Nemyslite si o mne,že som nejaký psychopat alebo čo ale ešte keď píšem tento blok sa mi trasú ruky.
Najskôr som chcela napísať nejakú báseň,ktorá by vyjadrovala moje city ale určite by bola plná smútku a to nepomôže mne,vám,mojim rodičom a hlavne nie môjmu bratovi.
Dnes ráno nám volala jeho učiteľka zo školského výletu v Holandsku.Spadol z okna a je v kóme...v Holandsku....prosím nemyslite si nič zlé za to,že to tu vypisujem,ale mne sa tak uľaví myslím....
Pred troma rokmi som mala cistu na vaječníku.Mala som umrieť,keď ma zoperovali doktor povedal,že pol hodina neskôr a som mŕtva.Bolo to kruté,ale bolo to tak.NO ja som žila takže všetci boli vďační a zrejme bolo všetko tak,ako má byť.
Ani neviete ako rýchlo by som sa vymenila s mojim bratom.Hneď teraz by som si ľahla na jeho miesto a prečkala tú hlúpu kómu.Áno prečkala,pretože on neumrie!!!!
Keď je naozaj niečo také ako Boh alebo vyššie sily,podľa toho,kto čomu a komu verí...určite neumrie.To nemôže nikto dovoliť,prosím.
Koľkokrát bol ku mne zlý a ja k nemu...ale v takýchto chvíľach je vždy všetko inak.V takýchto chvíľach si uvedomíte čo máte a o čo môžte prísť.Ale ja oňho neprídem!!!Proste nie!!!
To bude okej,vráti sa spolu s rodičmi (tí dnes idú za ním do Holandska) a bude nám smiešne čo zlé sme si kedy spravili a tak si budeme ešte bližší.
Už sa na neho teším...tuším mu spravím nejakú tortu alebo čo...(nesmiem zabudnúť,že nemá rád tvaroh!!!).....Najhoršie je,že nemôžte nič robiť.A premýšĽate nad každou vecou,ktorú ste niekedy urobili,že to bola chyba a že kvôli tomu sa deje to,čo sa deje.
Prosim prosim prosim

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
haluz777  4. 10. 2008 12:11
zle veci sa spravidla stavaju najlepsim ludom to je ironia zivota
 fotka
luucifer1987  4. 10. 2008 12:38
Kolega predomnou to vyjadril spravne....

Neboj Hanka...VSETKO BUDE DOBRE...

A HLAVNE NEZABUDNI: V ZIADNOM PRIPADE TO NIE JE TVOJA CHYBA...

Bracek sa o tyzden a mozno aj skôr vrati a Ty ho pekne vybozkavas a upecies mu tu tortu ( a nezabudaj, nema rad tvaroh )....

Drzim palce a prosim vsetky vyssie sily stebou...

Bud silna...
 fotka
kolibriceq  4. 10. 2008 13:21
drzim palce
 fotka
happy41  4. 10. 2008 15:08
 fotka
ygor  4. 10. 2008 21:16
A doriti... nieco na tomto svete je debilne spatne... drzim palce
Napíš svoj komentár