa pri mne cítil slobodný. A je toho ešte veľa v čom by som mohla pokračovať, ale hlavne aby sme obaja mali aj vlastné životy, svojich kamarátov a svoje slobodu.

Už nechcem mať žiadneho kamaráta s výhodami a taktiež nie bývalého priateľa. Veď o čom to je- keď nedokážeme byť spolu, ale ani bez seba!!!

Viete čo je paradox?
Že v Holandsku som sa zamilovala do svojho kolegu- nikdy som ho nepobozkala, nikdy som nedržala jeho ruku, nikdy som ho neobjala a predsa som sa doňho zamilovala .. a keď som sa vrátila domov, stretla som sa s bývalým, s ktorým som prežila všetko možné aj nemožné, ale pri pohľade na neho som necítila už NIČ!
Konečne voľná- už aj duševne

Ale o tom som nechcela- to len aby ste vedeli, že svojim spôsobom som už šťastná.

A povedala som si, že muža si už hľadať nebudem. Ono to naozaj asi príde samo. Možno zajtra, možno o rok. Ale jedno je isté, RAZ určite. A cítim, že keď ten deň príde- bude to zlomový okamih v mojom živote- niečo, čo nebude už len na pár týždňov alebo mesiacov.

Vy čo máte svoje lásky, držte sa ich zubami-nechtami. Nič krajšie ako pravé priateľstvo a láska neexistuje.

Good luck

 Denník
Komentuj
 fotka
aero  12. 12. 2013 15:29
ani ja som nechcela vážny vzťah ani nič a.... sama vieš že ten pravý príde, ale keď to budeš najmenej čakať, držím palce nech si šťastná zaláskovaná aj ty !!
 fotka
domcirock  12. 12. 2013 15:47
@aero Ďakujem TI! Veď na každého raz príde
 fotka
jasminee  26. 8. 2014 19:37
"A povedala som si, že muža si už hľadať nebudem. Ono to naozaj asi príde samo. Možno zajtra, možno o rok. Ale jedno je isté, RAZ určite."
Napíš svoj komentár