Ja ani neviem, čo mám písať vlastne vôbec by som nemala byť teraz tu, ale mala by som sa pekne poctivo učiť, nakoľko za pár dní maturujem lenže ja som taká, že budem robiť hocičo iné, len aby som sa vyhla učeniu! :/ Moja debilita....

Dnešok začal tak hekticky. Ráno som išla s mojou best friend do mesta, pokukať výklady, schladiť si naše ešte zostávajúce mozgové bunky Medzitým som išla ešte do DMky (drogéria), kde som si chcela kúpiť peknú fialkovú farbu, ktorú ked som si dala na hlavu, chytala na červeno a momentálne z tej červenej a fialovej je čierna (nasratá som!)

Domov som došla ako tak spokojná, až ked mi moja milovaná maminka nezavolala, že mám ošúpať zemiaky a hrach. Samozrejme, to by nebola ona aby mi nedala robotu, kedže som doma celý týždeň a mám akademický ! Tak som si to rýchlo porobila aby som mala pokoj.

Na seba som si ešte čas nenašla (ak nerátam moje úžasné komické farbenie hlavy) , za celý deň som ešte nič nejedla, okrem zmrky, chutnej jahôdkovej

Je na čase aby som sa išla opäť učiť! Ale po piatych rokoch týrania prehlasujem, že myslenie a učenie bolí!

Dosučenia priatelia!

 Blog
Komentuj
 fotka
onaj123  23. 6. 2012 13:53
Tak mi aspoň napíš či si zmaturovala aby som ti mohol zagratulovať! Ja som nemal veľmi čas lebo chodím vo volnom čase polievať záhradku ale už sa aj tebe budem venovať čítaniu blogov a pozeraniu fotiek!
Napíš svoj komentár