Rútime sa pomedzi babky v čiernom, ktoré sa skrývajú v tieňoch cestou z kostolov a robia tak každú našu cestu domov adrenalínovým zážitkom.
Klučkujem s úškrnom závodníka, ako s ovládačom od nintenda, mal by som sa venovať realite, nenudí ma. Ubíjam sa svojím prístupom labužníka, svojim životom cestovateľa, maratónec 4 križovatiek. Mám prečítaného svojho súpera. Vykradnutá špajza, a z kompótov je dobrá sračka, kontumačne prehrávam.

Mám chuť surfovať, nikdy som to nerobil, ale mám chuť. Namočiť si hlavu do studenej vody ktorej chlad mi zapáli dušu, zobudí ju a ukáže jej šedivé vlny. Ukáže jej prekážky ktoré jej napnú plachtu, ukážu jej kĺzanie sa, ukážu jej mokrú hlavu. A v nej poriadok, tak na minútu, na hodinu. Nemotorný pád, ktorý dáva pocit odlahčenia od toho aké je moje IQ, pocit odlahčenia od toho že niesom nikde. Že stále šepkám a až vietor z mojich slov stavia zámky ktorými znejem, až vy z nich robíte súčasť môjho sveta, mojej zeme. Vraciate mi ich, lepíte, a ja som netušil že s nimi mám niečo spoločné a to napriek tomu že vznikli v mojej búdke. Dokrmujem čokolvek ma stretne, nehnevajte sa, je to tak, je mi jedno kto ste, nájdem vo Vás niečo dobré. Iste, isteže.

Robím si hniezdo na verejnom wc, starostlivo ukladám papier, strašne plytvem a božsky sa vyseriem. Proste dobrý deň.

Vieš ty mrcha, keď ja sa necítim šťastný ...
No nehovor, keď reveš nezvykneš sa cítiť šťastný!
Bože ja revem ? Ako dlho ?
To myslíš vážne? Ideme ku mne, okamžite!
Ideš mi vytrhať to obočie?
Nie, idem sa zbaliť a ideme surfovať. A teraz vstávaj a nehraj
malé decko, cítim sa ako tvoja mama! Chudera to žena.
A môžem šoférovať? Veď vieš že mi to predpísal lekár.
V tomto stave sa nesmieš bez dozoru ani vŕtať v nose, už
viem čo tým Nika myslela keď ti zakazovala jesť soplíky.
Heeej ty mrcha skrachovaná to bolo pod pás!!

Kurva! Kurva ideme surfováááť. A ani netuším ako a kam. Hurá surfovať!!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár