mno, mame nedelu, tak pustam do eteru dalsiu svoju uvahu presne ako som minule slubil. povedne som sa chcel dnes rozpisovat o narodnostnych otazkach a trochu nadviazat na svoj predchadzajuci blog, ale to posuniem do buducna. mam inu temu a dnes sa budem zaoberat tou.

tema dnes bude velmi prozaicka, a stokrat omielana. dnes sa budeme bavit o marihuane. o tom co znamena a ci je nebezpecne ju legalizovat...

nieje to tak davno co som sedel u obvodnej psychologicky (milujem psychologov, konecne ludia s ktorymi sa da diskutovat a oni pocuvaju a argumentuju) a ta mi povedala jednu mudrost, ktoru som si dovtedy neuvedomoval. povedala mi, ze som typ cloveka co vnima ludi okolo seba ako zdroje. najprv som nechapal, ale potom som si uvedomil, ze je to tak, ludia su pre mna zdroje informacii, pocitov, napadov... ak mi clovek nic neponuka, vyprsal jeho ucinok, stava sa priemerom a mna prestane zaujimat.
viem, som sebec a narcis

ale aby som neodbocoval. co ma spolocne moj pristup k ludom a marihuana? viac nez by sa zdalo. tato casto verejne opovrhovana bylina je totiz tiez iba akymsi zdrojom. je zdrojom inspiracie, odreagovania. nechcem propagovat drogy, ide mi o to, ze nema pre mna ako osobu zmysel nou opovrhovat, kym mi nieco dava. co ma poznaju vedia, ze niesom ten co si zvara dvakrat denne, ale vnimam to ako zdroj isteho druhu zabavy. clovek sa zabavi, pofilozofuje a ma dost, u mna je to "dost" kludne aj na pol roka, ja to k zivotu nepotrebujem, lebo nieco nacerpam, nieco si uvedomim a potom to prejde a marihuana sa pre mna stava uz iba pojmom, co pre mna nic neznamena. nemam potrebu sa k nej vracat a predsa nelutujem ze som sa nou zaoberal...

osobne sa staviam za legalizaciu marihuany. nevidim v nej vacsie nebezpecenstvo ako v alkohole ci v cigaretach, praveze na jej stranu hra fakt, ze sa za nou clovek netrha. dokonca si myslim, ze by ovela viac zapadla do dnesnej nervoznej a uponahlanej spolocnosti nez dnes legalne drogy.

naozaj som dlho hladal argumenty proti nej, ale nenasiel som nic co by neplatilo (casto viacnasobne) aj na legalne drogy.

 Blog
Komentuj
 fotka
betusik  11. 3. 2007 14:27
no tie nepriazdnive zdravitne "ucinky...ale sak aj zlegalizovane drogy take maju ........LEGALIZE THE MARIJUANNA
 fotka
mayo  11. 3. 2007 15:41
Som na tom rovnako aj s ludmi, len drogam sa snazim vyhybat akosa len da. Chcem byt schopny rozmyslat a vnimat aj bez nich.
 fotka
nils111  13. 3. 2007 00:16
marihuana je hnus. drogi nicia ludi.koli trave sa moj kamos pokusil o sebevrazdu. sa spametaj....
 fotka
kingpin88  13. 3. 2007 17:37
jaaaj...kaktus...tak toto si masivne posral...to ti este vytmavim..sak pockaj ked ta stretnem...lol
 fotka
cts_w  13. 3. 2007 21:45
Nils111: uprimne podla mna nevies o com hovoris, rovnako ako naposledy co si postoval...



Kingpin88: ty dobre vies ze toto je tematika v ktorej ta argumentacne utriem aj o polnoci, tak nepokusaj zranenia
Napíš svoj komentár