Poznáš ten pocit, keď sa všetko dos*rie ?
Nie ?
No ja áno.
Máš priateľov, rodinu, možno frajera/ku a zrazu sa niečo pokazí.
Z jedného z týchto 3 skupín ti odíde niekto, koho si mal/a rád .
Najlepšie je, keď sa ti niekto ospravedlní a o pár dní neskôr, zase nenapíše, neozve sa. Tak načo bolo potom to udobrovanie a odprosovanie ?
V dnešnej dobe je to ťažko. Nehovorím, že sa nedá nájsť kamarád/ka . Jasné, že dá. Ale uznajme, komu hovoríme dnes svoje osobné tajomstvá a naše trápenia ? Málokomu. A keď váš aj ten človek, ktorému ste maximálne verili od**be, tak to už je problém. Je to divné, no dnes je to normálne.
Najviac bolí zrada od toho, od koho by sme to nečakali.
A keď si človek uvedomí, ako ho niekto pekne podrazil, tak si povie : toto by som nikdy priateľovi neurobil/a. Radšej sa s ním nebaviť, než ubližovať.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
ferotferot  15. 1. 2015 21:02
v tomto je dolezite iba to ako ty prijmas sam seba...ak nemas o sebe nejake negativne myslienky typu...toto nemozem nikomu povedat ved to je chory napad alebo sa hambis za svoje myslienky ci postavu a podobne...ak naozaj prijmes sam seba takeho aky si potom nemas problem povedat celemu svetu kto si a co prezivas.ak ludia vidia ze ty veris sam sebe potom veria aj oni tebe...samozrejme najdu sa ludia co bez rozmyslania mozu ublizit svojim konanim ale myslim ze vzdy to sotji za risk...
ja mam vela priatelov. ANO priatelov. nie su to znamy...vedia o mne strasne vela a aj ja o nich...dovera je krasna vec ktora osladi zivot...moze to zaboliet ale prinasa tolko radosti ze na bolest zabudnes...dalsia vec je odpustenie...myslim ze ´´priatelstvo´´ pokial nebolo vyskusane aj zradou a sklamanim + naslednym odpustenim este nie je priatelstvo...nemozeme cakat od ludi ze budu perfektny ale mozeme im odpustit...to je luxus podla mna. vediet povedat prepac alebo povedat nevadi nic sa nestalo...
Napíš svoj komentár