Dámy a páni, leto síce nie je ešte za nami, ale hudobné albumy sa rodia jedna radosť a chcem vám predstaviť pre mňa najhoršie a aj najlepšie piesne tohto leta. Nemám vo zvyku písať veľa, takže tomu dodám len pár najvýstižnejších komentárov.

Pesničky, ktorým sa oblúkom vyhnite a ktoré majú nasledovné vedľajšie účinky: rozladenosť, omámenosť, vražedné sklony, tvorenie vrások na čele, nadmerné potenie atď.

5.Robert Burian feat. Igor Kmeťo - Veľký plán

Keď som sa kamaráta pýtal, aký letný je podľa neho, vyhŕkol z neho tento názov, no priam do smiechu mi bolo a keď som to videl, prišlo mi to skôr ako blbá reklama, čo volá deti do tábora. Samozrejme, by som to povolil len v tom koncentračnom. Zlý videoklip, otrasný refrén, Burian má na viac.

4.Ahmed Chawki feat. Pitbull- Habibi I Love you

Nenechajte sa zmiasť týmto brakom. Ono sa to tvári, že všetko je v pohode, veď predsa Pitbull je na scéne a musí to klapať. Veľký omyl, Pitbull je úžasný spevák, 1 z mojich najobľúbenejších, ale tentokrát sa namočil do poriadnych sračiek. Celý dobrý dojem vlastne kazí len akýsi Ahmed Chawki s pritepleným hlasom a ešte teplejšími pózami vo videoklipe.

3.Kontrafakt - Stokujeme Vonku

Už len zo skupiny sa mi chce grcať, trhať si žily, vŕtať si do kolena. Hneď ako kamarát oznamoval, že vyšiel nejaký nový hit, som vedel, čo sa z toho vyšklbalo. Pamätáte si minuloročný letný hit "Žijeme len raz"? Toto je na podobný štýl a už aj názov hovorí za všetko.

2. Martin Jakubec - Abu čabu dabi

Dnes som to prvýkrát počul a okamžite sa mi v hlave šľahali negatívne myšlienky. Hrôza, des, tragédia alebo ako by povedal Čech, prúser. Jakubcovi zrejme to teplo tlačilo moc na mozog a jeho kreácie sú čerešničkou na torte.

1. Eva Máziková & Thomas Puskailer - SOM TVOJ!

Dostávame sa k poslednému hitu alebo ako to nazvať, duo v podaní usmievavého Puskailera a vznešenej Mázikovej. Vopred vám príde jasné o čo tu ide. Miesto tohto mohli nakrútiť radšej nejaké pornovideo, taká dvojica, to by stopercentne zožalo obrovský úspech.

Aby to neboli len temné stránky, výčitky a pod., rozhodol som sa pridať aj 5 mojich najobľúbenejších piesní, ktoré by som pasoval na skutočné letné hity.

5. Avicii - feat. Aloe Blacc - Wake Me Up

Vždy keď kamaráti prišli ku mne a hralo v rádiu toto. Viem, že je to od veci spomínať kamarát sem, kamarát tam, ale jednoducho, bez kamarátov by som si to až tak neobľúbil. Samotný úvod videoklipu je skvelý, Avicii je uznávaný DJ a podmaz je taký uvoľňujúci.

4. Ellie Goulding Feat. Calvin Harris - I Need Your Love

Romantická pieseň romantické video. Prv mi to liezlo na nervy, ale potom sa mi to začalo moc, moc páčiť a ten jej tenký hlas je damn, skvelý.

3. Pink feat. Nate Ruess - Just Give Me A Reason

Mne sa páči a dokonca aj otcovi, je taká moc hĺbavá, taká hrajúca na city, ale ono to naozaj funguje, a funguje aj chémia medzi Pink a Nate Ruess. Vždy mi zlepší náladu, keď začne hrať.

2. Fergie feat. Q-Tip & GoonRock - A Little Party Never Killed Nobody

Kto mal vrúcny vzťah k Yolande, bude mať aj tu, pretože je to podobný štýl, kdežto tu to spieva Fergie s brilantne vysokým hlasom a refrén spolu s podmazom sú také diskotékové, dobre spracované.

1. Mike Candys feat. Evelyn & Tony T - Everybody

A dostávame sa k poslednému bodu. Mike Candys, švajčiarsky dj, ktorý zožal úspech a slávu piesňou If the world would end, prišiel s ešte nadupanejšou muzikou, pri ktorej mám chuť skákať, ísť sa vyblázniť niekde a túžim sa ocitnúť medzi tými davmi ľudí stojacich pred pódiom. Je to svižné, Evelyn hlas je perfektne vygradovaný a podmaz tomu dodáva šťavu. Pre väčšinu ľudí bude asi neznáma, ale niečo tak chytľavé som dlho nepočul. Thumbs up!

Tie vedľajšie účinky berte s rezervou, ovšem .

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  27. 7. 2013 13:31
get lucky ti tam sákra chýba!
 fotka
barky  27. 7. 2013 13:34
ty kkt pitbull je zlý uplne som mal raz česť to chvílu počuť tie rými kolko vymýšlal? nice,advice,twice ....
Napíš svoj komentár